ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το ΑΠΘ αναβάλλει τα αυριανά μαθήματα (2/3) συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος!

Ακυρώνονται επίσης οι εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του τριήμερου πένθους.

Neopolis Team

1 Μαρτίου, 2023

Το κλίμα σήμερα και τις επόμενες μέρες θα είναι πολύ βαρύ. Στη χώρα έχει κηρυχθεί τριήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, ενώ η μάχη για απεγκλωβισμό ζωντανών ανθρώπων συνεχίζεται.

Την ίδια ώρα, υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση για προσφορά αίματος στους τραυματίες, με το Πανεπιστήμιο Πατρών και το ΑΠΘ να εκδίδουν σχετική ανακοίνωση προς τα μέλη τους. Το τελευταίο μάλιστα, είναι από τα ιδρύματα που τους αφορούν λίγο παραπάνω οι εξελίξεις, καθώς μέρος των φοιτητών/ριών που επέβαιναν στο τρένο σπουδάζουν στις Σχολές του.

Όσο λοιπόν μετράμε συνεχώς νέα θύματα και τραυματίες, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο αποφάσισε να αναβάλει οποιαδήποτε εκδήλωση κατά τη διάρκεια του τριήμερου πένθους, καθώς επίσης και κάθε εκπαιδευτική δραστηριότητα για αύριο, 2 Μαρτίου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΑΠΘ:

Το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, έχει βυθίσει την πανεπιστημιακή κοινότητα και την ελληνική κοινωνία σε βαθύ πένθος.

Τα μέλη του Πρυτανικού Συμβουλίου εκφράζουν τη βαθιά θλίψη και συμπαράστασή τους, στις οικογένειες των θυμάτων.

Σε ένδειξη πένθους, το Πρυτανικό Συμβούλιο αποφασίζει την αναβολή κάθε εκδήλωσης του Πανεπιστημίου μας στη διάρκεια του τριήμερου εθνικού πένθους και κάθε εκπαιδευτικής δραστηριότητας για την Πέμπτη 2 Μαρτίου.

Η πανεπιστημιακή κοινότητα θα ενημερωθεί από το Πρυτανικό Συμβούλιο, για κάθε εξέλιξη που σχετίζεται με το τραγικό δυστύχημα.

Τα μέλη του Πρυτανικού Συμβουλίου

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Θεσσαλίας: Έπεσε παράθυρο εν ώρα μαθήματος και κατά τύχη δεν υπήρξαν τραυματίες!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΕΙ: 1 στους 5 φοιτητές παίρνει πτυχίο στην ώρα του με τους μισούς να μην αποφοιτούν καν!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Η SAS και το Τμήμα Στατιστικής του ΟΠΑ εισάγουν νέα εξειδίκευση στη Στατιστική και στην Επιστήμη των Δεδομένων

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET