Τιβί

Δύσκολα θα μαντέψεις τι κάνει σήμερα η Γωγώ από το «Καφέ της Χαράς»!

12 χρόνια έχουν περάσει από το τέλος της τηλεοπτικής σειράς το “Καφέ της Χαράς”, και για αρκετούς πρωταγωνιστές γνωρίζουμε πάνω κάτω πού βρίσκονται και τί κάνουν. Οι περισσότεροι άλλωστε συνεχίζουν ακάθεκτοι στον χώρο της υποκριτικής και λογικά σε ένα χρόνο από τώρα (μπορεί και παραπάνω) θα ξανασμίξουν για τα νέα γυρίσματα της σειράς. Για εκείνη […]

Neopolis Team

15 Οκτωβρίου, 2018

12 χρόνια έχουν περάσει από το τέλος της τηλεοπτικής σειράς το “Καφέ της Χαράς”, και για αρκετούς πρωταγωνιστές γνωρίζουμε πάνω κάτω πού βρίσκονται και τί κάνουν.

Οι περισσότεροι άλλωστε συνεχίζουν ακάθεκτοι στον χώρο της υποκριτικής και λογικά σε ένα χρόνο από τώρα (μπορεί και παραπάνω) θα ξανασμίξουν για τα νέα γυρίσματα της σειράς.

Για εκείνη που δεν γνωρίζαμε πολλά, είναι η Ελένη Λιάσκα, γνωστή ως η “Γωγώ από το καφέ της Χαράς”. 

Η Ελένη έκανε στροφή στη ζωή της, είναι παντρεμένη με Ρώσο που ονομάζεται Σεργκέι, για την καρδιά του οποίου έφυγε και ζει πλέον μόνιμα κι εκείνη στην Ρωσία.

“Ζω πλέον μόνιμα στη Μόσχα, στη Ρωσία τα τελευταία δυόμισι χρόνια. Είμαι παντρεμένη εδώ. Ο άντρας μου είναι Ρώσος και ονομάζεται Σεργκέι. Γνωριστήκαμε στη Ρόδο και είναι ο έρωτας της ζωής μου!

Θέλουμε να κάνουμε οικογένεια. Είμαι πολύ συναισθηματική και ρομαντική, και πάντα έλεγα ότι, αν βρω την πραγματική αγάπη, όλα τα υπόλοιπα θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα”.

Η ίδια μίλησε και για τη ζωή της στη Μόσχα. Όπως αναφέρει, η γλώσσα την ταλαιπώρησε πολύ μέχρι να τη μάθει, ενώ και το κρύο δεν είναι απ’τα καλύτερά της ως Ελληνίδα.

«Ταλαιπωρήθηκα πολύ με τη γλώσσα. Ενώ μιλάω άπταιστα αγγλικά και ιταλικά, τα ρωσικά με δυσκόλεψαν, δεν είναι εύκολη γλώσσα. Και το κρύο! Παναγία μου! Βίωσα για πρώτη φορά στη ζωή μου το -30° Κελσίου! Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό για μια Ελληνίδα; Πλέον φοράω τα πάντα για να βγω έξω! Βέβαια επειδή έχω φετίχ με τα καπέλα και τους σκούφους, έχω βρει τρόπο να αξιοποιήσω τη μεγάλη συλλογή μου».

Τι γίνεται όμως με την καριέρα της στην υποκριτική;

Μια σειρά όπως αυτή του «Καφέ της Χαράς», σου δίνει τα εφόδια για κάτι μεγαλύτερο ακόμα, αλλά κυρίως σε γεμίζει με εμπειρίες και γνώσεις. Ακόμα κι εμείς που δεν ασχολούμαστε με αυτόν τον κλάδο της τέχνης, αντιλαμβανόμαστε πως ο Χάρης Ρώμας είναι δάσκαλος.

Έτσι η Ελένη, όπως λέει, δεν έχει σκοπό να αφήσει την υποκριτική. Άλλωστε είναι ένα όνειρό που είχε από μικρή, γι’αυτό ακόμα και στην Ρωσία συνεχίζει με την καριέρα της.

«Από μικρή ήθελα να κάνω καριέρα  ηθοποιού. προς το παρόν κάνω κάποιες παραστάσεις στο θέατρο, αλλά στ’ αγγλικά για την ώρα. Επίσης κάνω μαθήματα ψυχολογίας, γιατί μου αρέσει πολύ και εύχομαι να καταφέρω να ολοκληρώσω τις σπουδές μου. Ο άντρας μου είναι μαθηματικός και εργάζεται ως προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών. Περνάμε ωραία στη Μόσχα, αλλά μας αρέσει πολύ και η Ελλάδα. Είναι μέσα στα πλάνα μας να επιστρέψουμε κάποια στιγμή στο μέλλον.»

Άραγε, το γεγονός πως ζει πλέον μόνιμα σε άλλη χώρα, είναι ένα σαφές μήνυμα πως δεν θα βρίσκεται παρούσα στα νέα επεισόδια του Καφέ της Χαράς;!

FUN ZONE

EVENTS

Το Red Bull Dance Your Style έρχεται στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά!

BINGE WATCHING

Binge watch στην τριλογία του ‘The Bachelor’ μπορείτε να κάνετε από σήμερα στο Netflix!

EVENTS

Η KINITRO έρχεται με το Labyrinth of Trainings για να δημιουργήσει έναν κόσμο ισότητας χωρίς περιορισμούς

BINGE WATCHING

Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Euphoria πριν το 2025, δε θα έρθει!

EVENTS

Στο AthensPride 2023 στις 10 Ιουνίου φωνάζουμε «Μια φορά και έναν καιρό…διεκδίκησα και πέτυχα»!

EVENTS

To Σymposio Festival επιστρέφει στις 28 Μαΐου για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής.

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET