Ξεκινούν τη συνεργασία τους Δάντης και Σταν, στο Camorra Club!


Η νέα χειμερινή σεζόν, η οποία μόλις ξεκίνησε, προβλέπεται να είναι μια από τις πιο συναρπαστικές των τελευταίων ετών, όσον αφορά τη νυχτερινή διασκέδαση. Για άλλη μια χρονιά, σχεδόν όλα τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού θα βρίσκονται στα πιο γνωστά μαγαζιά της πρωτεύουσας για να ξεσηκώσουν το κοινό και να του χαρίσουν μοναδικές νύχτες διασκέδασης. Τα τελευταία χρόνια, πολλά είναι τα  νυχτερινά κέντρα τα οποία έχουν κάνει την εμφάνισή τους σε περιοχές οι οποίες μέχρι τότε δεν διέθεταν χώρους οι οποίοι να μπορούν να φιλοξενήσουν τα κορυφαία ονόματα της νύχτας. Την σεζόν 2017 – 2018, έρχονται κάποια ακόμα να προστεθούν στην επιλογή του κοινού. Ένα από αυτά είναι και το Camorra Δαντης Σταν στην λεωφόρο Βουλιαγμένης. Βέβαια, το συγκεκριμένο μαγαζί δεν αποτελεί μια ολοκαίνουργια είσοδο στη νυχτερινή διασκέδαση, αφού έχει μια μακριά ιστορία στον χώρο της διασκέδασης.

Τα 2 τελευταία χρόνια το Camorra club απείχε από τον μουσικό χάρτη της πόλης, όμως φέτος ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για να υποδεχτεί το κοινό και μάλιστα με ένα από τα πιο δυνατά σχήματα, το οποίο αναμένεται να ταράξει τα νερά της νυχτερινής διασκέδασης. Ο Χρήστος Δάντης και ο STAN θα βρεθούν στην σκηνή του CAMORRA, με ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα το οποίο αναμένεται να καθηλώσει το κοινό. Φυσικά η είδηση της συνεργασίας των 2 καλλιτεχνών έχει γεμίσει με ενθουσιασμό τους θαυμαστές τους οι οποίοι ανυπομονούν για την μεγάλη πρεμιέρα, η οποία έρχεται πάρα πολύ σύντομα.

Το CAMORRA, επανέρχεται φέτος στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας και άπαντες αναμένουν την μεγάλη επιστροφή με μεγάλο ενδιαφέρον. Το μαγαζί βρίσκεται στην λεωφόρο Βουλιαγμένης 22, κάτω από το νυχτερινό κέντρο Clubb 22. Το CAMORRA αποτελεί ένα από τα πολύ γνωστά μαγαζιά της πρωτεύουσας, αφού παλαιότερα είχε λειτουργήσει και πάλι, όμως τότε το όνομά του ήταν CENTRAL LIVE. Μάλιστα, την σκηνή του είχαν στελεχώσει και τότε μεγάλα ονόματα του τραγουδιού όπως ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Πάνος Καλίδης. Φέτος, στην μεγάλη του επιστροφή με το όνομα CAMORRA πια, το νυχτερινό κέντρο ετοιμάζει μια πολύ μεγάλη συνεργασία φέρνοντας στην σκηνή του τον Χρήστο Δάντη και τον STAN. Δύο ξεχωριστοί καλλιτέχνες με φανατικό κοινό, οι οποίοι έχουν αρκετά κοινά σημεία, όπως η αγάπη τους για την σύνθεση, κάτι το οποίο τους έχει αναγάγει σε 2 πολύ σπουδαίους δημιουργούς οι οποίοι έχουν χαρίσει στο κοινό τεράστιες επιτυχίες, άλλες ερμηνευμένες από τους ίδιους και άλλες από άλλα μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Φυσικά όλες οι μεγάλες τους επιτυχίες θα συμπεριληφθούν μέσα στο πρόγραμμά τους, το οποίο αναμένεται να βάλει φωτιά στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης.

 Neopolis Team