ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αν το αγόρι σου δεν κάνει τα παρακάτω στο σεξ, μη σώσει και τελειώσει!

Μάλλον έχετε μία σοβαρή κουβέντα να κάνετε εσείς οι δύο, διαφορετικά γιατί είναι ακόμα αγόρι σου;

Mademoisex

4 Ιουνίου, 2019

Το σεξ είναι μία απίστευτα απολαυστική εμπειρία όταν υπάρχει πάθος, διάθεση και αμοιβαιότητα ανάμεσα στο ζευγάρι. Το κλειδί για το καλό σεξ, είναι να βάζεις την ευχαρίστηση του συντρόφου σου πάνω από τη δική σου. Αν μείνει μ’ ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη, τότε η δική σου ικανοποίηση είναι διπλή.

Τι γίνεται όμως όταν ο άλλος δεν ενδιαφέρεται και τόσο για τη δική σου απόλαυση;

Θέλει πάντα να ασχολείσαι πρώτα με εκείνον και όταν τελικά τελειώνει, δεν έχει ούτε τη μισή υπομονή, για να στρέψει την προσοχή του σ’ εσένα και να σου χαρίσει τον πολυπόθητο οργασμό. Τα κάνει όλα βιαστικά, σπάζεται όταν βλέπει ότι αργείς και αρνείται να σου κάνει κάποια βασικά πράγματα, που είναι απαραίτητα για να σου προκαλέσουν διέγερση.

Όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν είναι απλά κακό σεξ, αλλά… κάκιστο. Κι αν δεν κάνεις σύντομα κάτι για να του αλλάξεις μυαλά, συζητώντας για το πρόβλημα και εκφράζοντας τις ανησυχίες σου, τότε θα καταλήξεις να το κάνεις μαζί του μηχανικά και να προσποιείσαι ότι βιώνεις ΤΟΥΣ οργασμούς, κάτι που δε θέλουμε με τίποτα.

Αν ο δικός σου λοιπόν αρνείται να κάνει τα παρακάτω στο κρεβάτι, τότε δεν του αξίζει η απόλαυση που του χαρίζεις:

#1 Δε σε φιλάει καν

Ρε σεις μπαγλαμάδες, τα φιλιά είναι κάτι παραπάνω από προκαταρκτικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τα ζευγάρια που δε φιλιούνται. Το φιλί είναι η εκδήλωση της αγάπης μας προς τον άλλον, είτε είναι στοργικό είτε παθιασμένο. Είναι μέρος της οικειότητας του ζευγαριού. Μα αν το σκεφτείς, η πρώτη κίνηση που κάνουμε όταν μας αρέσει κάποιος είναι να τον φιλήσουμε. Είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο, πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του σεξ, γιατί είναι αυτό που διεγείρει και τους δυο.

#2 Προκαταρκτικά; Τι ειν’ αυτό;

Οι άντρες πολλές φορές ξεχνούν ότι οι γυναίκες διαφέρουν από αυτούς στο κομμάτι των προκαταρκτικών. Ο άντρας ακόμη και μία σκέψη να κάνει ή μια φωτογραφία να δει, αμέσως βρίσκει την όρεξή του. Η γυναίκα από την άλλη, χρειάζεται διαφορετική προετοιμασία. Θέλει χάδια, θέλει αγκαλιές, θέλει κομπλιμέντα, θέλει να τη διεκδικήσεις. Όχι όπως κάνει ο φίλος, που πάει βουρ για το ψητό χωρίς εσύ να είσαι ακόμη έτοιμη. Τα προκαταρκτικά είναι αναπόσπαστο κομμάτι του σεξ. Μην τα παραλείπετε.

#3 Δε σου κάνει ούτε ένα κοπλιμάν για το σώμα σου

Όση αυτοπεποίθηση κι αν έχει μία γυναίκα, το να δέχεται κοπλιμέντα και ενθαρρυντικά λόγια από το αγόρι της, νομίζω ότι είναι πολύ όμορφο κι αμέσως ανεβάζει τη διάθεσή της. Οι άντρες πρέπει να εκτιμούν τις γυναίκες που έχουν δίπλα τους και να τις κάνουν να νιώθουν ποθητές. Τι κοστίζει ένα κομπλιμέντο δηλαδή; Οκ, μπορεί ο άλλος να έχει συνηθίσει τη θέα του γυμνού σώματός σου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί να πάψει ξαφνικά να το εξυψώνει. Τα κομπλιμέντα είναι πέρα για πέρα απαραίτητα!

#4 Ε όχι και να μη σου κάνει στοματικό

Με δικαιολογίες του τύπου «σιχαίνομαι», «δε μου αρέσει», «δεν μπορώ», την ίδια στιγμή που εκείνος ψοφάει 24/7 για στοματικό κι εσύ του το προσφέρεις με την πρώτη ευκαιρία. Αυτό πέρα από γουρουνιά, είναι κι απίστευτα προσβλητικό για σένα. Εκτός κι αν συντρέχει σοβαρός λόγος, δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην κάνουμε κάτι που ξέρουμε ότι αρέσει πολύ στο/στη σύντροφό μας. Το στοματικό αρέσει στις κοπέλες όσο αρέσει και στα αγόρια! Οπότε ξυπνάτε και κάντε καμια δουλειά, προτού πετάξει το πουλάκι.

#5 Γενικά δεν τον απασχολεί αν θα τελειώσεις ή όχι

Σε αυτό το σημείο θα γίνω έξαλλη. Παιδιά, τα πράγματα είναι σοβαρά, γιατί το συγκεκριμένο φαινόμενο το συναντάμε όλο και συχνότερα στα σημερινά ζευγάρια. Το σεξ δεν τελειώνει μέχρι να ολοκληρώσουν και οι δύο. Συνεννοηθήκαμε, πσυχούλες μου; Το ότι ο άντρας έχει πιο απλοποιημένο σύστημα και χρειάζεται συγκριτικά λιγότερο χρόνο από μία γυναίκα για να ολοκληρώσει, δε λέει κάτι. Τα θερμά μας συγχαρητήρια, αλλά μέχρι εκεί. Από εκεί και πέρα, ο καθένας οφείλει να παραμείνει στο κρεβάτι μέχρι να φέρει σε οργασμό το κορίτσι του. Καλά, κάτι συμβουλές να τελειώσει η κοπέλα με αυνανισμό, δεν τις αναφέρω καν, γιατί εδώ μιλάμε για χωρισμό επί τόπου!

Μη διστάσεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex.
Εσύ στέλνεις στο [email protected], εκείνη απαντάει!

OUR20s

DIGITAL

Καθηγητής του Γεωπονικού διδάσκει αγένεια και σεξισμό σε ταμεία, λογικά ξέρει από παιδεία!

DIGITAL

Κάπως έτσι μοιάζει ο «τέλειος άντρας» και η «τέλεια γυναίκα», σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET