Το Neopolis.gr είναι ο κορυφαίος προορισμός του ελληνικού διαδικτύου, για νέους και νέες ηλικίας 16 έως 30 ετών. Το βραβευμένο team των συντελεστών μας σε συνεργασία με τον Όμιλο της Liquidmedia, εγγυώνται την άριστη επαφή του διαφημιζόμενου brand με το νεανικό κοινό της χώρας, μέσα από τα πιο σύγχρονα μέσα και κανάλια επικοινωνίας.

Στόχος μας δεν είναι απλά να δείξουμε μια διαφήμιση στο κοινό μας, αλλά να την παραδώσουμε σε άτομα που ενδιαφέρονται αληθινά για το προϊόν ή την υπηρεσία που παρουσιάζουμε. Και το βασικότερο, το πετυχαίνουμε με εκείνον τον τρόπο κι εκείνη την ώρα, που η αποτελεσματικότητα της ενέργειας είναι στα μέγιστα δυνατά επίπεδα.

” Βοηθάμε τα brands να επικοινωνήσουν με το νεανικό κοινό στη «γλώσσα» μας, με καμπάνιες που πραγματικά αξίζουν τον χρόνο μας! ”

Η τεχνολογία είναι το Α και το Ω…

Το ερώτημα που απασχολεί το τεχνικό κι εμπορικό τμήμα του Neopolis, δεν έχει να κάνει με το αν μπορεί να γίνει κάτι. Στις μέρες μας άλλωστε και με τη σωστή χρήση της τεχνολογίας, τα πάντα μπορούν να γίνουν. Το ερώτημα που τίθεται σε καθημερινή βάση, είναι ποιος τύπος διαφήμισης είναι ο καταλληλότερος για την εκάστοτε προωθητική ενέργεια. Διότι διαφορετικά πράγματα ταιριάζουν στη φιλοσοφία ενός brand και διαφορετικά στην κουλτούρα ενός άλλου.

Με τη βοήθεια εργαλείων όπως το Google Analytics και την πιστοποίηση των metrics του Neopolis από την ΕΝΕΔ, είμαστε σε θέση να δηλώσουμε οτι γνωρίζουμε σε βάθος το κοινό μας, τις συνήθειές του και τις ανησυχίες του.

Έτσι, χρησιμοποιώντας τον Ad Manager της Google και συνεργαζόμενοι με τους μεγαλύτερους Ad Servers της αγοράς (Adman, Sizmek) εγγυώμαστε τη σωστή στόχευση κάθε είδους ad format σε πραγματικούς και ποιοτικούς χρήστες του ελληνικού διαδικτύου.

Το αποτέλεσμα όλων των παραγόντων που αναλύθηκαν παραπάνω, είναι άμεσα ορατό μέσα από reports που λαμβάνουν οι συνεργάτες μας τόσο από εμάς, όσο κι από τους Ad Servers της αρεσκείας τους.

…αλλά το περιεχόμενο βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο!

Όσο κι αν αναπτύσσεται η τεχνολογία όμως, από τη στιγμή που ο ανθρώπινος παράγοντας είναι ο πλέον βασικός στη λειτουργίας ενός site (αρθρογράφοι – αναγνώστες), είναι λογικό και το περιεχόμενο να βρίσκεται στο επίκεντρο της όλης διαδικασίας. Κι αν υπάρχει κάτι με το οποίο έχουμε ατελείωτο πάθος στο Neopolis, δεν είναι άλλο από το περιεχόμενο αυτό καθ’ αυτό!

Με τη φιλοσοφία μας να είναι από την πρώτη μέρα η ίδρυση μιας ιστοσελίδας «από νέους για νέους», καταφέραμε να φέρουμε κοντά μας τους πιο ταλαντούχους συντάκτες ηλικίας 18 έως 24, οι οποίοι είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε απαίτηση του διαφημιζόμενου.

Με κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο που υπακούουν στα trends της εκάστοτε περιόδου, το content marketing είναι το καμάρι μας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν για μία φορά, επανήλθαν με νέα briefs και νέες καμπάνιες στο άμεσο μέλλον, εκμεταλλευόμενοι και το πολύ σημαντικό exposure του Neopolis στα social media όπου συναντάται ολοένα και περισσότερο το νεανικό κοινό.

Τι λες λοιπόν; Μήπως είσαι το επόμενο brand που θα ταυτιστεί με το Neopolis και το κοινό του;