ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αν είσαι από εκείνες που κάνουν σεξ με όλα τα φώτα σβηστά, τότε δεν ξέρεις τι χάνεις!

Μην αφήνεις τις ανασφάλειές σου να μπαίνουν εμπόδιο στη σεξουαλική σου απόλαυση!

Mademoisex

28 Αυγούστου, 2018

Έλα παραδέξου το. Κι εσύ έχεις τις ανασφάλειες, σου όπως όλοι δηλαδή. Πίστεψέ με, δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος εκεί έξω ο οποίος να είναι απόλυτα συμφιλιωμένος με τον εαυτό του και να έχει 100% αυτοπεποίθηση. Αυτό είναι πραγματικά απίθανο. Όλοι μας προσωπικά γνωρίζουμε τα υπέρ και τα κατά του χαρακτήρα μας και προσπαθούμε προφανώς να τονίζουμε περισσότερο τα πρώτα και να κρύβουμε τα δεύτερα.

Τι γίνεται όμως όταν οι ανασφάλειες αυτές κάνουν την εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια του σεξ; Δεν είναι λίγες οι κοπέλες οι οποίες αποφεύγουν ορισμένες στάσεις, γιατί δεν κολακεύουν το σώμα τους, μιας και θεωρούν ότι έχουν ραγάδες, κυτταρίτιδα, ατέλειες κ.α. Και τι κάνουν σε αυτές τις περιπτώσεις; Σεξ με τα φώτα σβηστά. Αυτό κάνουν!

Και ρωτάω εγώ, αυτό είναι το σεξ που θέλουμε;

Όχι βρε κορίτσια, δεν πάει έτσι. Χάνετε απίστευτα πολλά πράγματα με το να επιλέγετε να κάνετε σεξ μέσα στα μαύρα σκοτάδια. Όπως για παράδειγμα τα παρακάτω:

#1 Αρχικά δεν τον βλέπεις καν

Οι άνθρωποι είμαστε οπτικά όντα. Μας ελκύει αυτό που βλέπουμε στον άλλο. Πώς σκατά θα κάνεις σεξ αν δεν μπορείς καν να δεις το πρόσωπό του, τις αντιδράσεις του, τις κινήσεις του; Για να μην αναφερθώ στο γεγονός ότι δε θα μπορείς ούτε να απολαύσεις τη θέα του κορμιού του, που τόσο σε ξετρελαίνει. Επίσης, σκέψου πως ούτε εκείνος θα μπορεί να σε βλέπει καλά, οπότε αναπόφευκτα θα δημιουργηθούν κάποια προβληματάκια. Απόκτησε σιγουριά για τον εαυτό σου, είναι η μόνη λύση!

#2 Το σεξ γίνεται λιγότερο αμήχανο όταν ο ένας μπορεί να δει τον άλλον

Ναι το ξέρω ότι εσύ πιστεύεις το αντίθετο, αλλά δεν είναι έτσι. Σκέψου απλά πώς είσαι μέσα στο θεοσκόταδο, σε σημείο να μη βλέπεις ούτε τη μύτη σου. Θες να μου πεις ότι έχεις ιδέα στο τι μπορεί να πιάσουν τα χέρια σου εκείνη την στιγμή ή αμφιβάλλεις ότι τα κεφάλια σας παίζει να κουτουλήσουν δυο-τρεις φορές; Ακόμη και η παραμικρή λανθασμένη κίνηση μπορεί να αποβεί μοιραία και να σας ξενερώσει. Λογικό, αφού με σβηστά τα φώτα δε βλέπεις τι κάνεις, οπότε η όλη κατάσταση είναι απίστευτα αγχωτική και άβολη. Καμία σχέση δηλαδή με το να κάνετε ό,τι κάνετε σε ένα πιο φωτεινό δωμάτιο με πλήρη θέα και πρόσβαση ο ένας στον άλλον!

#3 Πώς θα φορέσει ο δόλιος το προφυλακτικό;

Πες μου, πώς;! Και άντε πες ότι ανοίγει τη συσκευασία και το βγάζει να το φορέσει. Πώς να καταλάβει ο άνθρωπος αν το φοράει ή όχι από τη σωστή μεριά; Λες να το παίξετε κορόνα – γράμματα εκείνη την στιγμή; Ή μήπως να ανάψετε τα φώτα για λίγο να το βάλει και μετά πάλι τα ίδια; Τράτζικ. Άσε που με σβηστά φώτα είναι επικίνδυνη και η όλη διαδικασία, γιατί μπορεί να γίνει κανένα ατύχημα που δε θα πάρετε πρέφα. Το ρισκάρεις;

#4 Δεν μπορείς να πειραματιστείς

Όταν δεν μπορείς να δεις ούτε την σκιά σου, προφανώς και δε θα είσαι σε θέση να αλλάζεις τόσο εύκολα στάσεις, ή να δοκιμάζεις κόλπα στο σύντροφό σου, μιας και αυτά απαιτούν τις περισσότερες φορές να βλέπει τι κάνεις. Για να στο πω πιο απλά ρε παιδάκι μου, αν θες να δοκιμάσεις κάτι καινούριο, θα πρέπει να έχεις θέα του συντρόφου σου, ώστε παρατηρώντας τις αντιδράσεις του να καταλάβεις αν του αρέσει ή όχι.

 #5 Οι πιθανότητες να σου κάνει καλό στοματικό, λιγοστεύουν

Πέρα από το γεγονός ότι θα πηγαίνει ψάχνοντας για το «πηγάδι» σου, δε θα ξέρει σε ποια ακριβώς σημεία να σε αγγίξει ο άνθρωπος ώστε να σε διεγείρει. Όσο ταλέντο κι αν έχει με το στοματικό, είναι άνδρας και χρειάζεται λίγη βοήθεια για να βρει την κλειτορίδα σου, ή να δει πού ακριβώς πρέπει να βάλει τη γλώσσα του. Έλεος δηλαδή βρε άκαρδη. Βοήθα το λίγο το παιδί!

Κορίτσια μου, αν δεν μπορείτε να απελευθερωθείτε με τον εαυτό και το σώμα σας ούτε καν στο σεξ, που είναι το πιο όμορφο πράγμα που μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος, τότε θα είστε μία ζωή δυστυχισμένες και γεμάτες απωθημένα.

Άφησε όλα τα φώτα ανοιχτά και απόλαυσε το σώμα και το πρόσωπο του συντρόφου σου και άφησε εκείνον να κάνει το ίδιο με εσένα!

Μη διστασεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex.
Εσυ στέλνεις στο [email protected], εκείνη απαντάει!

OUR20s

DIGITAL

O Thug Slime μας εξηγεί επιτέλους τι σημαίνει «Σλατίνα», τώρα μπορούμε να ηρεμήσουμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET