ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

10 ατάκες που χρησιμοποιούν οι άντρες όταν φλερτάρουν και τι πραγματικά σημαίνουν!

Οι άνδρες έχουν μεγάλη φαντασία στο φλερτ και μπορούν να βρουν άπειρους τρόπους για να σε «ρίξουν». Μερικές ατάκες από αυτές που συνήθως ξεστομίζουν, είναι αρκετά έξυπνες, άλλες πάλι είναι απλά χαζές! Πολλές φορές πάντως, καταφέρνουν ακόμα και με ανόητα τεχνάσματα να σε γοητεύσουν και η συνέχεια είναι γνωστή! Το μόνο σίγουρο είναι πως οι βασικές […]

Default avatar

Guest Author

6 Οκτωβρίου, 2016

Οι άνδρες έχουν μεγάλη φαντασία στο φλερτ και μπορούν να βρουν άπειρους τρόπους για να σε «ρίξουν». Μερικές ατάκες από αυτές που συνήθως ξεστομίζουν, είναι αρκετά έξυπνες, άλλες πάλι είναι απλά χαζές! Πολλές φορές πάντως, καταφέρνουν ακόμα και με ανόητα τεχνάσματα να σε γοητεύσουν και η συνέχεια είναι γνωστή! Το μόνο σίγουρο είναι πως οι βασικές κοινωνικές αλληλεπιδράσεις που έχουν άντρες και γυναίκες στηρίζονται συχνά σε αυτές τις – ενδεχομένως ηλίθιες – φράσεις.

Σου παρουσιάζω λοιπόν τις 10 πιο συχνές ατάκες που χρησιμοποιούν οι άντρες όταν φλερτάρουν και φυσικά την πραγματικά σημασία τους, όταν τις λένε:

10. «Έχεις πολύ όμορφα μάτια!»

Μετάφραση: «Θέλω να σου πω πως είσαι απίστευτα ελκυστική, αλλά με έναν πιο διακριτικό τρόπο, ώστε να το πάρεις σαν κομπλιμέντο.»

Οι άντρες πάντα ψάχνουν να βρουν έναν τρόπο ώστε να κολακεύσουν μία γυναίκα για τη σεξουαλικότητα της, αφού είναι και αυτό που τους ενδιαφέρει. Για να το παρουσιάσουν πιο ευγενικά λοιπόν, προσπαθούν να της κάνουν διάφορα κομπλιμέντα για χαρακτηριστικά του προσώπου της όπως τα χείλη, τα μάτια, το χαμόγελο ή τα μαλλιά της αποφεύγοντας έτσι να σχολιάσουν οποιοδήποτε άλλο σημείο υπάρχει κάτω από το λαιμό και να φανούν… λιγούρηδες. Φυσικά, αυτό αποτελεί χαρακτηριστικό αντρών που είναι ευγενικοί και επιδεικνύουν ένα σεβασμό, χωρίς να θέλουν να τρομάξουν και να διώξουν μακριά τους κάθε θηλυκό που υπάρχει γύρω τους.

9. «Πρέπει να πάμε για καφέ εμείς, μια μέρα!»

Μετάφραση:« Δεν είμαι διατεθειμένος να σε κεράσω ολόκληρο γεύμα σε κάποιο εστιατόριο, αλλά θέλω να σου δείξω ότι με ενδιαφέρει να περάσω λίγο χρόνο μαζί σου και/ή να σε δω γυμνή.»

Υπάρχουν δυστυχώς πολλοί άντρες εκεί έξω που χρησιμοποιούν αυτήν την ατάκα συστηματικά, ακόμη κι αν οι ίδιοι προσωπικά σιχαίνονται τον καφέ. Σε κάποια άλλα μυαλά πάλι, η λέξη «καφές» κρύβει σεξουαλικά υπονοούμενα, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε πως είναι αρκετοί αυτοί που θεωρούν ότι μία αχνιστή κούπα cappuccino ίσως είναι ένας όμορφος τρόπος να κερδίσεις την καρδιά μας γυναίκας.

tumblr_nobppo7est1qavliso1_500

8. «Πρέπει να χαμογελάς περισσότερο!»

Μετάφραση: «Νομίζω ότι δεν σου αρέσω και πολύ. Φαίνεται από τις εκφράσεις του προσώπου σου.»

Εάν μια γυναίκα περνούσε καλά στο ραντεβού, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα χαμογελούσε και περισσότερο. Λέγοντας της ένας άντρας όμως να χαμογελάσει, πιθανώς να πετύχει το ακριβώς αντίθετο.

7. «Τι ζώδιο είσαι;»

Μετάφραση: «Είμαι οπαδός της αστρολογίας ή δεν ξέρω πως αλλιώς να σου πιάσω την κουβέντα, οπότε χρησιμοποιώ σίγουρες ατάκες.»

Δεν ξέρω πόσοι είναι οι άντρες εκεί έξω που χρησιμοποιούν αυτή την ατάκα, αλλά καλό είναι να μην προτιμάται. Όταν ακούμε για άντρες που ασχολούνται με ζώδια, λίγο πολύ έρχεται στο μυαλό μας μία εικόνα ενός metrosexual τύπου με περίεργο μουστάκι που το πρώτο πράγμα που κάνει κάθε πρωί που ξυπνάει είναι να διαβάσει Άση Μπήλιου και Λίτσα Πατέρα. Και πίστεψε με, δε βοηθάει κανέναν αυτό.

sign

6. «Μήπως έχεις τσιγάρο / αναπτήρα;»

Μετάφραση: «Χρησιμοποιώ μια συχνή, καθημερινή ερώτηση με σκοπό να καταφέρω να σου πιάσω, έστω για και λίγο, την κουβέντα /ή όντως έχω τρομερή ανάγκη από τσιγάρο ή αναπτήρα.»

Το να ερωτηθείς αν έχεις αναπτήρα ή τσιγάρο εκ πρώτης όψεως φαίνεται πως θα ενοχλούσε τον οποιονδήποτε που θα δεχόταν αυτήν την ερώτηση, επομένως δεν μπορώ να καταλάβω πώς πολλοί άντρες το θεωρούν αυτό φλερτ. Σίγουρα αποτελεί ένας πολύ εύκολος τρόπος προσέγγισης, ειδικά αν προθυμοποιηθεί να σου δώσει αναπτήρα ή τσιγάρο, αλλά πραγματικά θες να αρχίσεις κάτι μεταξύ σας ρωτώντας αυτό;

5. «Έρχεσαι συχνά εδώ;»

Μετάφραση: «Δεν σου έχω μιλήσει ποτέ, δεν σε ξέρω καν για την ακρίβεια, αλλά θα ήθελα να μάθω αν έρχεσαι συχνά εδώ και δεν είχα και κάτι καλύτερο να πω για να σπάσω τον πάγο μαζί σου.»

Είναι ίσως από τις πιο ξεπερασμένες και βαρετές ερωτήσεις που μπορείς να κάνεις σε μία κοπέλα. Θα καταλάβει από την πρώτη στιγμή ότι είσαι σαν όλους τους άλλους και πίστεψε με δεν θα το εκτιμήσει ιδιαιτέρως. Πάντως αν δεν βρεις κάτι άλλο να της πεις, πέτα αυτό και ο Θεός μαζί σου…

tumblr_loohnha90w1qae6ufo1_500

4. «Πω πω, τι σώμα είναι αυτό;»

Μετάφραση: «Με έχει τρελάνει το στήθος και τα οπίσθια σου και δεν έχω πιο ευγενικό τρόπο να στο δείξω, επομένως λάβε κι εσύ το μήνυμα αμέσως!»

Η προσέγγιση αυτή ίσως πιάνει σε μία πολύ μικρή μερίδα του γυναικείου πληθυσμού, αλλά σε γενικές γραμμές το πιο πιθανό είναι να ενοχλήσει μία γυναίκα. Σε άλλα νέα βέβαια, οι άντρες που χρησιμοποιούν ατάκες τέτοιου είδους δεν ανησυχούν ιδιαίτερα αν θα προσβάλουν κάποια. Απλά πυροβολούν μέχρι να πετύχουν κάτι… Το κακό της υπόθεσης ωστόσο, είναι ότι θα πετύχουν!

3. «Έχεις αγόρι;»

Μετάφραση: «Υπάρχει κάποιος άλλος, εκτός από εσένα την ίδια, που μπορεί να με εμποδίσει να σε διεκδικήσω;»

Υπάρχουν πολλές θεωρίες γύρω από το αν και πώς οι άντρες πρέπει να ρωτάνε τις γυναίκες για την προσωπική τους κατάσταση. Είναι προτιμότερο να περιμένει κανείς τη γυναίκα να το αναφέρει, αλλά αν δεν αντέχεις να μην το ρωτήσεις, προσπάθησε να το κάνεις τουλάχιστον πιο διακριτικά!

boyfriend

2. «Λοιπόν, ποια είναι τα ενδιαφέροντα σου;»

Μετάφραση: «Προσπαθώ απελπισμένα να βρω κάτι κοινό να συζητήσουμε, γιατί δεν μπορώ να βγάλω ένα συμπέρασμα για το τι θα ήθελες να πούμε.»

Αυτή η ερώτηση αλλάζει με την πάροδο του χρόνου. Στα 18 είχε σχέση με το είδος μουσικής που άκουγε, ενώ στα 21 για τι είδους ταινίες βλέπει. Εμπειρικά μιλώντας, είναι προτιμότερο να τη μελετήσεις λίγο και να κάνεις μία εικασία για το τι μπορεί να της αρέσει παρά να της τα βγάζεις ένα ένα ρωτώντας τη. Θα σου δώσει περισσότερους πόντους για την προσπάθεια σου και δεν την κάνει να νιώθει ότι περνάει από ανάκριση!

1. «Να σε κεράσω ένα ποτό;»

Μετάφραση: «Είσαι ελεύθερη και πρόθυμη αρκετά ώστε να ξοδέψεις μερικά λεπτά μαζί μου με αντάλλαγμα ένα ποτό, μέχρι να βρω τι να σου πω;»

Πώς γίνεται αυτή η ερώτηση να αποτελεί βασικό κανόνα στο αντρικό φλερτ; Είναι κυριολεκτικά σαν να εξαγοράζεις το χρόνο μιας γυναίκας, ώστε να έχεις έστω κάποιες μικρές πιθανότητες να τη «ρίξεις». Άλλο να συζητάτε και στο τέλος που θα έρθει ο λογαριασμός να της κεράσεις το ποτό της και άλλο να χρησιμοποιείς μια τέτοια φράση για να τη γνωρίσεις…

 

OUR20s

DIGITAL

Βγήκαν οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις των Ελλήνων για το 2022, ξέρουμε τι googlαρες φέτος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET