ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Είναι μέχρι να γνωρίσεις καλά τον Υδροχόο. Μετά θα κολλήσεις μαζί του!

Πιστεύω πως δεν υπάρχει πιο παρεξηγημένο ζώδιο από τον Υδροχόο. Όχι επειδή είμαι εγώ, αλλά επειδή έχω ακούσει πολλά να λέγονται. Ναι, μπορεί να έχει μια διαφορετική ιδιοσυγκρασία, μία έντονη προσωπικότητα και να μη συμβιβάζεται με τίποτα, αλλά αυτό είναι που τον ξεχωρίζει στο ζωδιακό κύκλο και μένει στη μνήμη των ανθρώπων με ανεξίτηλο τρόπο. […]

Κλεοπάτρα Μπράιτ

26 Φεβρουαρίου, 2018

Πιστεύω πως δεν υπάρχει πιο παρεξηγημένο ζώδιο από τον Υδροχόο. Όχι επειδή είμαι εγώ, αλλά επειδή έχω ακούσει πολλά να λέγονται. Ναι, μπορεί να έχει μια διαφορετική ιδιοσυγκρασία, μία έντονη προσωπικότητα και να μη συμβιβάζεται με τίποτα, αλλά αυτό είναι που τον ξεχωρίζει στο ζωδιακό κύκλο και μένει στη μνήμη των ανθρώπων με ανεξίτηλο τρόπο. Αν γνωρίζεις ήδη έναν, είμαι σίγουρη πως ξέρεις για τι μιλάω.

Πέρα από τις ιδιοτροπίες και τις ιδιαιτερότητές του λοιπόν, ο Υδροχόος έχει κι άλλα χαρακτηριστικά που τον συγκαταλέγουν στους ιδανικούς συντρόφους. Κάποια από αυτά είναι η αφοσίωση, η φροντίδα και η εξυπνάδα του. Πίστεψέ με, έχει τόσες δημιουργικές ιδέες που πάντα θα βρίσκει έναν απρόσμενο τρόπο να σε ενθουσιάσει.

Γι’ αυτό σου λέω μην ακούς τι λένε οι υπόλοιποι. Αν τον γνωρίσεις καλύτερα, θα κολλήσεις μαζί του. Κι αν χωρίσετε, θα τον αναζητάς. 

Αν δε σε έχω πείσει ήδη, ορίστε κάποιοι σημαντικοί λόγοι που ο Υδροχόος θεωρείται ιδανικός σύντροφος: 

#1 Το να μιλάς μαζί του είναι το καλύτερο πράγμα που σου έχει συμβεί

Δε μιλάω για τους ανθρώπους που σου προκαλούν έναν άλφα ενθουσιασμό κι ενδιαφέρον με αυτά που λένε. Τέτοιους θα βρεις πολλούς. Αναφέρομαι σε εκείνους που τους χαζεύεις όταν μιλούν και εύχεσαι από μέσα σου, να μην τελειώσει ποτέ η κουβέντα σας. Γιατί από αυτούς είναι ο Υδροχόος! Όταν κάτι του τραβήξει την προσοχή, δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσει αν δεν εξερευνήσει πρώτα κάθε πιθανή πτυχή του. Θέλει μονίμως να μαθαίνει καινούρια πράγματα και να εξελίσσεται, πράγμα που τον κάνει ιδανικό σύντροφο, αφού πάντα θα έχετε κάτι να συζητήσετε.

Αν μάλιστα, σε όλο αυτό προσθέσεις την ειλικρίνεια και τη φαντασία που τον διακατέχει, καταλαβαίνεις ότι και σ’ ένα ερημονήσι να σας εγκαταλείψουν, δε θα βαρεθείς στιγμή μαζί του.

#2 Αποφεύγει τους τσακωμούς όπως ο διάολος το λιβάνι

Οι Υδροχόοι ανήκουν στα σταθερά ζώδια, με έντονη την αίσθηση της ακεραιότητας, ενώ τρέφουν σεβασμό στους υπόλοιπους. Επιπλέον, βάζουν σε προτεραιότητα τον εαυτό τους και την ψυχική τους ισορροπία, έτσι προσπαθούν να αποφύγουν με κάθε τρόπο τους τσακωμούς και τις φωνές. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως με έναν Υδροχόο δίπλα σου, δε θα έρθεις ποτέ σε δύσκολη θέση επειδή σου έκανε σκηνή μπροστά σε όλους.

Αν ψάχνεις για μια σχέση με ένταση μεν, αλλά όχι μέσα στην παράνοια, βρες ένα Υδροχοάκι! Ξέρει πως οι τσακωμοί δεν οδηγούν πουθενά, οπότε όταν προκύπτει ένα πρόβλημα, προσπαθεί να το λύσει με συζήτηση εκείνη την στιγμή, προτού τα πράγματα γίνουν χειρότερα. Βέβαια, αν τσακωθείς μαζί του, σημαίνει πως έχεις ξεπεράσει τα όρια και δεν αντέχει άλλο. Και πίστεψε… δε θες να τον δεις νευριασμένο!

#3 Θα είναι σαν να μην έχετε σχέση, αλλά θα έχετε

Ο Υδροχόος για ένα πράγμα είναι γνωστός από τα υπόλοιπα ζώδια, για την ανεξαρτησία του. Η οποία και είναι εμφανής σε κάθε πτυχή της ζωής του, από τα ερωτικά του ως την καριέρα του. Ο Υδροχόος δεν πρόκειται ποτέ να μπει στη διαδικασία να εξαρτηθεί από εσένα, επομένως αν σου αρέσει να περνάς χρόνος μόνος/η σου, αυτός είναι ο άνθρωπός σου. Όσο για τον έλεγχο, το να του δίνεις αναφορά, είναι το τελευταίο που θα πρέπει να κάνεις. Όπως ο ίδιος δε θέλει να τον ελέγχουν και να τον πιέζουν, έτσι κι εκείνος σε αφήνει ελεύθερο/η να κάνεις τις επιλογές σου και να νιώθεις ανεξάρτητος/η στη σχέση σας. Ο Υδροχόος θέλει να είσαι η συνειδητή επιλογή του και γι’ αυτό σε κάνει με τον τρόπο του να τον θες στη ζωή σου.

#4 Είναι η φωνή της λογικής που αναζητάς στη ζωή σου

Εαν θέλεις δίπλα σου κάποιον σύντροφο που πιστεύει στα παραμύθια, σε μονόκερους και νεράιδες, καλύτερα να μην μπλέξεις μ’ έναν Υδροχόο! Αν ωστόσο αναζητάς κάποιον προσγειωμένο και λογικό, τότε ο Υδροχόος είναι αυτός που ψάχνεις. Είναι τόσο πρακτικό μυαλό που μπορεί να σου βρει λύση σχεδόν σε κάθε σου πρόβλημα, ενώ μπορείς να στηριχτείς πάνω του με κλειστά τα μάτια, αφού δε θα διστάσει να σου πει την αλήθεια, όσο σκληρή κι αν είναι.

Στη σχέση σας θα είναι εκείνη η φωνούλα της λογικής που θα σου ψιθυρίζει στο αυτί σε κάθε πιθανό εμπόδιο και μπορεί να κρατήσει τις ισορροπίες, ακόμα κι αν είσαι ο πιο υπερβολικός άνθρωπος στον κόσμο. Για φαντάσου να έχεις δίπλα σου κάποιον, που θα σε επαναφέρει στην πραγματικότητα, όταν θα βλέπεις τα πάντα μαύρα στη ζωή σου. Μην αναρωτιέσαι μετά γιατί θα σε ζηλεύουν οι γύρω σου…

#5 Η ηρεμία σου μέσα στην καταιγίδα

O Υδροχόος είναι ο ιδανικός σύντροφος για όποιον βρίσκεται σε μια μόνιμη κατάσταση άγχους. Αν λοιπόν ψάχνεις εκείνον τον ένα, που θα ακούσει τα προβλήματα σου με προσοχή κι όταν τα βγάλεις όλα από μέσα σου, θα νιώσεις τέλεια, τότε ξέρεις ποιον να προτιμήσεις! Μπορεί οι περισσότεροι να απαντούν με ένα «όλα καλά θα πάνε», εκείνος όμως ξέρει κάθε φορά τι να πει και σου δίνει την πιο σωστή συμβουλή, με μία δόση χιούμορ για να σου φτιάξει τη διάθεση! Είναι γνήσιος σε ο,τι κι αν κάνει. Ακόμα κι όταν σε παρηγορεί, είναι επειδή το νιώθει πραγματικά, όχι από υποχρέωση.

#6 Μπορεί να ερωτεύεται δύσκολα, αλλά όταν το κάνει, είναι για πάντα

Ο Υδροχόος αγαπάει βαθιά και δίνεται ολοκληρωτικά. Αν καταφέρεις να σε ερωτευτεί, θα είσαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο. Δε θα σου χαλάσει χατίρι και θα κάνει τα πάντα για να δει το χαμόγελό σου να ζωγραφίζεται. Θα τρέξει για σένα και θα σου αφιερώσει μέρος από τον πολύτιμο χρόνο του, τη διάθεσή του, την καρδιά του. Δε θα καθίσει να μετρήσει τι έδωσε και τι πήρε πίσω. Είναι της αντίληψης πως στον έρωτα τα δίνεις όλα, ακόμα και με το ρίσκο πως ο άλλος δε νιώθει το ίδιο. Το σκέφτεσαι ακόμα; Δύσκολα θα σε αγαπήσει ένας Υδροχόος, αλλά όταν γίνει αυτό, θα είναι για πάντα.

 

OUR20s

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET