Πλάκα μας κάνουν | Δεν αρκεί που αυτό το… ξεσκισμένο τζιν κοστίζει 168 δολάρια, υπάρχει και λίστα αναμονής!


Κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά ρούχα που μας έχουν κάνει να αναρωτιόμαστε ποιος σχεδιαστής κρύβεται πίσω από το τρομερό ‘δημιούργημα’ αλλά και τι στο καλό σκεφτόταν την ώρα που το έφτιαχνε. Ακριβώς το ίδιο πάθαμε όταν αντικρύσαμε το τζιν παντελόνι που ακολουθεί παρακάτω.

Ο σχεδιαστής Thibaut που είναι σχετικά νέος στον χώρο της μόδας, το σύστησε στο κοινό του κατά την διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Τόκιο. Τότε ο κόσμος δεν κρατήθηκε και έκραξε όσο ποτέ αυτό το τζιν παντελόνι.


Και μπορεί το τζιν παντελόνι του Thibaut να προκάλεσε κάκιστες εντυπώσεις, ωστόσο πάνω στο σχέδιο του πάτησε η εταιρεία Carmar Denim, η οποία δημιούργησε ένα αντίστοιχο τζιν με ελάστιχες διαφορές.

Η εταιρεία που εδρεύει στο Λος Άντζελες, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τον ντόρο που δημιουργήθηκε γύρω από το δημιούργημα του σχεδιαστή και ‘πέταξε’ στην αγορά ένα αντίστοιχο που παρ’όλο ο κόσμος του διαδικτύου έκραξε το πρώτο, αυτό κατάφερε να το κάνει sold out.

Το εν λόγω ρούχο (ο Θεός να το κάνει) όχι μόνο κοστίζει 168 δολάρια, αλλά έχει λίστα αναμονής! 

Δηλαδή βλέπει κάποιος τις φωτογραφίες παρακάτω για το πώς να φορέσει το τζιν παντελόνι στην καθημερινότητά του και δεν μπορεί να αντισταθεί στο να το αγοράσει;

Η Carmar Denim δηλώνει πως μπορεί να φορεθεί σε πληθώρα κοινωνικών καταστάσεων. Εμείς πάλι δηλώνουμε ότι δεν φοριέται ούτε στη παραλία.

Extreme details 🔥 #carmardenim #extremecutoutjeans #viral

A post shared by CARMAR Denim (@carmardenim) on

Sicker than your average 🔥 #carmardenim #extremecutoutjeans #trending

A post shared by CARMAR Denim (@carmardenim) on

Desert heats got nothing on us 🔥🌵 #carmardenim #day3 #slayallday

A post shared by CARMAR Denim (@carmardenim) on

BRING IT ON 💥 #day2 #carmardenim #saturdaze

A post shared by CARMAR Denim (@carmardenim) on

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET