ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Η σπάνια πάθηση από την οποία πάσχει η Δούκισσα Νομικού (και 4 ακόμη διάσημοι)!

Μία φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού στο Instagram, στάθηκε αφορμή για να γίνει ένα κάποιο σούσουρο. Όχι ότι είναι δύσκολο βέβαια, για τη Δούκισσα μιλάμε. Είναι ξεκάθαρα από τις ομορφότερες γυναικείες παρουσίες της showbiz. Κι ως γνωστόν, για τα …μάτια των όμορφων γυναικών γίνονται όλα! Σε κάθε περίπτωση, μπορεί να μην το είχαμε προσέξει μέχρι τώρα, […]

Δήμητρα Πραντάλου

3 Οκτωβρίου, 2017

Μία φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού στο Instagram, στάθηκε αφορμή για να γίνει ένα κάποιο σούσουρο. Όχι ότι είναι δύσκολο βέβαια, για τη Δούκισσα μιλάμε. Είναι ξεκάθαρα από τις ομορφότερες γυναικείες παρουσίες της showbiz.

Κι ως γνωστόν, για τα …μάτια των όμορφων γυναικών γίνονται όλα! Σε κάθε περίπτωση, μπορεί να μην το είχαμε προσέξει μέχρι τώρα, αλλά η γνωστή παρουσιάστρια έχει ετεροχρωμία της ίριδας. Το αριστερό της μάτι είναι μπλε και το δεξί πράσινο. Καταραμένη ασχήμια, όχι αστεία! Άλλοι παρακαλούν για μπλε ή πράσινα μάτια και η Δούκισσα έχει και τα δύο…

Αρκετοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν ότι επρόκειτο για κάποιο τρικ φωτισμού που έκανε η ίδια, ωστόσο αποδείχτηκε πως πρόκειται όντως για πάθηση, γνωστή ως “μερική ετεροχρωμία”. Σχετίζεται με την συγκέντρωση μελανίνης στην ίριδα του ματιού ή σε τμήμα της και οφείλεται σε γονιδιακή κληρονομικότητα, ενώ μπορεί να προκληθεί κι από ασθένεια ή τραυματισμό.

«Θυμάμαι ότι στο σχολείο έλεγαν «α, το κορίτσι με το ένα μάτι μπλε και το άλλο πράσινο». Στις πρώτες φωτογραφίσεις μού τα έκαναν το ίδιο χρώμα. Μετά είπα «Αυτό είναι. Μου αρέσει γιατί είναι διαφορετικό, είμαι εγώ», δηλώνει η ίδια.

Η φωτογραφία που φαίνεται ξεκάθαρα η ετεροχρωμία:

https://www.instagram.com/p/BZl7ncklzml/?taken-by=dutchesss_

Με αφορμή όμως τη Δούκισσα, εντοπίσαμε κι άλλους celebrities με την ίδια πάθηση, στους οποίους κανείς μας δεν είχε προσέξει τίποτα, μέχρι σήμερα…

Mila Kunis

Στην περίπτωση της ηθοποιού, η ετεροχρωμία προέκυψε μετά από σοβαρή ασθένεια που άλλαξε το χρώμα του ματιού της. «Ήμουν τυφλή στο ένα μάτι για πολλά χρόνια και κανένας δεν το γνώριζε», προσθέτοντας ότι διορθώσε το πρόβλημα που την ταλαιπωρούσε με εγχείρηση.


Demi Moore

Η ηθοποιός έχει ολική ετεροχρωμία. Το αριστερό μάτι είναι πράσινο και το δεξί μελί, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή η αιτία που οδήγησε στην εν λόγω πάθηση.

Josh Henderson

Στην περίπτωση του ηθοποιού, η ετεροχρωμία είναι ολική και πραγματικά φαίνεται έντονα η αντίθεση. Το αριστερό μάτι πράσινο και το δεξί μπλε, συνθέτουν ένα άκρως γοητευτικό κάπως creepy σκηνικό.

Henry Cavill

O γοητευτικός ηθοποιός έχει μερική ετεροχρωμία. Αν προσέξετε λίγο καλύτερα, είναι εμφανής η καφέ κηλίδα στο αριστερό του μάτι. Όχι, οτι θα μας απασχολούσε ιδιαίτερα βέβαια…

 

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη γνωστός τράπερ που έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές, για κατοχή μαχαιριού!

BINGE WATCHING

Binge watch στην τριλογία του ‘The Bachelor’ μπορείτε να κάνετε από σήμερα στο Netflix!

EVENTS

Η KINITRO έρχεται με το Labyrinth of Trainings για να δημιουργήσει έναν κόσμο ισότητας χωρίς περιορισμούς

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 ΕΠΑΛ: Πρεμιέρα με Νεοελληνική Γλώσσα – Τα θέματα και οι απαντήσεις!

ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Η Durex αναδεικνύει τα διαχρονικά ταμπού του σεξ στην Ελλάδα, μέσα από τη συμμετοχή της στο TedxAthens!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν/μιο Πατρών: Οι 20.000 φοιτητές είναι «αιώνιοι» – Οι Σχολές με τα μεγαλύτερα ποσοστά!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET