ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΞΕΡΟΥΝ

Αυτά είναι τα ζώδια που ταιριάζουν απόλυτα στο κρεβάτι και κάνουν το καλύτερο σεξ!

Το τι βρίσκει o καθένας ελκυστικό και ερεθιστικό, είναι καθαρά δική του υπόθεση. Κάποιοι μπορεί να τρελαίνονται με το να έχει ο/η άλλος/η χιούμορ. Άλλοι πάλι μπορεί να λιώνουν μ’ ένα κοίταγμα του/της συντρόφου τους. Πώς μπορείς λοιπόν να καταλάβεις αν έχεις σεξουαλική χημεία με κάποιον/α, πριν καν κάνεις σεξ μαζί του; Οι ειδικοί λένε […]

Mademoisex

9 Αυγούστου, 2019

Το τι βρίσκει o καθένας ελκυστικό και ερεθιστικό, είναι καθαρά δική του υπόθεση. Κάποιοι μπορεί να τρελαίνονται με το να έχει ο/η άλλος/η χιούμορ. Άλλοι πάλι μπορεί να λιώνουν μ’ ένα κοίταγμα του/της συντρόφου τους. Πώς μπορείς λοιπόν να καταλάβεις αν έχεις σεξουαλική χημεία με κάποιον/α, πριν καν κάνεις σεξ μαζί του; Οι ειδικοί λένε ότι τα ζώδια της φωτιάς είναι ενθουσιώδη, τα ζώδια του αέρα έχουν αναλυτική σκέψη, τα ζώδια του νερού είναι συναισθηματικά και τα ζώδια της Γης δίνουν βάση στις πράξεις.

Θα μου πεις, πού κολλάνε όλα αυτά στο σεξουαλικό κομμάτι;

Κι όμως, από τη στιγμή που επηρεάζουν τις επιθυμίες και τις προτεραιότητες των ανθρώπων, ναι, έχουν μεγάλη σημασία. Φυσικά και κάθε ζώδιο έχει κάθε προοπτική να κάνει καλό σεξ με ένα άλλο, όμως καλώς ή κακώς, υπάρχουν και μερικοί συνδυασμοί που είναι απλά ακαταμάχητοι. Οι παρακάτω για παράδειγμα, είναι τόσο ταιριαστοί, που οι περιπέτειες στην κρεβατοκάμαρά τους δε συγκρίνονται με τίποτα:

Κριός με Υδροχόο

Ο πειραματισμός είναι το Α και το Ω για το καλό κρεβάτι. Σε αυτό το κομμάτι λοιπόν, ο Κριός με τον Υδροχόο έχουν ταιριάξει σα δυο σταγόνες νερού. Γνωρίζουν καλά και οι δύο, ότι αν θέλουν να κάνουν καλό και απολαυστικό σεξ, θα πρέπει να επενδύσουν στον πειραματισμό. Έχοντας αφήσει στην άκρη ταμπού και προκαταλήψεις, προτίθενται να δοκιμάσουν τα πάντα, ώστε να περάσουν όσο καλύτερα γίνεται. Δεν τα βρίσκουν μόνο στον πειραματισμό όμως. Είναι και τα δύο ελάχιστα συναισθηματικά ζώδια και συμφωνούν στο ότι η απόλαυση προηγείται του συναισθήματος.

Ταύρος με Καρκίνο

Η ασφάλεια είναι ένας παράγοντας ιδιαίτερης σημασίας και για τα δύο ζώδια. Εκεί που άλλοι προτιμούν το πιο άγριο σεξ, ο Ταύρος με τον Καρκίνο τα βρίσκουν στους ηπιότερους τόνους. Η σεξουαλική απόλαυση και για τα δύο ζώδια γιγαντώνεται, όταν αισθάνονται ασφαλείς στη σχέση τους. Ο Ταύρος είναι πολύ αισθησιακός εραστής και ταιριάζει απόλυτα με την ευαίσθητη φύση του Καρκίνου.

Δίδυμος με Παρθένο

Δεν είναι απαραίτητο κάθε σεξουαλική επαφή να καταλήγει και σε σχέση. Είναι και μερικές φορές που θες απλά να περάσεις καλά και να ξεδώσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα βάλεις μπελά στο κεφάλι σου και θα πρέπει να δεσμευτείς. Αυτό λοιπόν, είναι το κλειδί στη σεξουαλική σχέση μεταξύ Δίδυμου και Παρθένου. Αναγνωρίζουν και οι δύο ότι έχουν ανάγκες και πρέπει να τις ικανοποιούν χωρίς πολλά – πολλά. Το εύκολο και γρήγορο σεξ είναι θεμιτό και από τις δύο πλευρές.

Καρκίνος με Σκορπιό

Κατά τους ειδικούς, ο Καρκίνος με το Σκορπιό είναι ο καλύτερος σεξουαλικός συνδυασμός από όλα τα ζώδια. Αφενός, ο Σκορπιός κυριαρχείται από τον Άρη, τον πλανήτη της σεξουαλικής επιθυμίας δηλαδή, και αφετέρου, ο Καρκίνος κυριαρχείται από το Φεγγάρι, τον κυρίαρχο του σεξουαλικού τομέα. Όταν αυτά τα δύο συνδυάζονται λοιπόν, πώς να μην υπάρχει μία ακαταμάχητη έλξη;

Λέων με Ζυγό

Από τη μία, έχουμε το Λέοντα που είναι κυριαρχικός, και από την άλλη, το Ζυγό που λαχταρά την προσοχή και τη σεξουαλική απόλαυση. Δε νομίζω ότι υπάρχει καλύτερος συνδυασμός από αυτόν για το κρεβάτι. Όταν η κυριαρχική φύση του ενός συναντά την υποτακτική διάθεση του άλλου, τότε γίνονται ωραία πραγματάκια.

 Σκορπιός με Ιχθύ

Στη ζωή υπάρχουν δύο ειδών σεξ: το κακό, το μη ποιοτικό, και εκείνο που γίνεται μεταξύ Σκορπιού και Ιχθύ, το καλύτερο σεξ έβερ δηλαδή! Όταν ένας Σκορπιός με έναν Ιχθύ αποφασίσουν να το κάνουν, η εμπειρία που θα ζήσουν αναμένεται ιδιαίτερα έντονη και με διάρκεια παρακαλώ. Αυτό γιατί και τα δύο ζώδια διακατέχονται από μυστήριο, γεγονός που κάνει τη συνεύρεσή τους ακόμη πιο γαμάτη.

Τοξότης με Τοξότη

Μπορεί τα ετερώνυμα να έλκονται, αλλά οι Τοξότες έρχονται να καταρρίψουν τους νόμους της φυσικής και να αποδείξουν το αντίθετο. Και αυτό γιατί είναι φοβεροί σεξουαλικοί εραστές μεταξύ τους! Το δίδυμο Τοξότη με Τοξότη, είναι πάνω κάτω η ίδια φάση του Δίδυμου με Παρθένο. Και τα δύο ζευγάρια απολαμβάνουν το σεξ με όλη τους τη δύναμη και δε θέλουν να περιπλέκουν τα πράγματα με συναισθηματισμούς.

Αιγόκερως με Ταύρο

Το σεξ ανάμεσα σε έναν Αιγόκερω και έναν Ταύρο, αν μη τι άλλο βαρετό δεν είναι. Ο συνδυασμός των ζωδίων αυτών είναι τόσο εκρηκτικός, που κάθε φορά που συναντώνται στο κρεβάτι είναι σαν να ξαναγνωρίζονται από την αρχή. Ταιριάζουν απόλυτα, ενώ σημαντικό κομμάτι στο καλό τους σεξ παίζει η οικονομική ασφάλεια. Ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια παιδιά, no judgement!

Για να μην παρεξηγούμαστε, εάν ο/η σύντροφός σου δεν είναι το ιδανικό σεξουαλικό ταίρι σύμφωνα με τα παραπάνω, αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να βάζετε φωτιά στα σεντόνια σας. Όλοι ταιριάζουν με όλους, αρκεί να βρουν τα κουμπιά του καθενός. Μην αρχίσεις λοιπόν να ψάχνεσαι αλλού για το ιδανικό ζώδιο, γιατί θα το ‘χουμε κρίμα στο λαιμό μας. 

[cover]

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET