fbpx

6 δικαιολογίες να την πείσεις ότι δε χρειάζεται να φοράς προφυλακτικό στο σεξ!


[cover]

Δεν μπορώ να καταλάβω τι πρεμούρα είναι αυτή με τα προφυλακτικά, ρε παιδιά. Πρέπει να προσέχουμε λέει, γιατί κυκλοφορούν νοσήματα και κάτι για ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. Ρε σεις, πού ζείτε; Με το μεγάλο δημογραφικό πρόβλημα που έχουμε, σε λίγα χρόνια δε θα υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα. Άρα, τα θέλουμε τα παιδάκια και πολύ μάλιστα. Όσο για τα ΣΜΝ, αφενός είναι μύθος ότι προστατεύεσαι από τα προφυλακτικά κι αφετέρου αν προσέχεις, δε χρειάζεται να φοβάσαι τίποτα.

Συν 1 λοιπόν σε όλους τους άντρες που θέλουν να κάνουν σεξ χωρίς προφυλακτικό και προσπαθούν με κάθε τρόπο να πείσουν την παρτενέρ τους. Πού ακριβώς είναι το πρόβλημα; Γιατί οι γυναίκες θεωρούν ότι είναι κάτι που τις προσβάλλει και αμέσως θίγονται; Υπάρχουν και κάποιες δε, που απειλούν ότι δεν πρόκειται να κάτσουν σε κάποιον υπό αυτές τις συνθήκες. Χα χα χα, να ‘στε καλά, γελάσαμε πάλι. Εδώ κολλάτε, να χαμουρεύεστε όμως από εδώ κι από εκεί δεν έχετε πρόβλημα. Το σεξ χωρίς προφυλακτικό είναι ωραιότατο, γι’ αυτό και θα πρέπει να το διεκδικείτε, φίλοι μου άντρες. Πώς;

Αυτές είναι μερικές δικαιολογίες να την πείσεις ότι δε χρειάζεται να βάλεις προφυλακτικό:

#1 (;) Βεβαίωσε τη ότι θα τραβηχτείς στην ώρα σου 

Μα τι ανησυχεί μωρέ κι αυτή και τρώγεται να βάλεις προφυλακτικό; Όλο κάτι δικαιολογίες βρίσκει, τάχα μου ότι πάνω στην κ@υλα μπορεί να μην είσαι ικανός να ελέγξεις πότε θα τελειώσεις και να γίνει κάνα ατύχημα. Μαλ@κίες. Το αν μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου, το ξέρεις εσύ ο ίδιος καλύτερα από εκείνη. Διαβεβαίωσέ τη λοιπόν ότι θα είσαι πάρα πολύ προσεκτικός, θα τραβηχτείς την κατάλληλη ώρα και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

#2 (;) Κι αν δεν προλάβεις οκ, υπάρχει το χάπι της επόμενης μέρας

Εντάξει, τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως τα σχεδίαζες, αλλά σιγά τα ωά. Μπορεί να τελείωσες μέσα της χωρίς να φοράς προφυλακτικό, αλλά δεν τρέχει και κάτι για να ωρύεται έτσι. Φέρσου σαν κύριος και πήγαινε σ’ ένα φαρμακείο να προμηθευτείς το χάπι της επόμενης μέρας. Θα το πάρει και θα είναι σαν να μη συνέβη ποτέ το μοιραίο. Εξάλλου, δε φταις μόνο εσύ, αλλά κι εκείνη που εν τέλει συμφώνησε να μη βάλεις προφυλακτικό. Μισή ντροπή δική της, μισή δική σου.

#3 (;) Το έχεις ξανακάνει και ξέρεις

Δεν είσαι κάνας πρωτάρης. Το έχεις ξανακάνει και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. ΕΓΓΥΗΣΗ λέμε! Από τη στιγμή που έχεις ξαναμπεί σ’ αυτήν τη διαδικασία και ξέρεις τι χρειάζεται για να μην υπάρξει κανένα ανεπιθύμητο αποτέλεσμα και για τους δυο σας, ηρέμησέ την, τόνισέ της ότι είσαι εξπέρ να το βάλει καλά στο νου της και στη συνέχεια απολαύστε το ελεύθερο σεξάκι σας.

#4 (;) Μα με το προφυλακτικό δε νιώθεις τίποτα, ρε φίλε!

Αν είναι δυνατόν. Για εκείνη είτε φοράς είτε δε φοράς προφυλακτικό δεν έχει και μεγάλη διαφορά. Αλλά εσένα δεν το μπορεί το λάτεξ το πουλάκι σου. Δεν μπορεί να λειτουργήσει το εργαλείο έτσι. Της είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβει; Προφανώς και η αίσθηση δεν είναι ίδια και τυγχάνει να είσαι και αλλεργικός κι ως γνωστόν δεν υπάρχουν προφυλακτικά ΧΩΡΙΣ λάτεξ, οπότε τι α κανς; Α κατς να πάθεις καμία αλλεργική κρίση; Δε λέει.

#5 (;) Εντάξει, δε θα σας γίνει και συνήθεια, έτσι μία φορά για την εμπειρία

Κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του και τον ανδρισμό του, πρέπει να κάνει έστω και μία φορά ακάποτο. Την παρακαλάς εδώ και καιρό να το δοκιμάσετε και να δει πόσο πιο γαμάτη είναι έτσι η φάση κι αυτή η χαζή δε θέλει. Δε μπορώ να καταλάβω τι έχουν στο μυαλό τους τα σημερινά κορίτσια. Μήπως φοβάται ότι αυτή η μία φορά μπορεί να είναι αρκετή για να γίνει το κακό; Άκου τώρα αηδίες.

#6 (;) Αφού παίρνει αντισυλληπτικά 

Ααα, τώρα αλλάζουν τα πράγματα. Εμ πες το νωρίτερα ότι παίρνει αντισυλληπτικά. Δεν το συζητώ, τώρα έχεις ξεκάθαρα το δικαίωμα να της ζητήσεις να το κάνετε free για free. Τόσο καιρό σου το έκρυβε και σε άφηνε στα σκοτάδια η άκαρδη. Απλά επειδή αυτή είναι πονηρή και ξέρει ότι τα αντισυλληπτικά την προστατεύουν μεν από ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη αλλά όχι από τα ΣΜΝ που μπορεί να κουβαλάς εσύ, που είσαι και άντρακλας και σου αρέσει να πηγαίνεις και μ’ άλλες, σημαίνει ότι δεν μπορείς να απολαύσεις στο έπακρο τη σεξουαλική πράξη. Πες της ότι είναι η μία και μοναδική να σε πιστέψει να τελειώνουμε.

Ωραία.

Αφού σας τράβηξα την προσοχή και είστε πανέτοιμοι να στάξετε δηλητήριο (και καλά κάνετε), να πω ότι όλα τα παραπάνω δε βρίσκουν ούτε εμένα σύμφωνη, αντιθέτως, ήθελα να κάνω expose μερικές ηλίθιες δικαιολογίες που χρησιμοποιούν οι άντρες, για να αποφύγουν το ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ. Δεν ακούγονται τέρμα τραγικές;;

Την επόμενη φορά λοιπόν αγόρια, που θα έχετε όρεξη για σεξ χωρίς προφύλαξη, κρατήστε το κρυφό βαθιά μέσα σας και μην πετάξατε καμιά από τις προαναφερθείσες μ@λ@κίες, γιατί στο τέλος ούτε για σεξ ΜΕ προφυλακτικό σας κόβω!

Όπως κάθε φορά έτσι και τώρα, η Mademoisex σας συμβουλεύει να προσέχετε πάντα και παντού, υπό οποιαδήποτε συνθήκη, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να ζείτε την απόλαυση στο έπακρο, χωρίς έγνοιες και σενάρια να στριφογυρίζουν στο μυαλό σας. 


Μη διστάσεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex.
Εσύ στέλνεις στο [email protected], εκείνη απαντάει!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET