ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

«Μεγάλες στιγμές» από τα Caprice Παπαδοπούλου!

Τα Caprice Παπαδοπούλου σε συνεργασία με το Quizdom, το top ελληνικό διαδικτυακό παιχνίδι γνώσεων σε προσκαλούν να πάρεις μέρος στην πιο πρωτότυπη ενέργεια της χρονιάς! Πως; Σκέψου τις πιο πρωτότυπες και τις πιο «ψαγμένες» ερωτήσεις και βάλε δύσκολα στους παίκτες του Quizdom. Τα βήματα είναι πολύ απλά: Στείλε την ερώτηση σου στο www.capricepapadopoulou.gr για την […]

Neopolis Team

3 Νοεμβρίου, 2015

Τα Caprice Παπαδοπούλου σε συνεργασία με το Quizdom, το top ελληνικό διαδικτυακό παιχνίδι γνώσεων σε προσκαλούν να πάρεις μέρος στην πιο πρωτότυπη ενέργεια της χρονιάς!

Πως; Σκέψου τις πιο πρωτότυπες και τις πιο «ψαγμένες» ερωτήσεις και βάλε δύσκολα στους παίκτες του Quizdom. Τα βήματα είναι πολύ απλά: Στείλε την ερώτηση σου στο www.capricepapadopoulou.gr για την Νέα κατηγορία «Στιγμές». Αν γίνει δεκτή, κερδίζεις 10 PRO παιχνίδια.

Επιπλέον, αν απαντήσεις σωστά σε όλες τις ερωτήσεις της κατηγορίας «Στιγμές» κερδίζεις ακόμα 10 PRO παιχνίδια. Κι αν δεν σου φτάνουν αυτά, παίξε ξανά και ξανά στην κατηγορία για να κερδίσεις κι άλλα 1.000 επιπλέον! Αφού το ‘χεις!

Μην περιμένεις, μπες τώρα στο www.capricepapadopoulou.gr, άνοιξε μια συσκευασία Caprice για έμπνευση και ακόμα οι πιο απλές και καθημερινές στιγμές μπορούν να μεταμορφωθούν σε «Μεγάλες Στιγμές»… στιγμές για Quizdom!”.

 

Caprice-quizdom1

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Άντρας μήνυσε γυναίκα με 3 εκατ. δολάρια, επειδή τον είχε χρόνια στο friendzone!

Είναι viral

Τύπος ξόδεψε 23.000$ σε στολή λύκου, για να απαλλαχθεί από τις ανθρώπινες σχέσεις!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Μηχανολόγοι ΕΜΠ: Με φακούς έδωσαν σήμερα εξεταστική οι φοιτητές λόγω κακοκαιρίας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET