ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Αεροπορική εταιρεία τσοντάρει 10 χιλιάρικα για να γυρίσεις τον κόσμο με τον κολλητό σου!

Υπάρχουν πολλές dream jobs εκεί έξω, αλλά αυτή που θα διαβάσεις παρακάτω ίσως είναι η πιο δυνατή ever. Διότι η φάση είναι εσύ, κολλητός και ταξίδια. Yolo. Η Ισλανδική WOW Airlines συγκεκριμένα ανάρτησε μια αγγελία που δεν ζητά πολλά πραγματάκια. Θέλει μόνο να προσλάβει εσένα και τον φίλο σου για να κάνετε ταξίδια, με την […]

Δήμητρα Πραντάλου

27 Απριλίου, 2018

Υπάρχουν πολλές dream jobs εκεί έξω, αλλά αυτή που θα διαβάσεις παρακάτω ίσως είναι η πιο δυνατή ever. Διότι η φάση είναι εσύ, κολλητός και ταξίδια. Yolo.

Η Ισλανδική WOW Airlines συγκεκριμένα ανάρτησε μια αγγελία που δεν ζητά πολλά πραγματάκια. Θέλει μόνο να προσλάβει εσένα και τον φίλο σου για να κάνετε ταξίδια, με την προϋπόθεση να ανεβάζετε τις εμπειρίες σας στα social media. Δηλαδή λίγο-πολύ αυτό που έτσι κι αλλιώς κάνουμε όλοι, με την διαφορά όμως ότι σε εσάς  η εταιρεία θα βάζει χρήματα στη τσεπούλα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει οκτώ ταξίδια ανά τον κόσμο και τέσσερα ταξίδια στο εσωτερικό της Ισλανδίας. Η βάση θα είναι ένα εκπληκτικό διαμέρισμα στο Ρέικιαβικ, το οποίο θα το προσφέρει η WOW Airlines από τη 1 Ιουνίου έως τις 15 Αυγούστου.

Τώρα, το κορυφαίο σημείο σε όλα τα παραπάνω είναι τα χρήματα που θα δίνει η αεροπορική εταιρεία. Μιλάμε για το ποσό των 3.000 ευρώ τον μήνα, δηλαδή συνολικά 9.500 ευρώ για τρεις μήνες στον καθένα ξεχωριστά.

Εκτός από φωτογραφίες στο ίνσταγκραμ, θα χρειαστεί να σχολιάσετε το φαγητό της κάθε χώρας, τη νυχτερινή ζωή, το πολιτισμό, τη φύση και πληροφορίες όπως ‘πως να ταξιδέψει κάποιος χωρίς να ξοδέψει χρήματα’.

Αν ψήθηκες άσχημα, τότε θα πρέπει στην αίτηση να δημιουργήσεις ένα βίντεο διάρκειας 2 λεπτών που να δείχνει την πόλη που υποτίθεται έχεις ταξιδέψει, δίνοντας ταξιδιωτικές συμβουλές.

Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές τώρα και θα κλείσουν στις 14 Μαΐου. Οι τυχεροί ταξιδιώτες θα ανακοινωθούν στις 18 Μαΐου και η περιπέτειά τους θα ξεκινήσει την 1η Ιουνίου.

Μπορείς να κάνεις την αίτηση στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

SPILL THE TEA

Ο Zac Efron αποκάλυψε την αιτία για το παραμορφωμένο του πρόσωπο και νιώσαμε άσχημα!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Βάσεις 2024: Την έκπληξη θα κάνουν οι Ιατρικές Σχολές – Πώς αναμένεται να κινηθούν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET