fbpx

Φτου, να πάρει | 6 άτομα που καμία κοπέλα δε θέλει να πετύχει σε βραδινή της έξοδο!


Παρασκευή βράδυ σήμερα, επιτέλους θα βγεις έξω με τις φίλες σου να περάσεις καλά και να διασκεδάσεις. Περίμενες πώς και πώς να έρθει το ΠΣΚ να ξεσκάσεις λιγάκι από την πίεση της ρουτίνας. Μια η δουλειά, μια η σχολή, μια η εξεταστική, πού χρόνος για σένα! Οι επόμενες μέρες θα είναι τέλειες και τίποτα δε θα μπορεί να σου χαλάσει τη διάθεση…

Τίποτα, εκτός από κάποια άτομα που ίσως πετύχεις στη βραδινή σου έξοδο και χαλαστείς τόσο που θα ευχόσουν να έμενες σπίτι ολόκληρο το Σαββατοκύριακο:

#1 Μπαίνεις στο μαγαζί και γίνεται …του πρώην

Ένα βράδυ αποφάσισες κι εσύ να βγεις και να μην πιεις γι’ αυτόν και ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά σου! Για ποιον μιλάω; Φυσικά για τον πρώην σου. Κι αν είσαι εντελώς γκαντέμω για τους πρώην σου. Καλά τόσα μαγαζιά υπάρχουν, μπροστά σου βρήκε να πέσει; Τι να την κάνεις την έξοδο και τα ποτά μπροστά στη αμηχανία που θα νιώσεις όταν το βλέμμα του θα διασταυρωθεί με το δικό σου;

Και μη σου πω και το χειρότερο ενδεχόμενο, να έρθει να σου μιλήσει, όχι γιατί ενδιαφέρεται να μάθει νέα σου, αλλά για να επιβεβαιωθεί. Ευχαριστώ πολύ, καλύτερα σπιτάκι με τις ταινιούλες μόνη, χωρίς καμιά ενοχλητική παρουσία γύρω μου.

#2 Τι είναι χειρότερο από τον πρώην όμως; Τα τσιράκια του

Δεν φτάνει που κάθε φορά που βγαίνεις στα στέκια σου υπάρχει το ενδεχόμενο να δεις τον ακατονόμαστο, τυχαίνει το παιδί να έχει και φίλους! Και τι φίλους; Μαλάκες Μάλαμα! Καλά δε θα ήταν να μην υπάρχει εκεί έξω τίποτα σε σχέση μ’ αυτόν γενικότερα; Εκεί λοιπόν που κάνεις δέκα προσευχές πριν φύγεις από το σπίτι να μην έχεις απρόοπτες συναντήσεις, έρχεσαι μούρη με μούρη με την παρέα της φεγγαρόπετρας.

Κάποιες φορές το να πετυχαίνεις τους φίλους του είναι χειρότερο από το να πετυχαίνεις τον ίδιο, γιατί αυτοί έχουν και θράσος. Μη μου πεις πως δε σε έχουν ρωτήσει αδιάκριτα αν τον έχεις πετύχει πουθενά κι αν παίζει τίποτα καινούριο! Άντε να βρεις μέρος να κρυφτείς.

#3 Μπάρμαν, βάλε δυο σφηνάκια για το ζευγάρι της χρονιάς

Πίστευες τον είχες ξεπεράσει, πρώτη πως τον είχες ξεχάσει, πόσο λάθος έκανες, αυτός ήταν ο δυνατός. Μια χαρά φίλη μου, κατάφερε όχι μόνο να σε ξεπεράσει, αλλά και να σε αντικαταστήσει επιτυχώς.

Μπορεί να έχεις αποδεχτεί ότι δε θα είστε ξανά μαζί, ότι αυτά που έκανε μαζί σου θα τα κάνει τώρα με άλλη, μπορείς να το παίζεις υπεράνω, αλλά πάει πολύ να τον δεις μπροστά σου να τη φιλάει και να την κοιτάει όπως κοιτούσε εσένα. Για ένα ποτό βγήκες να χαλαρώσεις, όχι να αντικρίσεις τον εφιάλτη.

Για μένα προσωπικά, είναι μια εικόνα που θα σου μείνει για καιρό χαραγμένη στο μυαλό. Παρακάλα, λοιπόν, τη μοίρα (είσαι και άτυχη τι να σε κάνω) να μην εμφανιστεί ποτέ μα ποτέ μπροστά σου με τη νέα του κατάκτηση, γιατί θα έχουμε δράματα.

#4 Με τέτοιους φίλους, τι να τους κάνεις τους εχθρούς

Οι φίλοι πάνε και έρχονται, δε λένε; Φίλες από την άλλη είναι πολλές, κολλητή μία, με την οποία ευτυχώς ξέκοψες. Ήταν τοξική για σένα, σου είπε ψέμματα και ο,τι άλλο μπορείς να φανταστείς! Δε θες να τη βλέπεις ούτε στον ύπνο σου, πόσο μάλλον στον ξύπνιο σου!

Αχ αυτά τα κλασσικά μαγαζιά που βγαίνατε μαζί και τώρα βγαίνει η κάθε μια με την καινούρια της παρέα. Προετοιμάσου ψυχολογικά, γιατί αυτό το Σαββατοκύριακο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει το μεγάλο κακό και να πέσεις πάνω της.

#5 Την υγεία σου κι οι κουτσομπόλες μακριά σου

Πόσες είναι πια οι κοπέλες (κυρίως) σ’ αυτήν τη σχολή που ξέρουν τα πάντα για όλους, περισσότερο κι από τους ίδιους; Από το πού πήγε κάποιος μέχρι με ποιον έβγαινε στο Δημοτικό. Τραγικό. Άντε τώρα να τις πετύχεις έξω και να θες να περάσεις και καλά, χωρίς να σου γυρίσεις σπίτι με πονοκέφαλο από τη γλωσσοφαγιά τους. Φύσει αδύνατον. Κάνε τον σταυρό σου κι αν πέσουν στην αντίληψη σου, κρύψου στις τουαλέτες, σε τσάντες, όπου χωράει ο καθένας! Στην ανάγκη φύγε από το μαγαζί!

#6 Πίσω μου σ’ έχω, βδέλλα

Είναι κι αυτές οι ενοχλητικές τύπισσες που κάθε φορά που σε πετυχαίνουν έξω, έρχονται να σε χαιρετήσουν για μια στιγμή και τελικά μένουν όλο το βράδυ μαζί σου. Ποιος τους έχει δώσει δικαίωμα να παίρνουν τέτοιες πρωτοβουλίες και να μπαστακώνονται με το έτσι θέλω; Άσε που αν τις διώξεις, θα σου βγει το όνομα ότι είσαι αγενής και μαλακισμένη. Ένα πρόβλημα γενικά που δε θα είχες αν τελικά έμενες με την κουβερτούλα σου στο σπιτάκι σου.

Σου στέλνω τα θετικά μου vibes να λείπουν όλοι εκτός Αθηνών ή ακόμη καλύτερα εκτός Ελλάδος αυτό το Σαββατοκύριακο και να περάσεις καλά, φίλη μου! Διαφορετικά, περαστικά σου…

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET