fbpx

6 ανώριμα πράγματα που κάνουν οι άντρες και φτάνουν τις γυναίκες στα όρια τους!


[cover]

Αχ αυτοί οι άντρες… Ναι δε λέω, τους αγαπάμε πολύ, αλλά υπάρχουν φορές που θέλουμε να κάνουμε φόνο. Μπορούν εύκολα να μας φτάσουν στα όριά μας με τη συμπεριφορά τους και να ζητάμε τσάμπα κατανόηση ώστε να βγει μια άκρη. Θα προσπαθήσω, βέβαια, να μην τους τσουβαλιάσω όλους, γιατί ο καθένας έχει τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα και είναι κρίμα να καταλήξουμε στο γνωστό «όλοι οι άντρες είναι γουρούνια» επειδή πέσαμε πάνω σε μαλ@κα.

Αλλά κατά κοινή ομολογία, οι περισσότεροι τα έχουν τα θεματάκια τους.

Δε φλερτάρουν όπως πρώτα, έχουν καβούρια στις τσέπες, είναι μαμάκηδες και φυσικά όσο κι αν μεγαλώνουν, παραμένουν ανώριμοι. Και η ανωριμότητα παιδιά, είναι σημαντικό μειονέκτημα… Άμα δεν μπορείς να συνεννοηθείς και να επικοινωνήσεις με τον άλλον, τι να το κάνεις; Δε μιλάω μόνο για τις ερωτικές σχέσεις, αλλά και για τις φιλικές και επαγγελματικές. Η ιδιοσυγκρασία και η ωριμότητα κάποιου είναι βασικά προτερήματα στη φιλία, στη δουλειά και στη σχέση του. Και πώς να πάρεις σοβαρά ένα τέτοιο άτομο;

Αυτά λοιπόν είναι μερικά από τα ανώριμα πράγματα που κάνουν οι άντρες και σε περίπτωση που τα αναγνωρίσεις, τα φιλιά σου και όπου φύγει-φύγει:

#1 Γαντζώνονται στις μανάδες τους

No offence μανούλες, αλλά έχετε καταστρέψει άντρες και άντρες με τον τρόπο που τους συμπεριφερόσασταν ως παιδιά ή εφήβους. Οι μαμάδες έχουν μία ξεχωριστή σχέση με τους γιόκες τους, αρκετές φορές πολύ οριακή. Φυσικά και δεν είναι κακό για έναν άντρα να είναι αγαπημένος με τη μητέρα του και να διατηρεί άριστες σχέσεις, αλλά μέχρι ενός σημείου όλα. Έχω ακούσει εγώ κάτι κουλά, όπως το να μιλάνε όλη μέρα στο τηλέφωνο και να κάνει ο άλλος τυφλά ό,τι του πει η μαμά του. Ξέρω ακόμη άντρες που τους ψωνίζει η μάνα τους ρούχα και εσώρουχά ενώ είναι κοτζάμ γαϊδούρια. Αυτό.

#2 Ο παλιμπαιδισμός σε όλο του το μεγαλείο

Αν έχεις μία άλφα ηλικία, είσαι π.χ πάνω από 25, πρέπει να φέρεσαι και αντίστοιχα. Είναι τόσο χαζό κάποιος να το παίζει forever teenager. Μα δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην είσαι συμφιλιωμένος με την ηλικία σου. Μεγαλώνεις, όπως όλοι μας. Αν δε σηκώνεις πια τα ποτά και τα ξενύχτια, μην τα κάνεις, γιατί εξευτελίζεσαι τόσο μπροστά σε φίλους όσο και στη γκόμενά σου. Σε λίγα χρόνια θα είσαι αυτός ο θείος που θα κάνει παρέα με τη νεολαία, να ξέρεις.

#3 Νομίζουν ότι οι γυναίκες είναι όντως δούλες και κυρές

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Υπάρχει μία σημαντική μερίδα αντρών που φέρονται στις γυναίκες με ελάχιστο σεβασμό, λες και είναι υπηρέτριές τους που πρέπει να τους κάνουν όλα τα θελήματα. Δεν έχουν πιάσει ποτέ οι ίδιοι ένα ξεσκονόπανο, αλλά απαιτούν το σπίτι να είναι λαμπίκο από τις κοπέλες τους. Κι αυτό δεν το βλέπεις μόνο από τις δουλειές του σπιτιού αλλά και στα εργασιακά και σε όλες τις άλλες εκφάνσεις της καθημερινότητας. Αλλάξτε μυαλά, γιατί χανόμαστε έχω να πω!

#4 Μακροχρόνιες σχέσεις; ΤΙΝΑΦΤΟ;

Ειδικά τα τελευταία χρόνια το συγκεκριμένο φαινόμενο βρίσκεται σε έξαρση. Μερικοί άντρες είναι ανίκανοι να δεσμευτούν με μία κοπέλα μακροχρόνια. Πετάνε από κανάρα σε κανάρα διαρκώς. Αλλάζουν ερωτικές συντρόφους σαν τα πουκάμισα και δεν μπορούν να κάνουν σχέση παρά μόνο για λίγους μήνες. Από εκεί και μετά βαριούνται, νιώθουν περιορισμένοι ή φοβούνται τη δέσμευση. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εμένα μου μυρίζει ανωριμότητα η όλη υπόθεση.

#5 Να ‘ναι καλά η τσέπη της μαμάς και του μπαμπά

Είναι από αυτούς που μένουν ακόμα με τους γονείς τους, τους ταΐζουν, τους ποτίζουν και φυσικά είναι τόσο τεμπέληδες ώστε να μη βρίσκουν μία δουλειά της προκοπής. Ως αποτέλεσμα, γυρνούν από εδώ κι από εκεί χωρίς αιτία με τα λεφτά του μπαμπά και της μαμάς και όταν τα ξοδεύουν ζητάνε κι άλλα κι άλλα κι άλλα και στο τέλος οι τσέπες τους και πάλι άδειες είναι. Άντρα που δεν εργάζεται από επιλογή επειδή τα ‘χει έτοιμα, μην τον πλησιάζετε κορίτσια.

#6 Το να αναγνωρίζουν τα λάθη τους δεν είναι ατού τους

Άντρα και γενικότερα άνθρωπο που δεν παραδέχεται τα λάθη του, δε ζητάει συγγνώμη και δεν προσπαθεί να επανορθώσει, εγώ τον θεωρώ επικίνδυνο. Ολόκληρη η ζωή μας είναι αποφάσεις. Κάποιες από αυτές σωστές και άλλες λανθασμένες. Η μαγκιά είναι να χαίρεσαι τις σωστές, αλλά να αναγνωρίζεις και τις λανθασμένες και να κάνεις τα πάντα για να τις διορθώσεις, αν αυτό είναι εφικτό. Άντρας κολλημένος, που δεν παραδέχεται ποτέ ότι έχει σφάλλει κάπου, δεν τον λες και boyfriend material.

Έχετε να μάτια σας ανοιχτά κορίτσια, γιατί πολλές φορές τα μεγάλα λάθη στις λεπτομέρειες φαίνονται. Και προς Θεού, μην ανέχεστε συμπεριφορές που δε σας αρέσουν, επειδή δεν παίζει άλλη εναλλακτική, είτε γιατί φοβάστε να αντιδράσετε, ή επειδή νιώθετε ότι δε σας αξίζει κάτι καλύτερο.  

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET