ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Εμπιστεύσου την επισκευή του ψυγείου σου στα καλύτερα χέρια

Πόσες φορές έχει τύχει να παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα ή να χαλάσει μία από τις οικιακές συσκευές και να μην ξέρεις τι να κάνεις;

Neopolis Team

5 Ιανουαρίου, 2022

Πόσες φορές έχει τύχει να παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα ή να χαλάσει μία από τις οικιακές συσκευές και να μην ξέρεις τι να κάνεις; 

Οι επισκευές των οικιακών σου συσκευών μπορούν να γίνουν “παιχνιδάκι”, αν επιλέξεις να απευθυνθείς σε μία εταιρεία τεχνικής υποστήριξης, με την απαραίτητη γνώση και εμπειρία. Η Action Service, με σχεδόν 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, τεχνογνωσία και συνεχή τεχνολογική ενημέρωση, είναι η εταιρία που αναζητάς. Βρίσκεται στη διάθεσή σου σε πολλές πόλεις και περιοχές σε όλη την Ελλάδα και σου παρέχει υπηρεσίες για κάθε οικιακή συσκευή.

Service ψυγείων

Το ψυγείο είναι η οικιακή συσκευή που χρησιμοποιείται, περισσότερο ή λιγότερο, κάθε μέρα ανεξαιρέτως. Όπως είναι φυσικό, ταλαιπωρείται και φθείρεται, ακόμα και αν είχες επενδύσει στην αγορά του. Ο ειδικός τεχνικός ψυγείων θα σε βοηθήσει να αποκαταστήσεις οποιαδήποτε βλάβη έχει το ψυγείο σου. Οι συνήθεις δυσλειτουργίες του ψυγείου σχετίζονται με ενοχλητικούς θορύβους ή παύση της ψύξης. Αν παρατηρήσεις ότι το ψυγείο σου δεν παγώνει, κάνει δυνατό και ενοχλητικό θόρυβο ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα στον θερμοστάτη η συσκευή σου χρειάζεται άμεσα επισκευή. Με τη συνδρομή του κατάλληλου τεχνικού, το σωστό σέρβις όλων των ψυγείων είναι δεδομένο!  

Έχεις ψυγείο Siemens που χρειάζεται επισκευή;

Οι οικιακές συσκευές Siemens ήταν πάντα παρούσες και συνεχώς κερδίζουν έδαφος, καθώς αποτελούν εγγύηση για κάθε σπίτι! Ωστόσο, ακόμα και τα Siemens ψυγεία μπορεί να εμφανίσουν κάποιες βλάβες, όπως και όλα τα ψυγεία της αγοράς. Υπάρχουν διάφορα προβλήματα, που παρατηρούνται στα ψυγεία της εταιρίας.

Πολλές φορές το ψυγείο δεν ψύχει ή δεν αποψύχεται. Άλλες μπορεί να κάνει έντονο θόρυβο, να λειτουργεί συνεχώς ή να έχει χαλάσει το φως του. Εντοπίζονται, επίσης, προβλήματα με την παγομηχανή που είτε ξεχειλίζει είτε δεν λειτουργεί καθόλου. Σε άλλες περιπτώσεις υπάρχει κάποια δυσλειτουργία στη ρύθμιση της θερμοκρασίας ή, τέλος, παρατηρείται η ένδειξη αλάρμ σε ψυγείο Siemens. 

Αν έχεις εντοπίσει οτιδήποτε που δεν λειτουργεί σωστά στο ψυγείο σου, επικοινώνησε άμεσα με την ειδική τεχνική ομάδα της Action Service και άσε στους καλύτερους το σέρβις και την επισκευή του!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Elite φέρνει νέα αλμυρά snacks και croutons που απλά ξέρουμε ότι θα γίνουν αγαπημένα μας!

Είναι viral

77χρονη παντρεύτηκε τον εαυτό της στην τελετή των ονείρων της μετά από 40 χρόνια single!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET