ΕΛΛΑΔΑ

Μπορεί να έφαγαν άκυρο στο Next Top Model, αλλά τώρα δηλώνουν υποψήφιες για «Σταρ Ελλάς»!

Από την πρεμιέρα του Greece’s Next Top Model, θα μπορούσαμε να σχολιάσουμε πολλές υποψήφιες, ωστόσο σε αυτό το άρθρο θα αναφερθούμε σε δύο συγκεκριμένες, των οποίων η παρουσία στο κάστινγκ συζητήθηκε αρκετά και ακόμα συζητιέται. Ο λόγος για την Ηρώ Δημητροπούλου και την Ιωάννα Μπέλλα. Και τα δύο κορίτσια που έχουν υποβληθεί σε μια σειρά […]

Neopolis Team

13 Σεπτεμβρίου, 2018

Από την πρεμιέρα του Greece’s Next Top Model, θα μπορούσαμε να σχολιάσουμε πολλές υποψήφιες, ωστόσο σε αυτό το άρθρο θα αναφερθούμε σε δύο συγκεκριμένες, των οποίων η παρουσία στο κάστινγκ συζητήθηκε αρκετά και ακόμα συζητιέται.

Ο λόγος για την Ηρώ Δημητροπούλου και την Ιωάννα Μπέλλα.

Και τα δύο κορίτσια που έχουν υποβληθεί σε μια σειρά από πλαστικές και αισθητικές επεμβάσεις, κόπηκαν από την κριτική επιτροπή που δεν τους επέτρεψε να προχωρήσουν στην επόμενη φάση.

Πιο συγκεκριμένα, η Ηρώ είναι μόλις 18 ετών, αλλά το νεαρό της ηλικίας της δεν στάθηκε εμπόδιο ούτε για την ίδια τη μητέρα της – η οποία εξίσου εχει κάνει “διορθωσούλες” –, που της επέτρεψε να αλλάξει χείλη και στήθος και να φέρνει περισσότερο σε πλαστική κούκλα, παρά σε άνθρωπο.

Η Ηρώ βέβαια είναι εξοικειωμένη με την πασαρέλα και το μόντελινγκ, καθώς έχει στεφθεί “Miss Πελοπόννησος” στα Πελοποννησιακά καλλιστεία.

Ιδού:

Μπορεί λοιπόν, η Ηρώ και η Ιωάννα να είδαν την πόρτα να κλείνει κατάμουτρα για την επόμενη φάση του Next Top Model, ωστόσο μόνο κάτω δεν το έβαλαν.

Αυτήν την στιγμή, είναι υποψήφιες για τον τίτλο της «Σταρ Ελλάς» , στα καλλιστεία που επιστρέφουν μετά από χρόνια στην τηλεόραση και θα προβληθούν στο Makedonia Tv. Δεν το γνωρίζαμε φυσικά, μέχρι να τις δούμε στο πρωινό του ΑΝΤ1 που παρουσιάσε τις υποψήφιες.

ΤΑΤΑΑΑΑΝ!

Ηρω Δημητροπούλου

Ιωάννα Μπέλλα

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

PISA 2022: «Πάτωσαν» οι Έλληνες μαθητές στις διεθνείς εξετάσεις, σε Μαθηματικά και κατανόηση κειμένου!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αράχωβα τρώει κάνσελ γιατί ο κόσμος δεν ανέχεται ούτε το έγκλημα ούτε και τη συγκάλυψη!

ΕΛΛΑΔΑ

Brain drain: 3 στους 4 πτυχιούχους που έφυγαν από την Ελλάδα δεν παίζει να ξαναγυρίσουν!

SPILL THE TEA

Ο Επώνυμος γκρέμισε τον λαμπερό κόσμο της Soula Glamorous μέσα σε 40 λεπτά!

ΕΛΛΑΔΑ

Κάθειρξη 16,5 ετών στον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε την 21χρονη Έμμα στη Θεσσαλονίκη!

ΕΛΛΑΔΑ

Το 19% της Gen Ζ θεωρεί τη δικτατορία προτιμότερη από τη δημοκρατία ορισμένες φορές!

ΕΛΛΑΔΑ

Ξανά ορατό το Βόρειο Σέλας στην Ελλάδα, για όσους το έχασαν την προηγούμενη φορά!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET