Τιβί

Η Χατζηπαντελή επιστρέφει στο GNTM ως κριτής, οι προσευχές μας εισακούστηκαν!

Μάλλον τα βρήκε σκούρα η Καγιά.

Neopolis Team

31 Οκτωβρίου, 2022

Από το πρώτο επεισόδιο του GNTM, η Σοφία Χατζηπαντελή ξεχώρισε. Έχει έντονη προσωπικότητα, γνώσεις πάνω στο μόντελινγκ, φρέσκια ματιά, και στόχος της ήταν να φέρει πραγματικά το diversity στο παιχνίδι.

Το εμπόδιο named Βίκυ Καγιά ωστόσο, δεν άφησε πολλά περιθώρια για κάτι τέτοιο. Για να το θέσουμε αλλιώς, από την πρώτη σεζόν μέχρι σήμερα νιώθουμε ότι βλέπουμε τα ίδια επεισόδια σε λούπα.

Η ολική επαναφορά και οι αλλαγές που υποσχόταν η Καγιά το καλοκαίρι δε φαίνονται πουθενά. Ναι, η κριτική επιτροπή άλλαξε, αλλά συνεχίζει να υπακούει στους κανόνες/όρους της παρουσιάστριας και άρα παραμένει σχεδόν ίδια τελικά.

Αν πρέπει να επισημάνουμε κάτι που άλλαξε όντως, αυτό είναι η συμπεριφορά της απέναντι στα μοντέλα. Κάποτε κρατούσε τα προσχήματα (ή έστω προσπαθούσε), πλέον κατά κύριο λόγο βλέπουμε την ίδια να πετάει κακίες στις διαγωνιζόμενες. Όχι να ακουστούμε καχύποπτοι, αλλά μήπως παίζει κι αυτό τον ρόλο του στις μαζικές αποχωρήσεις;

Κακά τα ψέματα, το GNTM 5 έχει αρχίσει να πέφτει στα μάτια των τηλεθεατών του και το βλέπει και το ίδιο. Σοφία Χατζηπαντελή for the rescue λοιπόν! Απ’ ό,τι φαίνεται, η παρουσιάστρια που ήρθε αρχικά για τις οντισιόν μόνο, θα επιστρέψει σαν official κριτής στην επιτροπή, μιας και είχε τραβήξει πολύ την προσοχή στο σύντομο πέρασμά της και κατάφερε να αποκτήσει φαν κλαμπ.

Όπως ανέφερε ρεπορτάζ στην εκπομπή Breakfast@star, το μοντέλο από την Κύπρο έχει συμμετάσχει ήδη σε κάποια γυρίσματα και θα τη δούμε στα επόμενα επεισόδια. Σε αυτά θα εκτελέσει χρέη κριτή, ωστόσο σημειώνεται ότι θα τη δούμε και να φωτογραφίζεται με τις διαγωνιζόμενες σε κάποιο πλατό.

Εκεί που είχε αρχίσει να χάνει το ενδιαφέρον του το παιχνίδι λοιπόν, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να το ξανακερδίσει. Δε λέμε ότι η Σοφία Χατζηπαντελή είναι το μόνο που μετράει σε αυτό, αλλά το λέμε κιόλας!

FUN ZONE

BINGE WATCHING

‘The Witcher’: Το Netflix τελειώνει τη σειρά νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δεν απορούμε!

BINGE WATCHING

Όλες οι ταινίες του Harry Potter επιστρέφουν στους κινηματογράφους με τα Epic Movie Nights!

EVENTS

Τo iconic street runway των adidas originals που είδαμε στο πιο αυθεντικό Fashion Show!

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Το νέο PRO X 60 της Logitech G είναι το πληκτρολόγιο που θα λατρέψει κάθε gamer!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET