ΓΝΩΜΟΥΛΑ

Αδέρφια | Μία δυνατή και πολύτιμη σχέση ζωής!

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, ο αδερφός ή η αδερφή σου θα κατέχουν πάντοτε μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά και το μυαλό σου, με τα καλά αλλά και τα άσχημα τους . Όταν είσαι ακόμη μικρός/ή, είναι πολλές οι στιγμές που απεχθάνεσαι να μοιράζεσαι έστω κι ένα κομμάτι κέικ με τον αδερφό ή την αδερφή […]

Default avatar

Guest Author

7 Ιουνίου, 2016

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, ο αδερφός ή η αδερφή σου θα κατέχουν πάντοτε μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά και το μυαλό σου, με τα καλά αλλά και τα άσχημα τους .

Όταν είσαι ακόμη μικρός/ή, είναι πολλές οι στιγμές που απεχθάνεσαι να μοιράζεσαι έστω κι ένα κομμάτι κέικ με τον αδερφό ή την αδερφή σου, αφού κύριο στοιχείο στη σχέση σας είναι οι τσακωμοί κι οι καθημερινές διαμάχες.

Παρόλα αυτά, όσο ο καιρός περνάει και ωριμάζεις, αρχίζεις να συνειδητοποιείς την αξία των αδερφών σου και την ανάγκη που έχεις να βρεις ένα στήριγμα σαν αυτούς. Κάποιον που θα σε καταλάβει, κάποιον με τον οποίο θα μοιραστείς τους προβληματισμούς σου και θα σου πει την αλήθεια και τα πράγματα όπως έχουν. Χρειάζεσαι κάποιον που θα σε υποστηρίζει στους τσακωμούς με τους γονείς – που σίγουρα κατά τη διάρκεια της εφηβείας είναι πολλοί – και θα σου δίνει μία χείρα βοηθείας στον αγώνα σου να υπερασπιστείς τα «συμφέροντα» σου.

Και φτάνει η ώρα της φοιτητικής ζωής. Τα πράγματα είναι πλέον ρόδινα σ’ αυτή τη φάση… Έχετε γίνει μια γροθιά και είστε έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο. Μαζί στα ξενύχτια, στα ποτά, στους γκόμενους/ες και φυσικά στην γκρίνια των γύρω που καταντάει ανούσια, αφού πλέον δεν έχει αποτέλεσμα και δεν καταλήγει κάπου .

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως ανεξάρτητα από τους τσακωμούς και τις διαφωνίες που θα προκύψουν ανάμεσα σε σένα και τον/την αδερφό/ή σου, πάντα θα θυμάσαι τις παιδικές σας αταξίες, τις εφηβικές σκανταλιές και σίγουρα τα ξέφρενα φοιτητικά βράδια σας.

 

OUR20s

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET