ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

9 τύποι ανθρώπων που θα πετύχεις σε κάθε ομαδική συνομιλία!

Secretly όλοι είμαστε το νούμερο 5!

Στέλα Τσάναϊ

26 Απριλίου, 2022

Αν κάτι δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς, είναι ότι τα φιλαράκια σου έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου. Περνάτε άπειρο χρόνο μαζί και είστε εκεί ο ένας για τον άλλον στα εύκολα και στα δύσκολα που «δύσκολα», βάλε εμετός στις τουαλέτες του κλαμπ). Ώρες ώρες όμως, θέλεις να μείνεις λίγο μόν@.

Και οι ομαδικές γέλασαν, γιατί οι ομαδικές ξέρουν! Διότι δε φτάνει η τρέλα τους στη Σχολή και στις εξόδους, πρέπει να την υπομένεις και όταν είστε χώρια, όπου παίρνει φωτιά το group chat. Γ@μώ την τύχη μου!

Ωστόσο, κακά τα ψέματα, μακάρι να μας έφταιγε μόνο αυτό. Το θέμα είναι ότι υπάρχει μία ομαδική για κάθε περίσταση! Ομαδική για γενέθλια, ομαδική για γενέθλια 2, ξεχωριστή ομαδική για τις εξόδους, ομαδική χωρίς «εκείνο» το συγκεκριμένο άτομο που κανείς δε θέλει, καινούρια ομαδική γιατί ποιος ψάχνει να βρει την παλιά, ομαδική για να στέλνουμε σκονάκια στην εξεταστική, ομαδική με τα παιδιά από το χωριό, από το γυμναστήριο… φτάνει ρε φτάνει ρε φτάαανει!

Επειδή μπουχτίσαμε λοιπόν, βάλαμε για λίγο σε σίγαση το group chat κι αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με αυτό όχι απατώντας, αλλά αναλύοντας τα μέλη του.. Και κάπως έτσι καταλήξαμε σε αυτούς τους 9 τύπους ανθρώπων που στάνταρ θα συναντήσεις σε όλες τις ομαδικές:

#1 Το φάντασμα

Το φάντασμα είναι συνήθως εκείν@ που παρόλο που διαβάζει όλα τα μηνύματα, δεν απαντάει ποτέ σε κανένα, γιατί βαριέται. Αλλά θέλει και να ξέρει τι γίνεται! Άντε να στείλει ένα ξερό ναι/όχι, μόνο όταν είναι πολύ ανάγκη ή η ερώτηση απευθύνεται αποκλειστικά σε αυτ@. Ωστόσο, εσύ κριπάρεις λίγο μέσα σου όποτε βλέπεις το κυκλάκι με τη φωτό του να παρακολουθεί τα πάντα σαν να σας stalkάρει ο Joe από το You, αλλά τι να κάνεις…

#2 O Party-άκιας

Ο συγκεκριμένος τύπος είναι αυτός που θα θυμηθεί την ομαδική μόνο όποτε είναι να παιχτεί έξοδος! Αν είναι για ποτάκι, θα φτιάξει μέχρι και poll για να κανονιστεί σωστά και να ξέρει πόσοι θα έρθουν μη τυχόν και ακυρωθεί. Οτιδήποτε άλλο, δε θα τον νοιάξει καθόλου. Βρείτε τα μόνοι σας.

#3 Οι «get a DM room»

Κάθε ομαδική συνομιλία που σέβεται τον εαυτό της έχει εκείνα τα δύο μέλη που πιάνουν κουβεντούλα μεταξύ τους, ενώ άνετα θα μπορούσαν να τα πουν στο προσωπικό τους chat. Αλλά όχι, θα σπαμάρουν άλλα 10 άτομα για να αναλύσουν τα προβλήματα του πρώην ξανά ή τι θα παίξουν στο στοίχημα. Με κάθε πιθανή λεπτομέρεια και κάθε λέξη/πρόταση σε άλλο μήνυμα! Εν τω μεταξύ το κινητό από τις τόσες ειδοποιήσεις, δονείται λες και χτυπάει κανονικά τόση ώρα! Guess what. Δε μας νοιάζει!

#4 Αυτός που απαντά μόνο με ηχητικά 

Θερμή παράκληση σε όσους βρίσκεστε σ’ αυτήν την κατηγορία: Μη μας στέλνετε ηχητικά, δε θα τ’ ακούσουμε ποτέ! Δε μιλάω για ένα μήνυμα αραιά και που, μερικών δευτερολέπτων. Μιλάω για απανωτά μονόλεπτα ηχητικά, λες και δεν έχουμε ζωή παρά μόνο για να ακούμε την ιστορία της δικής σου ζωής ανάμεσα σε «εεεεε, αααα, καιαιαι»! Μπες κατευθείαν στο ψητό, αλλιώς θα φας ένα διαβάστηκε όλο δικό σου. Αν έχω κέφια, να ξέρεις θα τ’ ακούω κάπως έτσι:

#5 Αυτός που τσάμπα είναι στην ομαδική, γιατί πάλι dm θα του στείλεις για να απαντήσει

Τον συγκεκριμένο τύπο τι τον έχεις στην ομαδική, τι όχι, δεν έχει καμία απολύτως διαφορά. Μοιάζει λίγο με το φάντασμα στο #1, αλλά τουλάχιστον αυτό διαβάζει τα μηνύματα. Αντιθέτως ο φίλος εδώ έχει βάλει τα πάντα στη σίγαση, ανοίγει τη συνομιλία μία φορά το μήνα και έχει δεδομένο ότι θα λάβει ξεχωριστό μήνυμα στα dm του «Τελικά θα έρθεις;». Σε φάση αν δεν το στείλεις θα θιχτεί κι από πάνω, γιατί δεν του προτείνατε! Βγάλε άκρη τώρα εσύ…

#6 «Στείλτε φωτό»

Αυτ@ θα σας θυμηθεί μετά από καμιά έξοδο που θα έχετε βγάλει φωτογραφίες από το καλό κινητό του φίλου. Απ’ ό,τι καταλαβαίνεις, πρέπει να τις προμηθευτεί για να κάνει μια ανανέωση στο προφίλ του. ΠΡΟΦΑΝΩΣ και θα σας ρωτήσει μετά ποια να ανεβάσει και θα σας βάλει όλους να διαλέξετε! Και προφανώς θα πρέπει να δεις όλες τις φωτογραφίες μέχρι να βρεις τη δική σου!

#7 O φορέβερ αλόουν

Είναι μία sad κατάσταση που ωστόσο δε φαίνεται να τον ενοχλεί ή να τον πτοεί. Τι κι αν έχει στείλει τρεις φορές μέσα στην ημέρα και δεν του έχει απαντήσει κανείς, αυτός θα εξακολουθεί να στέλνει και να περνάει καλά μόνος του. Μπορεί και να αντιδράσει κιόλας στο ίδιο του το μήνυμα. Παλιότερα ήταν αυτός που πατούσε like στις φωτογραφίες του.

#8 Αυτός που σπαμάρει με memes και TikTok

Τι τα στέλνεις μωρέ καημέν@ αφού κανένας δε θα τ’ ανοίξει… Είναι αυτή η συγκεκριμένη ομαδική με τα πιο random άτομα που στέλνουν τα πιο random πράγματα όλη μέρα. Τα στέλνουν, αντιδρούν 2-3 χωρίς να απαντήσουν κάτι και παρ’ όλα αυτά, εξακολουθούν να μας προωθούν ό,τι τους εμφανίζεται στην αρχική. Ας τους πει κάποιος ότι δε θέλουμε να δούμε όλο το fyp τους!

#9 Ο άκυρος

Είναι κι αυτός ο φίλος που εκεί που κάνετε μεγάλη προσπάθεια για να συντονιστείτε και να κανονίσετε κάτι ή να μιλήσετε για την εργασία, στέλνει ένα μήνυμα ΤΟΣΟ ΑΚΥΡΟ, που απλά εκτροχιάζει τη συζήτηση. Απίστευτη κοτσάνα όμως, απλά επειδή του ήρθε εκείνη τη στιγμή! Τόση ώρα κάναμε να συνεννοηθούμε οι 8 τύποι που διάβασες από πάνω, για να πετάξει αυτός εδώ την κοτσάνα του και να μας αποτελειώσει.

Και τώρα σας αφήνουμε, γιατί το group chat έχει τιγκάρει από ειδοποιήσεις. 


@christine_harris via Twenty20

OUR20s

DIGITAL

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης κάνει guest εμφάνιση στο Columbia University για να διδάξει έντεχνο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET