Τιβί

Δυνατό σπόιλ | Ξέρουμε από τώρα ποια κορίτσια είναι στην τελική 7άδα του GNTM!

Έχουμε στα χέρια μας ένα spoil που πιθανόν μόλις το διαβάσεις, να σου πέσουν τα μαλλιά. Θα σου εξηγήσω ευθύς αμέσως τι εννοώ. Όπως ήδη γνωρίζεις, τα γυρίσματα του Greece’s Next Top Model βρίσκονται αρκετά μπροστά, μπορεί και περίπου ένα μήνα. Γι’αυτό όσα spoils έχουν γραφτεί για αποχωρήσεις παικτριών, ισχύουν μεν,αλλά δεν ξέρουμε πότε ακριβώς […]

Δήμητρα Πραντάλου

9 Νοεμβρίου, 2018

Έχουμε στα χέρια μας ένα spoil που πιθανόν μόλις το διαβάσεις, να σου πέσουν τα μαλλιά. Θα σου εξηγήσω ευθύς αμέσως τι εννοώ.

Όπως ήδη γνωρίζεις, τα γυρίσματα του Greece’s Next Top Model βρίσκονται αρκετά μπροστά, μπορεί και περίπου ένα μήνα.

Γι’αυτό όσα spoils έχουν γραφτεί για αποχωρήσεις παικτριών, ισχύουν μεν,αλλά δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα τις παρακολουθήσουμε στην τηλεόραση δε.

Δεν μπορέσαμε να κρύψουμε την χαρά μας άλλωστε, όταν έπεσε στην αντίληψη μας η φωτογραφία με την Μικαέλα και τη Μέγκι για χαλαρό ποτάκι. Έεεελα, όμως, που δεν είναι σαφές το πότε ακριβώς, χρονικά, θα τις παρακολουθήσουμε να μαζεύουν πραγματάκια.

Η εν λόγω φωτογραφία:

Παρ’όλα αυτά, το σημερινό spoil που το είδαμε ιδίοις όμμασι, αφορά τις κοπέλες που έχουν μείνει μέσα στο σπίτι, μόνο από πίσω κρύβεται μια έκπληξη.

Μόλις χθες γράφαμε για τις επερχόμενες επιστροφές παικτριών στο σπίτι του ριάλιτι μόδα. Είναι κοπέλες που έχουν αποχωρήσει ήδη από το GNTM και είναι εκείνες που επιλέγονται από αυτές που βρίσκονται ήδη στο παιχνίδι.

Δηλαδή, η παραγωγή έβαλε τα κορίτσια να αποφασίσουν ποιες θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να διεκδικήσουν το έπαθλο και να αποδείξουν τι αξίζουν.

Αυτές λοιπόν είναι η Έλντα, η Αγάπη και η Άννα Τσακουρίδου.

Η Άννα Τσακουρίδου όμως, όχι μόνο αποχώρησε και επέστρεψε, αλλά έχει αποχωρήσει ξανά. Πού το ξέρουμε;

Το ξέρουμε γιατί τα κορίτσια του GNTM βρέθηκαν χθες για γυρίσματα στη σχολή του Νίκου Μαριάνου, στη Γλυφάδα, και είδαμε ποιες κοπέλες έχουν μείνεις προς το (κοντινό) τέλος.

Φωτογραφία δεν καταφέραμε να βγάλουμε, αλλά στην περίπτωση που δεν μας πιστεύεις, ο Νίκος Μαριάνος φρόντισε να κάνει γνωστό ότι χθες έγιναν γυρίσματα στην σχολή του.

TATAAAAN!

 

Τα κορίτσια λοιπόν που παίζουν δυνατά στο GNTM και οι οποίες θα παρακολουθούμε για καιρό ακόμα, είναι:

Έλντα, Εύη, Εβελίνα, Μαριάννα, Ειρήνη (Ρονάλντο), Καζαριάν, Αμανατίδου.

Με λίγα λόγια η Αγάπη, μπαίνει στο παιχνίδι αλλά αποχωρεί σύντομα.

Η Άννα Αμανατίδου που στα τελευταία επεισόδια ακούει κακές κριτικές για τις φωτογραφίσεις της, τελικά φαίνεται ότι το φτιάχνει και δημιουργεί ένα καλύτερο κλίμα προς το πρόσωπό της. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να ήταν κάποιες άλλες χειρότερες από εκείνη, οπότε θα το δούμε στη πορεία αυτό.

Η Ειρήνη Ερμίδου, κατά κόσμον Ρονάλντο, μπορεί να μην είναι γνωστή για τη θηλυκότητά της, ωστόσο με ένα τρόπο μαγικό καταφέρνει να βγάζει ωραίες φωτογραφίες.

Όσον αφορά τα γυρίσματα στη σχολή χορού, ενδεχομένως να δούμε κάτι παρόμοιο με αυτό του Next Top Model του εξωτερικού.

ΥΓ: Ορισμένες από το ακόλουθο βίντεο, είναι απλά πανέμορφες ….και χωρίς μαλλιά!

 

FUN ZONE

Μουσική

H Coca-Cola, μεγάλος χορηγός στο Elpida Tour του Κωνσταντίνου Αργυρού, μας χάρισε ένα μαγικό μουσικό καλοκαίρι!

Τιβί

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης από το «Μαύρο Ρόδο» είχε κάνει πέρασμα από τα Ζουζούνια»!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET