ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Άνοιξαν οι αιτήσεις για το ReGeneration Academy for Digital Acceleration | Data Science Lab 3 powered by TITAN

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ReGeneration, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.regeneration.gr

Neopolis Team

24 Μαρτίου, 2023

Όμιλος ΤΙΤΑΝ και ReGeneration ενώνουν για 4η φορά δυνάμεις με στόχο το upskilling νέων πτυχιούχων, στις πλέον περιζήτητες ψηφιακές δεξιότητες. Με όχημα τις απολύτως επιτυχημένες προηγούμενες ακαδημίες, μέσω των οποίων δεκάδες νέοι και νέες προσελήφθησαν σε θέσεις Data Science και Project Management, προχωρούμε δυναμικά στην υλοποίηση ακόμα μίας, με έμφαση στον «μαγικό» συνδυασμό του Data Science με το Business Intelligence.

Πρόκειται για ένα εντατικό hands-on εκπαιδευτικό πρόγραμμα, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, διάρκειας 100 ωρών/8 εβδομάδων (24 Απριλίου-15 Ιουνίου), σε βασικές και προηγμένες αρχές και τεχνικές της Επιστήμης των Δεδομένων (Data Science), σε συνδυασμό με την απαραίτητη γνώση της Επιχειρηματικής Ευφυΐας (Business Intelligence).

Σκοπός του προγράμματος είναι να αναβαθμίσει την εργασιακή ετοιμότητα των νέων, παρέχοντάς τους ολοκληρωμένες γνώσεις σε τεχνολογίες, όπως: Software Engineering, Relational Databases, Data Stores, Python κ.ά. προκειμένου να τους κάνει ανταγωνιστικούς σε θέσεις όπως Data Scientist, Data Science Manager, Data Science Consultant, Machine Learning Engineer, και άλλες συναφείς.

Η περίοδος των αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 14:00. Όσοι/ες ενδιαφέρεστε μπορείτε να μάθετε περισσότερα και να δηλώσετε συμμετοχή στο: https://www.regeneration.gr/regen-academy/rada-science-lab-3-powered-by-titan/

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ReGeneration, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.regeneration.gr, κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram, το LinkedIn και το TikTok.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Elite φέρνει νέα αλμυρά snacks και croutons που απλά ξέρουμε ότι θα γίνουν αγαπημένα μας!

Είναι viral

77χρονη παντρεύτηκε τον εαυτό της στην τελετή των ονείρων της μετά από 40 χρόνια single!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET