ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Πλάκα μας κάνουν | Δεν αρκεί που αυτό το… ξεσκισμένο τζιν κοστίζει 168 δολάρια, υπάρχει και λίστα αναμονής!

Κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά ρούχα που μας έχουν κάνει να αναρωτιόμαστε ποιος σχεδιαστής κρύβεται πίσω από το τρομερό ‘δημιούργημα’ αλλά και τι στο καλό σκεφτόταν την ώρα που το έφτιαχνε. Ακριβώς το ίδιο πάθαμε όταν αντικρύσαμε το τζιν παντελόνι που ακολουθεί παρακάτω. Ο σχεδιαστής Thibaut που είναι σχετικά νέος στον χώρο της μόδας, […]

Κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά ρούχα που μας έχουν κάνει να αναρωτιόμαστε ποιος σχεδιαστής κρύβεται πίσω από το τρομερό ‘δημιούργημα’ αλλά και τι στο καλό σκεφτόταν την ώρα που το έφτιαχνε. Ακριβώς το ίδιο πάθαμε όταν αντικρύσαμε το τζιν παντελόνι που ακολουθεί παρακάτω.

Ο σχεδιαστής Thibaut που είναι σχετικά νέος στον χώρο της μόδας, το σύστησε στο κοινό του κατά την διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Τόκιο. Τότε ο κόσμος δεν κρατήθηκε και έκραξε όσο ποτέ αυτό το τζιν παντελόνι.


Και μπορεί το τζιν παντελόνι του Thibaut να προκάλεσε κάκιστες εντυπώσεις, ωστόσο πάνω στο σχέδιο του πάτησε η εταιρεία Carmar Denim, η οποία δημιούργησε ένα αντίστοιχο τζιν με ελάστιχες διαφορές.

Η εταιρεία που εδρεύει στο Λος Άντζελες, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τον ντόρο που δημιουργήθηκε γύρω από το δημιούργημα του σχεδιαστή και ‘πέταξε’ στην αγορά ένα αντίστοιχο που παρ’όλο ο κόσμος του διαδικτύου έκραξε το πρώτο, αυτό κατάφερε να το κάνει sold out.

Το εν λόγω ρούχο (ο Θεός να το κάνει) όχι μόνο κοστίζει 168 δολάρια, αλλά έχει λίστα αναμονής! 

Δηλαδή βλέπει κάποιος τις φωτογραφίες παρακάτω για το πώς να φορέσει το τζιν παντελόνι στην καθημερινότητά του και δεν μπορεί να αντισταθεί στο να το αγοράσει;

Η Carmar Denim δηλώνει πως μπορεί να φορεθεί σε πληθώρα κοινωνικών καταστάσεων. Εμείς πάλι δηλώνουμε ότι δεν φοριέται ούτε στη παραλία.

https://www.instagram.com/p/Biak-UgHQnu/?taken-by=carmardenim

https://www.instagram.com/p/BiS7kvmH0j-/?taken-by=carmardenim

https://www.instagram.com/p/Bh4jzGJHbaJ/?taken-by=carmardenim

https://www.instagram.com/p/BhkeEcnnbGi/?taken-by=carmardenim

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET