ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Αν νιώθεις πραγματικά «ελεύθερος», τα νέα παπούτσια του James Harden σχεδιάστηκαν για σένα!

Το Sneaker Cage παρουσιάζει το Harden Vol. 4, το παπούτσι μπάσκετ που είναι εμπνευσμένο από τη δημιουργική ελευθερία του James Harden, μέσα και έξω από το γήπεδο. Το πιο ελαφρύ, μέχρι σήμερα, παπούτσι με την υπογραφή του Harden, ενσωματώνει την ενδιάμεση σόλα LIGHTSTRIKE, ενώ θα κυκλοφορήσει και σε limited-edition, σχεδιασμένη από τον νέο συνεργάτη της […]

Neopolis Team

17 Οκτωβρίου, 2019

Το Sneaker Cage παρουσιάζει το Harden Vol. 4, το παπούτσι μπάσκετ που είναι εμπνευσμένο από τη δημιουργική ελευθερία του James Harden, μέσα και έξω από το γήπεδο. Το πιο ελαφρύ, μέχρι σήμερα, παπούτσι με την υπογραφή του Harden, ενσωματώνει την ενδιάμεση σόλα LIGHTSTRIKE, ενώ θα κυκλοφορήσει και σε limited-edition, σχεδιασμένη από τον νέο συνεργάτη της adidas, τον streetwear designer Daniel Patrick.

Η LIGHTSTRIKE είναι η νέα, εκπληκτικά ελαφριά ενδιάμεση σόλα, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε παπούτσι της σειράς Harden, για να προσφέρει τέλεια ισορροπία, απόλυτη απορρόφηση κραδασμών και πλήρη υποστήριξη στις ταχύτατες κινήσεις του James Harden στο παρκέ, χωρίς να προσθέτει έξτρα βάρος στο παπούτσι. Μια ξεχωριστή ταινία στο μέσο του παπουτσιού προσφέρει επιπλέον σταθερότητα, ενώ το ανανεωμένο σχέδιο στην εξωτερική σόλα, αποδίδει τέλεια πρόσφυση, ώστε ο Harden να εκτελεί με άνεση τις κινήσεις που τον έκαναν superstar. Για να ικανοποιήσει την αγάπη του Harden για το στυλ, το νέο παπούτσι με την υπογραφή του θα κυκλοφορήσει σε τολμηρές χρωματικές εκδόσεις, ενώ το πάνω μέρος του είναι φτιαγμένο από premium υλικά.

Από την 1η Νοεμβρίου, ο Harden θα χρησιμοποιεί μια limited-edition του Harden Vol. 4, σχεδιασμένη σε συνεργασία με τον Daniel Patrick, η οποία θα είναι διαθέσιμη μόνο για τους φίλους και την οικογένειά του. Επιπλέον, ο Daniel Patrick και το sneaker cage θα παρουσιάσουν μια μεγάλη συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020, η οποία θα περιλαμβάνει παπούτσια και ρούχα.

Το Harden Vol. 4 θα είναι διαθέσιμο στο sneaker cage και σε επιλεγμένα καταστήματα από τις 12 Οκτωβρίου, στην έκδοση “Barbershop”, με την έκδοση “Pink Lemonade” να ακολουθεί στις 26 Οκτωβρίου, την “Candy Paint” στις 31 Οκτωβρίου και την “Cookies & Cream” στις 15 Νοεμβρίου, ενώ επιπλέον χρώματα θα κυκλοφορήσουν κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Μάθε περισσότερα στο @adidashoops στο Twitter και στο Instagram με #HardenVol4.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET