Τιβί

Survivor 2 | Έρχεται σειρά αλλαγών στο δημοφιλέστερο ριάλιτι επιβίωσης!

Το δημοφιλέστερο και αγαπημένο των τηλεθεατών ριάλιτι επιβίωσης, θα μας παρουσιαστεί με νέες πιο ενδιαφέρουσες αλλαγές. Το κανάλι του Φαλήρου, για δεύτερη χρονιά «ποντάρει» στο Survivor για την πρωτιά στην prime time ζώνη. Και επειδή έχει αποδειχθεί από την ιστορία ότι η δεύτερη χρονιά των εκπομπών πολλές φορές δεν κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού, ο […]

Neopolis Team

6 Νοεμβρίου, 2017

Το δημοφιλέστερο και αγαπημένο των τηλεθεατών ριάλιτι επιβίωσης, θα μας παρουσιαστεί με νέες πιο ενδιαφέρουσες αλλαγές. Το κανάλι του Φαλήρου, για δεύτερη χρονιά «ποντάρει» στο Survivor για την πρωτιά στην prime time ζώνη.

Και επειδή έχει αποδειχθεί από την ιστορία ότι η δεύτερη χρονιά των εκπομπών πολλές φορές δεν κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού, ο ΣΚΑΪ μαζί με την Ajun Medya θα προχωρήσουν σε νέους κανόνες και σε πιο δύσκολες συνθήκες επιβίωσης.

Η πρώτη και σημαντική αλλαγή, είναι ότι το ριάλιτι επιβίωσης θα ξεκινήσει τελικά τον Ιανουάριο, κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες θα έχουν να αντιμετωπίσουν δύσκολες καιρικές συνθήκες, ενώ ο χρόνος διαμονής τους που θα φτάσει τους 6 μήνες, θα χειροτερέψει την κατάσταση. Επιπλέον, όπως αποκάλυψαν στελέχη της παραγωγής, το παιχνίδι θα γίνει πιο σκληρό με δοκιμασίες κι αγωνίσματα υψηλότερου βαθμού δυσκολίας.

Ακριβώς επειδή αυξάνονται τα επεισόδια του Survivor 2, η παραγωγή θα προσθέσει παραπάνω παίκτες σε κάθε ομάδα. Η επιλογή τους θα γίνει μετά από ιατρικές εξετάσεις κι αθλητικά τεστ, ενώ φέτος δίνεται μεγάλο βάρος σε ψυχομετρικά τεστ (συμπεριφορά σε συνθήκες πίεσης, ομαδικότητα, συνεργασία κλπ).

Τέλος, τα στελέχη της παραγωγής συμπλήρωσαν ότι υπάρχει ενδεχόμενο τα γυρίσματα να πραγματοποιηθούν σε άλλες τοποθεσίες, αλλά πάντα στον Άγιο Δομήνικο. Μάλιστα, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η έναρξη του σόου να μετατεθεί για τον Ιανουάριο κι όχι για τον Φεβρουάριο του νέου έτους, όπως αρχικά σχεδιαζόταν.

 

FUN ZONE

Τιβί

Το ‘Maestro’ είναι η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά, παραδέχεται ο Παπακαλιάτης!

Τιβί

Τα Jumbo λάνσαραν την πασχαλινή τους διαφήμιση και κρίντζαρε το είναι μας!

BINGE WATCHING

‘Maestro’: Στο Τop10 του παγκόσμιου Netflix βρίσκεται η σειρά του Παπακαλιάτη!

Μουσική

Release Athens x SNF Nostos: Ο Central Cee έρχεται στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ στις 20 Ιουνίου!

FOODIES

6 αλμυρά και γλυκά σνακ που μπορείς να φτιάξεις με ψωμί του τοστ πέρα από… τοστ!

EVENTS

Σymposio Festival: Η Βαρβάκειος πλημμυρίζει γεύση, μουσική και τέχνη στις 19 Μαρτίου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET