ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Τα Coca-Cola Magic Tables έρχονται να μας συναρπάσουν και να προσφέρουν δώρα!

Από τις 10 έως τις 22 Μαΐου ανακάλυψέ τα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα!

Neopolis Team

12 Μαΐου, 2022

Φέτος, η Coca-Cola μας συστήνει τα Coca-Cola MagicTables και μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να βρίσκουμε χρόνο να επικοινωνούμε με την οικογένειά μας, τους φίλους και τους αγαπημένους μας. Με ένα μοναδικό σκηνικό μαγικού τραπεζιού και πολλές εκπλήξεις, η Coca-Cola θα ταξιδέψει στις τρεις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και μας προσκαλεί να τα ανακαλύψουμε!

Σε μια ρουτίνα που σπάνια μας αφήνει χρόνο να έρθουμε κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, η Coca-Cola έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι δε χρειάζεται χρόνος, προγραμματισμός και μεγάλη προετοιμασία για να βρεθούμε με τους αγαπημένους μας. Δε χρειάζεται καν κανονικό τραπέζι. Έτσι, η Coca-Cola μας συστήνει την ενέργεια «Magic Tables» και μας προτρέπει να… θυμηθούμε ότι όταν τρώμε μαζί, όλα είναι μαγικά!

Το πάτωμα του καθιστικού μας, όπου μαζευόμαστε και τρώμε τα βράδια με την οικογένειά μας, το πεζούλι του κήπου μας που απολαμβάνουμε ένα νόστιμο γεύμα και μια παγωμένη Coca-Cola την ώρα που τελειώνουν οι δουλειές του σπιτιού ή ακόμα και στη στάση περιμένοντας το λεωφορείο, όπου ένα γρήγορο γεύμα και μια Coca-Cola με έναν φίλο, έγιναν κάποια στιγμή το καλύτερο τραπέζι που κλείσαμε ποτέ!

Γιατί όπου κι αν τοποθετήσεις μια Coca-Cola μετατρέπεται σε ένα μαγικό τραπέζι! 

Το φετινό Μάιο, το μαγικό τραπέζι της Coca-Cola ξεκινάει το ταξίδι του μοιράζοντας δώρα και εκπλήξεις με πρώτο σταθμό την Αθήνα! Στη συνέχεια θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη με τελικό προορισμό την Πάτρα! Σε κάθε μαγικό τραπέζι, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν ένα μοναδικό σκηνικό και να κερδίσουν μοναδικά Coca-Cola δώρα. 

Οι εκπλήξεις όμως δεν τελειώνουν εδώ!

Η Coca-Cola μας καλεί να μοιραστούμε τη φωτογραφία μας από το Μαγικό της Τραπέζι στα Social Media με το #magictablesGR και να μπούμε στην κλήρωση για να κερδίσουμε ένα από τα 100 Real Magic Boxes, ενώ ένας μεγάλος τυχερός θα κερδίσει ένα μαγικό δείπνο για εκείνον και τους αγαπημένους του με την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη! Παράλληλα, για κάθε φωτογραφία μας με το #magictablesGR, προσφέρουμε 10 πλήρη γεύματα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, μέσω της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Δείπνο Αγάπης», με στόχο να ξεπεράσουμε τα 16.000 γεύματα*.

Ανακάλυψε τα Μαγικά Τραπέζια της Coca-Cola, κέρδισε, πρόσφερε για καλό σκοπό και μην ξεχάσεις να βρίσκεις αφορμές να δημιουργείς τα δικά σου μαγικά τραπέζια παρέα με όσους αγαπάς! 

Πρόγραμμα Μαγικών Τραπεζιών

Αθήνα

  • Πλατεία Κοραή 👉 10-11/5
  • Περιστέρι (Πάρκο Αγίου Αντωνίου) 👉 12-13/5
  • Πλατεία Αγίας Παρασκευής (Κεντρική πλατεία) 👉 14-15/5

Θεσσαλονίκη

  • Πλατεία Αριστοτέλους 👉 17-19/5

Πάτρα

  • Πλατεία Πίνδου 👉 21-22/5

*Η προσφορά στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Δείπνο Αγάπης» αφορά στο συνολικό ποσό των 40,000 ευρώ.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET