ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Μήπως έχεις εθιστεί στη σοκολάτα; Δες τα συμπτώματα!

Γράφει η Ελένη Καραγιάννη από το Y-olo.gr Υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων: αυτοί που τους αρέσει η σοκολάτα κι αυτοί που λατρεύουν τη σοκολάτα. Άλλη κατηγορία δεν υπάρχει (κι αν υπάρχει, το δικό μου μυαλό δεν μπορεί να τη χωρέσει). Αν υποψιάζεσαι ότι αυτό που νιώθεις για τη μαύρη… θεά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και «εθισμός» […]

Neopolis Team

8 Οκτωβρίου, 2016

Γράφει η Ελένη Καραγιάννη από το Y-olo.gr

Υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων: αυτοί που τους αρέσει η σοκολάτα κι αυτοί που λατρεύουν τη σοκολάτα. Άλλη κατηγορία δεν υπάρχει (κι αν υπάρχει, το δικό μου μυαλό δεν μπορεί να τη χωρέσει). Αν υποψιάζεσαι ότι αυτό που νιώθεις για τη μαύρη… θεά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και «εθισμός» τσέκαρε τα συμπτώματα:

Έχεις ανακαλύψει τους πιο πρωτότυπους τρόπους για να φας σοκολάτα σε κάθε γεύμα, πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό! Α, και ενδιάμεσα! Να κεράσω ένα mocha latte;

ethismos1

Στη σκέψη και μόνο ότι θα ήθελες λίγη σοκολάτα (λίγη που λέει ο λόγος) ή ότι έχεις μέρες να φας έχεις αληθινά συμπτώματα στέρησης!

ethismos2

Μπορείς να μυρίσεις ότι ψήνεται τάρτα σοκολάτα από χιλιόμετρα!

ethismos3

Όταν κάποιος στην παρέα κρατάει σοκολάτα, φοράς το καλύτερό σου χαμόγελο και αρχίζεις τις γλύκες (καλά, ακόμα να σου προσφέρει ένα κομματάκι ο γάιδαρος;)

ethismos4

Από τη στιγμή που αποφάσισες ότι θέλεις σοκολάτα δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσεις να το σκέφτεσαι μέχρι να την πάρεις στα χέρια σου!

ethismos5

Κι όταν επιτέλους σκίσεις το περιτύλιγμα, αυτή η πρώτη μπουκιά, αλήθεια σου λέω, είναι ό,τι καλύτερο έχεις νιώσει στη ζωή σου!!! Σλουρπ!

ethismos6

Είσαι διατεθειμένος/η να ακολουθήσεις ακόμα και την πιο παλαβή δίαιτα του κόσμου, αρκεί να υπόσχεται ότι μπορείς να την κάνεις χωρίς να κόψεις τη σοκολάτα.

ethismos7

Πιστεύεις ακράδαντα στο ρητό «δείξε μου έναν άνθρωπο που λέει ότι δεν του αρέσει η σοκολάτα και θα σου δείξω έναν ψεύτη»!

ethismos8

Υπάρχει κάτι σοκολατένιο, έστω ένα τόσο δα σοκολατάκι, σε κάθε τσάντα, τσέπη ή συρτάρι του γραφείου σου.

ethismos9

Ο/Η σύντροφός σου ξέρει πολύ καλά πως να σε πείσει να κάνετε αυτό που εκείνος/η θέλει απόψε. Μάντεψε…

ethismos10

Αυτή τη στιγμή σκέφτεσαι να τελειώνεις με αυτό το ανόητο άρθρο και να πας να φτιάξεις μια ζεστή σοκολάτα! Κι εγώ το ίδιο… Στην υγειά μας.

ethismos11

 

Πηγή: Y-olo.gr

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET