ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 λάθη που γίνονται πάνω στο σέξτινγκ και χαλάνε όλο το mood της στιγμής!

Δε θέλει και πολύ να ξενερώσεις τ@ άλλ@ και μετά να μη σώζεται με τίποτα.

Mademoisex

30 Απριλίου, 2020

Brittani Burns/Unsplash

Όσο λατρεμένο κι αν είναι το sexting (ελπίζω να το τιμάτε παιδιά, δε θέλω δεύτερες σκέψεις), τα πράγματα μπορούν πολύ εύκολα να στραβώσουν κι από εκεί που έχουν ανάψει τα αίματα και τα μηνύματα έχουν πάρει φωτιά, στιγμιαία, όλο το mood να χαλάσει και να επέλθει η ξενέρα. Οκ συμβαίνουν αυτά θα μου πεις, δεν το ήθελες/ήθελε, αλλά είναι και κάποια λάθη που βγάζουν μάτι ότι η κουβέντα σας θα τελειώσει σύντομα, σε αντίθεση μ’ εσάς (pun intended).

Σίγουρα δε γεννιέται κανείς γνωρίζοντας πώς να κάνει το σωστό το sexting, γι’ αυτό και κατά καιρούς έχουμε πει για χρήσιμα tips αλλά και ιδέες για μηνύματα που πιάνουν τόπο. Από εκεί και πέρα όμως, επειδή η όλη φάση συμβαίνει πίσω από μια οθόνη και νιώθεις ότι σου προσφέρει μια κάποια ασφάλεια, δε σημαίνει ότι πρέπει ν’ εφησυχάζεσαι κι αν στείλεις και καμιά μαλ@κία, δεν τρέχει τίποτα. Αυτές οι μαλ@κίες είναι που σκοτώνουν τη διάθεση, ειδικά όταν επαναλαμβάνονται, γι’ αυτό… το νου σου.

1 Δεν είναι η ώρα για σεντόνια 

Συγκεντρώσου βρε άνθρωπε! Στο sexting πρέπει να είσαι όσο πιο συγκεκριμένος/η γίνεται, όχι να γράφεις την ιστορία της ζωής σου, ούτε να το μπουκώνεις με σάλτσες. Αμεσότητα θέλει για να υπάρχει διάλογος και να του/της δίνεις να καταλαβαίνει με απλά λόγια τι θες να του/της κάνεις, τι θες να σου κάνει, πώς νιώθεις εκείνη την στιγμή κλπ. Λογικό δεν είναι να ξενερώνει, όταν εκεί που έχει χτιστεί το ενδιαφέρον, του/της πετάς κάτι εντελώς άσχετο ή ακόμη χειρότερα τον/την παίρνεις μονότερμα στέλνοντας κατεβατά με αποτέλεσμα να μην ξέρει σε τι να πρωτοαπαντήσει; Αν έχεις όρεξη για κουβεντούλα, πείτε τα νέα σας καλύτερα.

2 Αν είναι ν’ απαντάς κάθε 20 λεπτά, δουλίτσα δε γίνεται

Εκτός κι αν η φάση προκύψει out of nowhere, σε κάθε άλλη περίπτωση πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η για να κάνεις παιχνίδι, όσο κι αν αυτό διαρκέσει. Και τι σημαίνει αυτό; Να είσαι ΕΚΕΙ, πάνω από το κινητό. Όχι να απαντάς όποτε σου καπνίσει. Για να χτιστεί το πάθος, χρειάζεται ατάκα στην ατάκα και περιγραφή στην περιγραφή, επομένως μία αργοπορημένη απάντηση μπορεί να ξενερώσει τον άλλον/την άλλη στο λεπτό και μετά να μη σώζεται με τίποτα. Εκτός κι αν αυτός είναι ο σκοπός σου…

3 Πίσω στο Δημοτικό να μάθουμε τα βασικά

Και εννοώ φυσικά, την ορθογραφία. Γενικά τα ορθογραφικά λάθη είναι ανεπίτρεπτα παντού, όχι μόνο στο sexting. Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ θεωρώ τέρμα ντεκ@υλέ όταν διαβάζεις ένα μήνυμα και είναι τίγκα στα λάθη. Και τα Greeklish με ενοχλούν πολύ. Τα πάντα με ενοχλούν βασικά, αλλά δεν είμαι εγώ το θέμα. Σοβαρά τώρα, είναι πολύ μεγάλη χαλάστρα να κάνεις ωραία και καλά το sexting σου και ο/η άλλος/η να μην έχει πετύχει ούτε μία λέξη. Βάλε autocorrect ρε φίλε στην τελική, για όνομα δηλαδή.

4 🍆🍆🍑🙈😇💦💦👅

Ρε συ, sexting κάνεις. Πού κολλάνε τα emojis; Εκτός κι αν στείλεις κάτι τέτοιο , τα υπόλοιπα δεν έχουν καν λόγο ύπαρξης. Άντε και κάνα κλειστό ματάκι, γεμάτο νόημα. Κατά τ’ άλλα, δεν είναι ωραίο να βάζει ο/η άλλος/η όλη του την τέχνη στην περιγραφή και εσύ ως απάντηση να στέλνεις μελιτζάνες και μαϊμουδάκια. Άμα βαριέσαι, πες το μία ώρα αρχύτερα, πριν προλάβει να πάρει μπρος η φάση. Αν δεν είσαι πρόθυμος/η να δείξεις ενδιαφέρον ή έχεις «πονοκέφαλο», άστο για μια άλλη φορά. Καλύτερα όμως να το ξεκόψεις εξ αρχής, παρά να ξενερώνεις την άλλη πλευρά με άκυρες φατσούλες.

5 Να λείπει η πολιτικοκορεκτίλα στα προστυχόλογα 

Πολύ ωραία το έθεσα και εννοώ αυτό ακριβώς που φαντάζεσαι. Κάνεις sexting και πρέπει να πεις τα πράγματα με το όνομά τους. Κανείς δε θα σε κρίνει άσχημα ή θα σε βάλει στο στόχαστρο. Είσαι εσύ και ο/η σύντροφός σου και δε νομίζω ότι είναι ώρα για ντροπές και ευγένειες. Τα προστυχόλογα είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητα. Με το να πεις λοιπόν «πέος», «πρωκτός», «αιδοίο» ή «θέλω να κάνουμε έρωτα», δε βοηθάς την κατάσταση. Πες τις λέξεις όπως πρέπει να ειπωθούν. Είναι πολύ λάθος στιγμή για να σε πιάσουν οι σεμνοτυφίες και οι ρομαντισμοί.

Ελπίζω να σε κατατόπισα κάπως κι από εδώ και πέρα οι sexting εμπειρίες σου να σου μένουν αξέχαστες, για τους σωστούς λόγους! 

OUR20s

ΓΝΩΜΟΥΛΑ

Υπολογισμοί που κάνουμε κι ας μην μας άρεσαν ποτέ τα μαθηματικά

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET