ΕΛΛΑΔΑ

Απρόσμενος επισκέπτης στην μακαρονάδα του Πανεπιστημίου Πατρών!

Μπροστά σε ένα αηδιαστικό πιάτο έκατσε σήμερα φοιτητής του Πανεπιστημίου Πατρών, ο οποίος έκατσε να φάει στην πανεπιστημιακή εστία. Πιο συγκεκριμένα, η εστία σήμερα είχε στο μενού της μακαρονάδα καρμπονάρα, ένα πιάτο που αρκετοί φοιτητές έχουν δοκιμάσει και το προτιμούν κάθε φορά που υπάρχει στο μενού της εστίας. Ανάμεσα στα μανιτάρια της καρμπονάρας, ένας φοιτητής […]

Neopolis Team

29 Φεβρουαρίου, 2016

Μπροστά σε ένα αηδιαστικό πιάτο έκατσε σήμερα φοιτητής του Πανεπιστημίου Πατρών, ο οποίος έκατσε να φάει στην πανεπιστημιακή εστία.

Πιο συγκεκριμένα, η εστία σήμερα είχε στο μενού της μακαρονάδα καρμπονάρα, ένα πιάτο που αρκετοί φοιτητές έχουν δοκιμάσει και το προτιμούν κάθε φορά που υπάρχει στο μενού της εστίας. Ανάμεσα στα μανιτάρια της καρμπονάρας, ένας φοιτητής βρήκε ένα μικρό μυρμήγκι το οποίο έτυχε και να το φωτογραφίσει.

Ωστόσο, σύμφωνα με τους περισσότερους φοιτητές που συνηθίζουν να τρώνε στο Πανεπιστήμιο Πατρών, το φαγητό είναι σχετικά καλής ποιότητας και σε γενικές γραμμές δεν υπάρχουν παράπονα. Οπότε, υποθέτουμε πως πρόκειται για μία άτυχη στιγμή!

12803132_10209013940251354_4347907844987951779_n

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Tripadvisor: Δύο παραλίες της Κρήτης στις 25 καλύτερες του κόσμου για το 2023!

ΕΛΛΑΔΑ

«Μάθε πού ψηφίζεις»: Η εφαρμογή που σε ενημερώνει για το εκλογικό σου διαμέρισμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Παραμένει πρώτη στην ανεργία νέων η Ελλάδα μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET