BINGE WATCHING

Το Maestro δεν έχασε χρόνο και σκαρφάλωσε αμέσως στο Νο1 του ελληνικού Netflix!

Επόμενος στόχος: το ξένο top10!

Neopolis Team

22 Δεκεμβρίου, 2022

Από τη Δευτέρα, το ‘Maestro’ βρίσκεται στο μενού του Netflix, πράγμα για το οποίο φαίνεται να ανυπομονούσαν πολλοί. Μπορεί η πρώτη σεζόν στην τηλεόραση να τελείωσε μόλις λίγες μέρες νωρίτερα (την προηγούμενη Πέμπτη), αλλά κάποιοι ήθελαν να ζήσουν την εμπειρία και στην streaming πλατφόρμα. Είναι η πρώτη φορά που μπορούμε να δούμε μια σειρά χωρίς υπότιτλους, αφήστε μας να το ζήσουμε!

Χωρίς να χάνει λεπτό λοιπόν, η παραγωγή του Παπακαλιάτη έφτασε στην κορυφή του ελληνικού Netflix κάνοντας τικ στον πρώτο του στόχο. Αμέσως επόμενος, να φτάσει στο top10 του εξωτερικού, όπου θα προβληθεί από τον Φεβρουάριο – Μάρτιο του 2023.

Μιλώντας για την Ελλάδα πάντως, κατάφερε να εκθρονίσει μετά από καιρό το ‘Wednesday’, ενώ ξεπέρασε και το ‘The Recruit’ παρότι έχει πρωταγωνιστή τον Noah Centineo. *smirking face* Ελπίζουμε να κάνει την ίδια αίσθηση και στο εξωτερικό, και αν όχι αγγίζοντας την κορυφή, μπαίνοντας τουλάχιστον στην κορυφαία δεκάδα.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έκανε ένα post για την άφιξη της σειράς του στην streaming υπηρεσία, γράφοντας:

Από σήμερα λοιπόν ο Maestro μας στο Netflix. Αυτό και αν είναι ένα ωραίο Χριστουγεννιάτικο δώρο.. Ελλάδα και Κύπρο σε πρώτη φάση και σε λίγο καιρό και στις υπόλοιπες χώρες όλου του κόσμου.

Την σειρά στο εξωτερικό σύντομα θα έχουν την επιλογή να την παρακολουθήσουν στην γλώσσα μας (με υπότιτλους) αλλά και ντουμπλαρισμένη σε διαφορετικές γλώσσες ανάλογα την χώρα προβολής.

Our «Meastro» is on Netflix Greece and Cyprus from today and in 2 months in the rest of the world.
‘Maestro in Blue’ will be the international title and is opening worldwide around February or March.. Looking forward!!!

Κι εμείς ανυπομονούμε να δούμε τις εντυπώσεις του ξένου κοινού, όπως και για την 2η σεζόν, που μάθαμε ότι θα ξεκινήσει γυρίσματα την άνοιξη.

FUN ZONE

BINGE WATCHING

Όλες οι ταινίες του Harry Potter επιστρέφουν στους κινηματογράφους με τα Epic Movie Nights!

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Το νέο PRO X 60 της Logitech G είναι το πληκτρολόγιο που θα λατρέψει κάθε gamer!

EVENTS

Στο TEDxAUTH 2024 θα ανακαλύψουμε πώς να επιτύχουμε τη δική μας «OSMOSIS»!

BINGE WATCHING

‘Bridgerton’: Το τρέιλερ της 3ης σεζόν έφτασε και έχει τόσο σούσουρο όσο περιμέναμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET