ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

«Μεγάλες στιγμές» από τα Caprice Παπαδοπούλου!

Τα Caprice Παπαδοπούλου σε συνεργασία με το Quizdom, το top ελληνικό διαδικτυακό παιχνίδι γνώσεων σε προσκαλούν να πάρεις μέρος στην πιο πρωτότυπη ενέργεια της χρονιάς! Πως; Σκέψου τις πιο πρωτότυπες και τις πιο «ψαγμένες» ερωτήσεις και βάλε δύσκολα στους παίκτες του Quizdom. Τα βήματα είναι πολύ απλά: Στείλε την ερώτηση σου στο www.capricepapadopoulou.gr για την […]

Neopolis Team

3 Νοεμβρίου, 2015

Τα Caprice Παπαδοπούλου σε συνεργασία με το Quizdom, το top ελληνικό διαδικτυακό παιχνίδι γνώσεων σε προσκαλούν να πάρεις μέρος στην πιο πρωτότυπη ενέργεια της χρονιάς!

Πως; Σκέψου τις πιο πρωτότυπες και τις πιο «ψαγμένες» ερωτήσεις και βάλε δύσκολα στους παίκτες του Quizdom. Τα βήματα είναι πολύ απλά: Στείλε την ερώτηση σου στο www.capricepapadopoulou.gr για την Νέα κατηγορία «Στιγμές». Αν γίνει δεκτή, κερδίζεις 10 PRO παιχνίδια.

Επιπλέον, αν απαντήσεις σωστά σε όλες τις ερωτήσεις της κατηγορίας «Στιγμές» κερδίζεις ακόμα 10 PRO παιχνίδια. Κι αν δεν σου φτάνουν αυτά, παίξε ξανά και ξανά στην κατηγορία για να κερδίσεις κι άλλα 1.000 επιπλέον! Αφού το ‘χεις!

Μην περιμένεις, μπες τώρα στο www.capricepapadopoulou.gr, άνοιξε μια συσκευασία Caprice για έμπνευση και ακόμα οι πιο απλές και καθημερινές στιγμές μπορούν να μεταμορφωθούν σε «Μεγάλες Στιγμές»… στιγμές για Quizdom!”.

 

Caprice-quizdom1

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Μύστες φοιτητές κέρδισαν εκατομμύρια στη λοταρία, «χτυπώντας» το σύστημα!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Επιλογές Rabona για κινητά τυχερά παιχνίδια: Πώς να παίξετε μέσω Gadgets;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

«Ζήσε άφοβα! Ξεκίνα σήμερα μια καλή συνήθεια!»: Το μήνυμα της νέας καμπάνιας του Becel ProActiv!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

‘You Got This’: Το νέο μήνυμα της adidas που έρχεται να εμψυχώσει τους αθλητές του σήμερα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET