Τιβί

Αποχωρεί ο Κωστής Μαραβέγιας από την καρέκλα του κριτή, αυτό το «The Voice» θέλουμε;

Κι εμείς για ποιον θα το βλέπουμε τώρα;

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

9 Σεπτεμβρίου, 2019

Τρεις σεζόν τώρα, ο διαγωνισμός τραγουδιού στο ΣΚΑΪ τα πήγαινε πολύ καλά, κυρίως λόγω της κριτικής επιτροπής. Ας μην κοροϊδευόμαστε, τα δυνατά χαρτιά του παιχνιδιού ήταν οι Μουζουράκης, Ρουβάς, Παπαρίζου και Μαραβέγιας. Προσωπικά, αδυναμία μου είναι ο τελευταίος και ξέρω ότι πολλοί και πολλές τη συμμερίζονται.

Κρίμα για εμάς, λοιπόν, παιδιά, γιατί από εδώ και πέρα, ο κριτής που αγαπήσαμε τόσο εμείς και πολλοί διαγωνιζόμενοι όσο και οι νίκες, ανακοίνωσε την αποχώρησή του.

Μέσω του λογαριασμού του στο Instagram συγκεκριμένα, έγραψε μερικά αποχαιρετιστήρια λόγια, κλείνοντας έτσι τον κύκλο του στο The Voice. Ωστόσο, δε γνωρίζουμε προς το παρόν ποιος θα αναπληρώσει τη θέση του, αλλά είμαστε σίγουροι ότι αυτό το ευγενικό και intellectual στυλάκι του πολύ θα μας λείψει (σνιφ σνιφ).

https://www.instagram.com/p/B2G2f-snBj7/

Επίσης, για να μην ξεχνιόμαστε και για να προσθέσω λίγο πόνο ακόμα, με την αποχώρηση του Μαραβέγια, αυτομάτως αποκόπτεται το δίδυμο Μουζού-Μαραβέγιας. Γενικά, άντε βρες λόγο να δεις φέτος το The Voice. Δεδομένου μάλιστα, ότι μαζί με τον αγαπημένο μας κριτή την «κάνει» και ο Γιώργος Καπουτζίδης!

Ο ίδιος μοιράστηκε τα νέα με τους ακόλουθούς του στο ινστα λίγο καιρό νωρίτερα, τέλη Αυγούστου συγκεκριμένα, συνοδεύοντάς τα επίσης με μερικά λόγια καρδιάς.

https://www.instagram.com/p/B1V_dKToZBa/

Με λίγα λόγια, τα πρόσωπα τα οποία αποτέλεσαν δυνατό κομμάτι της επιτυχίας που σημείωσε ο διαγωνισμός, δε θα βρεθούν στην παλιά τους θέση, κι άθελά μας, το ενδιαφέρον μας για το νέο κύκλο σαν να μειώθηκε κάπως. Επειδή όμως δε θέλουμε να προδικάζουμε τίποτα προτού μας δείξει έστω ένα πρώτο δείγμα, θα κάνουμε λίγη υπομονή.

Εκτός των άλλων, με την αποχώρηση του Μαραβέγια θα υπάρχει τουλάχιστον ένα σασπένς στο ποιος κόουτς θα το σηκώσει αυτή τη φορά. Με τέτοιο μονοπώλιο στις νίκες, ξεχνάγαμε ότι στο παιχνίδι διαγωνίζονται 4 ομάδες.

FUN ZONE

Τιβί

Το ‘Maestro’ είναι η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά, παραδέχεται ο Παπακαλιάτης!

Τιβί

Τα Jumbo λάνσαραν την πασχαλινή τους διαφήμιση και κρίντζαρε το είναι μας!

BINGE WATCHING

‘Maestro’: Στο Τop10 του παγκόσμιου Netflix βρίσκεται η σειρά του Παπακαλιάτη!

Μουσική

Release Athens x SNF Nostos: Ο Central Cee έρχεται στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ στις 20 Ιουνίου!

FOODIES

6 αλμυρά και γλυκά σνακ που μπορείς να φτιάξεις με ψωμί του τοστ πέρα από… τοστ!

EVENTS

Σymposio Festival: Η Βαρβάκειος πλημμυρίζει γεύση, μουσική και τέχνη στις 19 Μαρτίου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET