ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Τι γεύση έχει το μαύρο παγωτό!

Από το λαχανί χρώμα του φυστικού και το ζωηρό ροζοκόκκινο της φράουλας στο μαύρο του κάρβουνου. Αυτή είναι η νέα τάση στο παγωτό. Όχι απλά το μαύρο, αλλά το κατάμαυρο που πιο πολύ μοιάζει με πλαστικό. Ακούει στο όνομα Black Coconut Ash και κάνει θραύση στο νεοϋορκέζικο παγωτατζίδικο Morgenstern’s. Αν και το παγωτό είναι πολύ […]

Neopolis Team

28 Σεπτεμβρίου, 2016

Από το λαχανί χρώμα του φυστικού και το ζωηρό ροζοκόκκινο της φράουλας στο μαύρο του κάρβουνου. Αυτή είναι η νέα τάση στο παγωτό. Όχι απλά το μαύρο, αλλά το κατάμαυρο που πιο πολύ μοιάζει με πλαστικό.

Ακούει στο όνομα Black Coconut Ash και κάνει θραύση στο νεοϋορκέζικο παγωτατζίδικο Morgenstern’s. Αν και το παγωτό είναι πολύ μαύρο, δεν περιέχει χρωστικές και οφείλει το χρώμα του σε επεξεργασμένα και.. «καρβουνιασμένα» κομμάτια κελύφους καρύδας.

Βρισκόμαστε μπροστά από έναν διάλογο που ασχολείται με το αν τελικά ο ενεργοποιημένος ξυλάνθρακας βοηθά στην αποβολή των τοξινών. Ωστόσο, οι φανατικοί φίλοι του υποστηρίζουν ότι είναι και αγνό και ευχάριστα δροσιστικό και-παρά το χρώμα του- δεν σου μαυρίζει την διάθεση.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Elite φέρνει νέα αλμυρά snacks και croutons που απλά ξέρουμε ότι θα γίνουν αγαπημένα μας!

Είναι viral

77χρονη παντρεύτηκε τον εαυτό της στην τελετή των ονείρων της μετά από 40 χρόνια single!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET