ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Αυτό φαίνεται να είναι το εξυπνότερο ζώδιο | Συμφωνείτε με βάση την εμπειρία σας;

Η αλήθεια είναι, πως όταν θέλουμε διαπιστώσουμε πόσο έξυπνος ή μη είναι ένας άνθρωπος, το μυαλό μας δεν πηγαίνει στην αστρολογία. Συνειρμικά, μας έρχονται στο μυαλό τα μαθηματικά, οι γενικές γνώσεις και διάφορα τέτοια παρόμοια. Έλα όμως, που από εδώ και στο εξής μπορούμε να κρίνουμε το IQ κάποιου, με βάση την …ημερομηνία γέννησής του! […]

Neopolis Team

19 Μαρτίου, 2017

Η αλήθεια είναι, πως όταν θέλουμε διαπιστώσουμε πόσο έξυπνος ή μη είναι ένας άνθρωπος, το μυαλό μας δεν πηγαίνει στην αστρολογία. Συνειρμικά, μας έρχονται στο μυαλό τα μαθηματικά, οι γενικές γνώσεις και διάφορα τέτοια παρόμοια.

Έλα όμως, που από εδώ και στο εξής μπορούμε να κρίνουμε το IQ κάποιου, με βάση την …ημερομηνία γέννησής του! Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει το twinsterzσύμφωνα με το οποίο ξεχωρίζουν δύο ζώδια για τις εγκεφαλικές τους ικανότητες.

Και λέμε δύο, διότι ισάριθμες είναι και η μορφές ευφυΐας που απαντώνται στους ανθρώπους. Η αναλυτική νοημοσύνη που μετριέται με το IQ από τη μία, και η αντίληψη από την άλλη, η οποία μετριέται κυρίως με το EQ. Διότι ένας άνθρωπος, μπορεί να είναι εξαίρετος επιστήμονας, να κατανοεί σε βάθος πράγματα που οι υπόλοιποι ούτε καν φανταζόμαστε κι όμως, να αδυνατεί να συνομιλήσει με κάποιον/α γιατί δεν ξέρει τι ακριβώς να πει, πότε να το πει αλλά και σε ποιον τόνο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως οι σπουδαιότερες ιδιοφυΐες ιστορικά, υπήρξαν απόμακροι, δύσκολοι συνομιλητές και ιδιαίτερα μοναχικοί.

Όσον αφορά τον ζωδιακό κύκλο, ξεχωρίζουν οι εξής:

1. Αναλυτική νοημοσύνη: Υδροχόοι

2. Αντίληψη: Σκορπιοί

Πιο συγκεκριμένα πάντως, τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) έχουν ιδιαίτερα ανεπτυγμένη τη διαίσθησή τους, για αυτό και πολύ συχνά προχωρούν σε αποφάσεις υψηλού ρίσκου κι επικινδυνότητας. Τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) από την άλλη, παρουσιάζονται ιδιαίτερα πρακτικά και κατάλληλα να επιλύουν προβλήματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσεως. Τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) όπως είπαμε και παραπάνω ξεχωρίζουν για την αναλυτική τους νοημοσύνη, με τους Υδροχόους να βρίσκονται ένα βήμα πιο μπροστά από τους υπόλοιπους. Τέλος, η αντίληψη και η ικανότητα να καταλαβαίνουν πως αισθάνεται αυτός/ή που έχουν απέναντί τους, είναι χαρακτηριστικό των ζωδίων του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) με τους Σκορπιούς επίσης να ξεχωρίζουν.

Εσείς, τι ζώδιο είπαμε πως είστε;

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET