ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Με ένα και μόνο σχόλιο, στέλνουμε τον Αντετοκούνμπο ξανά στο All Star Game!

Θυμάστε που πέρισυ είχε γίνει ένας μικρός (όχι τόσο μικρός) χαμούλης στα social media -facebook και twitter συγκεκριμένα-  με το σχόλιο «Giannis Antetokounmpo #NBAVote»; Ε, ετοιμαστείτε να το ξαναζήσουμε. Κι αυτό γιατί ξεκίνησε για ακόμη μια φορά η ψηφοφορία στα social media για το All Star Game του Λος Άντζελες. Εννοείται ότι στηρίζουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Για […]

Neopolis Team

27 Δεκεμβρίου, 2017

Θυμάστε που πέρισυ είχε γίνει ένας μικρός (όχι τόσο μικρός) χαμούλης στα social media -facebook και twitter συγκεκριμένα-  με το σχόλιο «Giannis Antetokounmpo #NBAVote»; Ε, ετοιμαστείτε να το ξαναζήσουμε.

Κι αυτό γιατί ξεκίνησε για ακόμη μια φορά η ψηφοφορία στα social media για το All Star Game του Λος Άντζελες. Εννοείται ότι στηρίζουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Για να μπορέσει λοιπόν ο Γιάννης να ξαναπάει στο All Star Game πρέπει να γράψουμε σε post ή σχόλιο κάτω από σχετική εικόνα: «Giannis Antetokounmpo #NBAVOTE». Αυτό μπορεί να γίνει μια φορά ανά 24 ώρες και για 10 διαφορετικούς παίκτες.

Φέτος, ο πρώτος σε ψήφους σε κάθε περιφέρεια θα γίνει αρχηγός και θα φτιάξει τα ρόστερ των ομάδων, για τις οποίες θα υπάρχει μια δεξαμενή παικτών από την ψηφοφορία του κοινού. Τέρμα το Ανατολή-Δύση!

All Star Game χωρίς Γιάννη δε γίνεται παιδιά!

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

WHAT’S UP: Ανανέωση υπολοίπου μόλις με 8€ και περισσότερα συνδυαστικά πακέτα ομιλίας και data!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η νέα τηλεοπτική καμπάνια της Βίκος Cola είναι μια ωδή στο αυθεντικό και το αυθόρμητο!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House στήριξε το Σωματείο «Ανοιχτή Αγκαλιά» και τα παιδιά των ακριτικών περιοχών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET