ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Χαμός στο Χάρβαρντ μετά από απειλή για βόμβα | Εκκενώθηκαν τα κτίρια του Πανεπιστημίου!

Ο πανικός κι ο φόβος που έχει προκαλέσει η επίθεση στο Παρίσι είναι κάτι αναμενόμενο. Όπως αναμενόμενες είναι και οι …κακόγουστες φάρσες όπως αυτή που έλαβε χώρα στο δημοφιλέστερο Πανεπιστήμιο του κόσμου, το Χάρβαρντ. Χθες το απόγευμα, κάποιος απέστειλε email στη διοίκηση του Πανεπιστημίου όπου προειδοποιούσε για πυροδότηση εκρηκτικού μηχανισμού εντός των εγκαταστάσεων της Σχολής. […]

Neopolis Team

17 Νοεμβρίου, 2015

Ο πανικός κι ο φόβος που έχει προκαλέσει η επίθεση στο Παρίσι είναι κάτι αναμενόμενο. Όπως αναμενόμενες είναι και οι …κακόγουστες φάρσες όπως αυτή που έλαβε χώρα στο δημοφιλέστερο Πανεπιστήμιο του κόσμου, το Χάρβαρντ.

Χθες το απόγευμα, κάποιος απέστειλε email στη διοίκηση του Πανεπιστημίου όπου προειδοποιούσε για πυροδότηση εκρηκτικού μηχανισμού εντός των εγκαταστάσεων της Σχολής. Οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν άμεσα, εκκένωσαν 3 αμφιθέατρα, μία εστία και κάποια ακόμη κτίρια της Πανεπιστημιούπολης που βρίσκεται λίγο έξω από τη Βοστώνη και ξεκίνησαν την ενδελεχή έρευνα.

Μετά από αρκετές ώρες κι αφού δε βρήκαν τίποτα ύποπτο, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως η απειλή ήταν αβάσιμη κι επέτρεψαν εκ νέου την πρόσβαση στον ευρύτερο χώρο.

Το Δελτίο Τύπου του Πανεπιστημίου, αναφέρει το εξής: «Και τα τέσσερα κτίρια που επηρεάστηκαν από τη σημερινή απειλή για βόμβα ελέγχθηκαν από τις αρχές, κρίθηκαν ασφαλή και ξανάνοιξαν. Δεν βρέθηκαν στοιχεία που να δείχνουν ότι οι απειλές που έφτασαν μέσω email είναι πραγματικές και η έρευνα για τον εντοπισμό των αποστολέων συνεχίζεται».

Είναι ξεκάθαρο πάντως, πως ακόμη και οι φοιτητές του Χάρβαρντ βαριούνται να κάνουν μάθημα που και που. Πληροφορήθηκαν προφανώς για τις κλειστές σχολές στην Ελλάδα λόγω Πολυτεχνείου και σου λένε: «Εμείς στο πηγάδι κατουρήσαμε δηλαδή;»…

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

SPILL THE TEA

Ο Επώνυμος γκρέμισε τον λαμπερό κόσμο της Soula Glamorous μέσα σε 40 λεπτά!

ΕΛΛΑΔΑ

Κάθειρξη 16,5 ετών στον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε την 21χρονη Έμμα στη Θεσσαλονίκη!

ΕΛΛΑΔΑ

Το 19% της Gen Ζ θεωρεί τη δικτατορία προτιμότερη από τη δημοκρατία ορισμένες φορές!

ΕΛΛΑΔΑ

Ξανά ορατό το Βόρειο Σέλας στην Ελλάδα, για όσους το έχασαν την προηγούμενη φορά!

ΕΛΛΑΔΑ

Το ΚΠΙΣΝ γεμίζει από αύριο (1/12) φωτάκια και μπαίνει σε xmas mood με πολλές εκδηλώσεις!

TECH NEWS

Wonderbox: Ένα πρωτότυπο κινηματογραφικό project εμπνευσμένο από τη Samsung Neo QLED 8K!

SPILL THE TEA

Damiano και Dove Cameron είναι το νέο ζευγάρι στην πόλη, πάμε να κλάψουμε στη γωνίτσα μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET