ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαριστικό σκηνικό | Άνδρας χτυπά τη γυναίκα του στη συναυλία του Σαββόπουλου στο Καλλιμάρμαρο!

Σοκαριστικό είναι το σκηνικό που εξελίχτηκε την Τετάρτη το βράδυ στη συναυλία του μεγάλου Διονύση Σαββόπουλου στο Καλλιμάρμαρο στο πλαίσιο του «Όλοι Μαζί Μπορούμε». Τι συνέβη Ένας άνδρας, σύμφωνα με όσα εκτυλίσσονται στο βίντεο, φαίνεται πως είχε έρθει σε αντιπαράθεση με κάποιον από τις παραπάνω κερκίδες. Έτσι, η γυναίκα του μαζί με κάποιον άλλο προσπαθούν να […]

Default avatar

Guest Author

14 Ιουλίου, 2017

Σοκαριστικό είναι το σκηνικό που εξελίχτηκε την Τετάρτη το βράδυ στη συναυλία του μεγάλου Διονύση Σαββόπουλου στο Καλλιμάρμαρο στο πλαίσιο του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Τι συνέβη

Ένας άνδρας, σύμφωνα με όσα εκτυλίσσονται στο βίντεο, φαίνεται πως είχε έρθει σε αντιπαράθεση με κάποιον από τις παραπάνω κερκίδες. Έτσι, η γυναίκα του μαζί με κάποιον άλλο προσπαθούν να τον συγκρατήσουν. Ο εν λόγω… άνδρας όμως ξεφεύγει και καταλήγει να χτυπά και τη γυναίκα του.

Με την κίνηση που έκανε, πρώτα την έριξε κάτω στο μάρμαρο και στη συνέχεια την χαστούκισε. Εκείνη όμως παρότι συνέβη αυτό, ξαναπήγε κοντά του και συνέχιζε να προσπαθεί να τον εμποδίσει από το να πλησιάσει το άτομο με το οποίο μιλούσε έντονα προσπαθώντας παράλληλα να τον ηρεμήσει.

Πώς αντέδρασαν oι συμπαρευρισκομένοι

Ο κόσμος κοιτούσε σοκαρισμένος και σαστισμένος αυτό το απρόσμενο και καθόλου ευχάριστο γεγονός. Μερικοί απλά κοιτούσαν, άλλοι πάλι άρχισαν να του φωνάζουν προσπαθώντας να τον διώξουν και ορισμένοι επιχείρησαν να καλέσουν την ασφάλεια της διοργάνωσης.

Το δεύτερο βίντεο

Στη συνέχεια, φαίνεται ο ίδιος άνδρας με τη μπλε βερμούδα και την άσπρη μπλούζα μπλέκεται σε καυγά με κλωτσιές και μπουνιές να «φεύγουν» αν και στο τέλος βγαίνει από το μπουλούκι.

*Τα εν λόγω βίντεο ανήρτησε στο Facebook μια εκ των παρευρισκομένων.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

H Σκόπελος στις 10 πιο εμβληματικές κινηματογραφικές τοποθεσίες στον κόσμο!

ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός από τη θέρμανση και τις διακοπές, οι Έλληνες κόβουν και το μπάνιο λόγω ακρίβειας!

TECH NEWS

Η Apple νιώθει ότι απειλείται από το ChatGPT και θέλει να φέρει τη Siri στα μέτρα του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET