Είναι viral

Τύπισσα στέλνει διπλά φιλάκια σε όσους ισχυρίζονται ότι τους στενεύει το προφυλακτικό!

Τι έχετε να πείτε τώρα;

Στέλα Τσάναϊ

17 Μαΐου, 2022

Να μη σου κάνει το τζιν το καταλαβαίνω, το έχω ζήσει και συμπάσχω. Καημός μεγάλος. Να μη σου κάνει το προφυλακτικό όμως; Όπως λέει και ένα άσμα: Από δικαιολογίες, όλο μαλ@κίες!

Πόσες φορές έχουμε ακούσει τα επικά «Δε φοράω προφυλακτικό, επειδή δε μου χωράει», «Με πονάει», «Με στενεύει»; Και είσαι εσύ τσιτσίδι να κοιτάς μία το μόριο, μία αυτόν και να σκέφτεσαι «Μα δεν μπορεί, κάτι υπολογίζω λάθος!».

Κι όμως, δεν είσαι η μόνη που δεν την παλεύεις να ξανακούσεις την ίδια μπούρδα που λένε όλοι. Μία υπάλληλος sex shop μας νιώθει κι έκανε τη δουλειά για όλες μας, ξεμπροστιάζοντας τους «μεγάλους» και «τρανούς», αφού απέδειξε πως και τρίτο πόδι να έχουν, το προφυλακτικό και πάλι χωράει!

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα μάθημα σεξουαλικής αγωγής 30 δευτερολέπτων από την queen Jo Jordan, κατά το οποίο εφαρμόζει επιδεικτικά ένα προφυλακτικό πάνω από το πόδι και το γόνατο σαν ένα κολάν από λάτεξ.

@theel_inloserWhat a fancy thigh high, right? That’s all♬ Condom On Your Tongue – Marvin Sease

Φορώντας λοιπόν μπότα το προφυλακτικό, κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες, όχι μόνο να ταπώσει όλους τους «δε μου μπαίνει», αλλά και να μαζέψει πάνω από 15 εκ. προβολές στο TikTok και άπειρα σχόλια. Πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν ότι πήρε προφυλακτικό XL, αλλά γρήγορα τους απάντησε ότι δεν είναι παρά ένα απλό μέγεθος, όπως και το πουλί τους.

«Πολύ fancy ψηλή μπότα, σωστά;» έγραψε στην περιγραφή του βίντεο και δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε περισσότερο!

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα ακούσεις αυτή τη βλακεία, δε χρειάζεται παρά να του το φέρεις… μπότα!

Από εμάς:

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Η νέα έμπνευση «Delfinario είναι για σένα, ΠΑΜ» είναι τόσο Σεφερλής core όσο περιμέναμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET