UNI LIFE & TIPS

Θέλεις να ασχοληθείς με το Web Development; To Code Arena 2018 είναι η ευκαιρία σου!

Λες να είσαι εσύ ανάμεσα στα 20 άτομα που θα επιλέξει και θα εκπαιδεύσει δωρεάν η Netstudio;

Κλεοπάτρα Μπράιτ

27 Σεπτεμβρίου, 2018

Σ’ ενδιαφέρει να ασχοληθείς με το Web Development; Θέλεις να ψαχτείς περισσότερο και να εξελίξεις τις γνώσεις σου πάνω σ’ αυτό; Έχεις όρεξη για μάθηση, επιμονή και εφευρετικότητα;

 

Τότε το Code Arena 2018 είναι η ευκαιρία που αναζητάς!

Πιο συγκεκριμένα, η Netstudio, εταιρεία κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων, online καταστημάτων και online εφαρμογών με εμπειρία από το 2005, σε συνεργασία με το CollegeLink διοργανώνει το CODE ARENA 2018!

Το event αφορά υποψηφίους που αναζητούν εργασία στον χώρο του Web Development. Δεν απαιτείται προϋπηρεσία ή ιδιαίτερες τεχνικές δεξιότητες, πέρα από την προηγούμενη χρήση τουλάχιστον μίας γλώσσας προγραμματισμού. Φτάνει να υπάρχει όρεξη για μάθηση και κυρίως, αγάπη για την τεχνολογία!

Η Netstudio λοιπόν, θα επιλέξει και θα εκπαιδεύσει στα γραφεία της 20 από τους υποψηφίους σε 15ωρη δωρεάν εκπαίδευση.

Οι ημέρες εκπαίδευσης έχουν ορισθεί για τη Δευτέρα 8 Οκτώβρη, Δευτέρα 15 Οκτώβρη, Δευτέρα 22 Οκτώβρη και Δευτέρα 29 Οκτώβρη 2018. Στις ενδιάμεσες ημέρες οι συμμετέχοντες καλούνται να μελετήσουν, να ολοκληρώσουν εργασίες από το σπίτι και να περάσουν κάποια online tests τα οποία θα βασίζονται σε αυτά που διδάχθηκαν στις ημέρες εκπαίδευσης.

Αφού ολοκληρωθούν οι εκπαιδεύσεις, οι συμμετέχοντες θα κληθούν να ελεγχθούν στο τελικό και πλέον καθοριστικό test, του οποίου η ώρα και ημέρα θα ορισθεί από τη Netstudio.

Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα του CODE ARENA 2018 έχει ως εξής:

Δευτέρα 8 Οκτώβρη (16:30 – 20:45)

  • Τρόποι αποτελεσματικής και γρήγορης εργασίας
  • Pixel perfect τεχνικές web development

Δευτέρα 15 Οκτώβρη (16:30 – 20:45)

  • Hands on Site Building

Δευτέρα 22 Οκτώβρη (16:30 – 20:45)

  • Drupal Theming
  • Drupal Module Development

Δευτέρα 29 Οκτώβρη – Ημέρα Τελικού Test (16:30 – 20:45)

Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης Εκπαίδευσης από τη Netstudio. Όσοι καταφέρουν να περάσουν το τελικό test με βαθμολογία άνω του 90%, θα παραλάβουν πιστοποίηση με τίτλο «Netstudio Certified Developer».

Βέβαια τα ευχάριστα νέα, δεν σταματούν εδώ. Με βάση τα αποτελέσματα του κάθε συμμετέχοντα στην εξέταση, καθώς και την πρόοδό τους σε όλη τη διάρκεια των 2 εβδομάδων, η Netstudio θα επιλέξει τους καλύτερους για άμεση πρόσληψη, με πολύ ανταγωνιστικό πακέτο μισθού και παροχών.

Ακόμα το σκέφτεσαι αν θα δηλώσεις συμμετοχή; Το καλό που σου θέλω να βιαστείς, καθώς μόνο 20 άτομα θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο Code Arena 2018, επομένως οι θέσεις ειναι περιορισμένες.


ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ


Αφού συμπληρώσεις προσεκτικά και ολοκληρωμένα τις φόρμες εγγραφής, θα σου σταλθούν 2 online tests (αναλυτικής σκέψης και βασικών αρχών προγραμματισμού). Με βάση αυτά τα tests, θα γίνει και η επιλογή των υποψηφίων. Αν είσαι μέσα σ’ αυτούς, θα το μάθεις εγκαίρως.

Και κάτι τελευταίο…

Ξέρεις κάποιον/α που να το έχει για προγραμματιστής/τρια και θα σου χρωστούσε χάρη αν τον/την ενημέρωνες για το Code Arena 2018; Προσκάλεσέ τον στο EVENT της Netstudio!

 

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ο 23χρονος Στάθης Ηλιάκης έγινε δεκτός στο MIT και ταξιδεύει Αμερική για τα όνειρά του!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

19ο ΦΣΔΕΤ ΟΠΑ: «SUSTAINABILITY: Εξισορροπώντας τις ανάγκες του ανθρώπου, της οικονομίας και του περιβάλλοντος»

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν/μιο Πατρών: Οι 20.000 φοιτητές είναι «αιώνιοι» – Οι Σχολές με τα μεγαλύτερα ποσοστά!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΠΘ: Φοιτητές διακρίθηκαν σε Διεθνή Μαθηματικό Διαγωνισμό και μας έκαναν περήφανους!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET