Με εκπτώσεις έως και 70%, το Athens Metro Mall γίνεται ο μοναδικός προορισμός για ψώνια!


Οι ενδιάμεσες εαρινές εκπτώσεις ξεκίνησαν, επομένως μία και δύο βόλτες από τα μαγαζιά επιβάλλονται. Βέβαια, δε γίνεται να παραλείψεις το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων, το Athens Metro Mall.

Εκεί, από τις 2 έως και τις 15 Μαΐου95 επώνυμα καταστήματα αγαπημένων brands μόδας, ομορφιάς, τεχνολογίας, εστίασης, ειδών σπιτιού και ψυχαγωγίας σε περιμένουν – και την Κυριακή 06 Μαϊου – με εκπτώσεις έως και 70%, με κληρώσεις για ταξίδια στο Αιγαίο, αλλά και για μοναδικές, οικογενειακές στιγμές διασκέδασης στα πλέον αγαπημένα Happy Family Weekends.

Οι εκπτώσεις στο ATHENS METRO MALL σε στέλνουν διακοπές!*

Κάθε μέρα έως τις 09 Ιουνίου με αγορές αξίας 30€ και άνω συμμετέχεις στην κλήρωση όπου ένα τυχερό ζευγάρι κερδίζει δωρεάν εισιτήρια Blue Star Ferries για Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Νησιά Β.Α. Αιγαίου και Κρήτη.

*Ισχύει με την επίδειξη αποδείξεων της ίδιας ημέρας.


Happy Family Weekends Μαΐου

Από τις 05 Μαΐου και κάθε Σάββατο και Κυριακή, μεγάλοι και μικροί διασκεδάζουν στα Happy Family Weekends, στον 3ο όροφο του Athens Metro Mall! Η Ημέρα Γέλιου, η Γιορτή της Μητέρας, η Ανακύκλωση και το Μπάσκετ θα έχουν την τιμητική τους, περιμένοντας τους μικρούς και μεγάλους μας επισκέπτες για παιχνίδι, κατασκευές, παραμύθια και ξεκαρδιστικές εκπλήξεις. Όσο για τους ακόμα πιο μικρούς επισκέπτες (18 μηνών – 3 ετών), τους περιμένουν ευφάνταστα μουσικοκινητικά παιχνίδια, αφήγηση παραμυθιών και απίθανες κατασκευές στα Happy Family Moments, κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 11.00 έως τις 14.00 στον 4ο όροφο του Athens Metro Mall.

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET