ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

5 τροφές που θα φτάσουν τη σεξουαλική σου ζωή σε άλλο επίπεδο!

Η σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού, επηρεάζεται από διάφορους καθημερινές παράγοντες. Οι οποίοι την επηρεάζουν αρνητικά. Το άγχος της δουλειάς, των οικονομικών δυσκολιών, η κούραση και άλλο πολλά, δεν σε βοηθούν να έχεις διάθεση για συνέυρεση με τον σύντροφο σου. Υπάρχουν όμως κάποιες τροφές, πέραν από τις κλασσικές και συνηθισμένες που ξέραμε, που βοηθούν στην ανεβασμένη […]

Default avatar

Guest Author

12 Ιουνίου, 2016

Η σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού, επηρεάζεται από διάφορους καθημερινές παράγοντες. Οι οποίοι την επηρεάζουν αρνητικά. Το άγχος της δουλειάς, των οικονομικών δυσκολιών, η κούραση και άλλο πολλά, δεν σε βοηθούν να έχεις διάθεση για συνέυρεση με τον σύντροφο σου.

Υπάρχουν όμως κάποιες τροφές, πέραν από τις κλασσικές και συνηθισμένες που ξέραμε, που βοηθούν στην ανεβασμένη λίμπιντο. Είναικ εύκολες στο να τις βρούμε, και μάλιστα πολύ γευστικές. Είναι οι εξής:

Μπανάνα

Το κάλιο βοηθάει στη καλή κυκλοφορία του αίματος, που συνδέεται με την σεξουαλική διάθεση.

Αυγό

Τα αυγά είναι θρεπτικά, και ένα ημερησίως είναι ικανό να παράγει ποσότητες σε οιστρογόνα και τεστοστερόνης.

Σολομός

Τα Ω-3 λιπαρά, προστατεύουν τις αρτηρίες, αποτρέποντας την απόφραξη τους.

Καυτερά

Τα καυτερά φαγητά, κάνουν τα αιμοφόρα αγγεία να διαστέλλονται. Και κάπως έτσι η κυκλοφορία του αίματος στα επίμαχα σημεία, γίνει πολύ καλύτερη.

Κεράσια

Όπως η μπανάνα, έτσι και τα κεράσια βοηθάνε στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Αυτό το πετυχαίνουν προλαμβάνοντας την συσσώρευση πλάκας στις αρτηρίες.

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Elite φέρνει νέα αλμυρά snacks και croutons που απλά ξέρουμε ότι θα γίνουν αγαπημένα μας!

Είναι viral

77χρονη παντρεύτηκε τον εαυτό της στην τελετή των ονείρων της μετά από 40 χρόνια single!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET