ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Χαμός στο Χάρβαρντ μετά από απειλή για βόμβα | Εκκενώθηκαν τα κτίρια του Πανεπιστημίου!

Ο πανικός κι ο φόβος που έχει προκαλέσει η επίθεση στο Παρίσι είναι κάτι αναμενόμενο. Όπως αναμενόμενες είναι και οι …κακόγουστες φάρσες όπως αυτή που έλαβε χώρα στο δημοφιλέστερο Πανεπιστήμιο του κόσμου, το Χάρβαρντ. Χθες το απόγευμα, κάποιος απέστειλε email στη διοίκηση του Πανεπιστημίου όπου προειδοποιούσε για πυροδότηση εκρηκτικού μηχανισμού εντός των εγκαταστάσεων της Σχολής. […]

Neopolis Team

17 Νοεμβρίου, 2015

Ο πανικός κι ο φόβος που έχει προκαλέσει η επίθεση στο Παρίσι είναι κάτι αναμενόμενο. Όπως αναμενόμενες είναι και οι …κακόγουστες φάρσες όπως αυτή που έλαβε χώρα στο δημοφιλέστερο Πανεπιστήμιο του κόσμου, το Χάρβαρντ.

Χθες το απόγευμα, κάποιος απέστειλε email στη διοίκηση του Πανεπιστημίου όπου προειδοποιούσε για πυροδότηση εκρηκτικού μηχανισμού εντός των εγκαταστάσεων της Σχολής. Οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν άμεσα, εκκένωσαν 3 αμφιθέατρα, μία εστία και κάποια ακόμη κτίρια της Πανεπιστημιούπολης που βρίσκεται λίγο έξω από τη Βοστώνη και ξεκίνησαν την ενδελεχή έρευνα.

Μετά από αρκετές ώρες κι αφού δε βρήκαν τίποτα ύποπτο, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως η απειλή ήταν αβάσιμη κι επέτρεψαν εκ νέου την πρόσβαση στον ευρύτερο χώρο.

Το Δελτίο Τύπου του Πανεπιστημίου, αναφέρει το εξής: «Και τα τέσσερα κτίρια που επηρεάστηκαν από τη σημερινή απειλή για βόμβα ελέγχθηκαν από τις αρχές, κρίθηκαν ασφαλή και ξανάνοιξαν. Δεν βρέθηκαν στοιχεία που να δείχνουν ότι οι απειλές που έφτασαν μέσω email είναι πραγματικές και η έρευνα για τον εντοπισμό των αποστολέων συνεχίζεται».

Είναι ξεκάθαρο πάντως, πως ακόμη και οι φοιτητές του Χάρβαρντ βαριούνται να κάνουν μάθημα που και που. Πληροφορήθηκαν προφανώς για τις κλειστές σχολές στην Ελλάδα λόγω Πολυτεχνείου και σου λένε: «Εμείς στο πηγάδι κατουρήσαμε δηλαδή;»…

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

Είναι viral

Άντρας μήνυσε γυναίκα με 3 εκατ. δολάρια, επειδή τον είχε χρόνια στο friendzone!

ΕΛΛΑΔΑ

Μόλις μάθαμε ότι η dream job των Ελλήνων είναι να γίνουν συγγραφείς, it makes sense!

ΕΛΛΑΔΑ

Στάση εργασίας για τον Ηλεκτρικό αύριο Πέμπτη (2/2) – Ποιες ώρες δε θα κινηθεί!

ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός ο κυβερνήτης του Phantom μετά από πολυήμερες έρευνες!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET