ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΞΕΡΟΥΝ

10 ιδέες για δώρα που θα ενθουσιάσουν τα Κριαράκια τώρα που έχουν γενέθλια!

Όσο πιο αυθόρμητο και διασκεδαστικό, τόσο το καλύτερο!

Γεωργία Σιμιτζή

21 Μαρτίου, 2022

Η αρχή της άνοιξης φέρνει πάντα μια αίσθηση ελπίδας, ανανέωσης, αναγέννησης τέλος πάντων. Αφήνουμε πίσω μας τον μουντό χειμώνα και είμαστε πανέτοιμοι για ένα φρέσκο και δυνατό ξεκίνημα. Και δεν υπάρχει καλύτερος leader από τον Κριό, τον αρχηγό του ζωδιακού κύκλου, για να μας καθοδηγήσει προς αυτό!

Από τις 21 Μαρτίου έως τις 19 Απριλίου λοιπόν, τα level αυτοπεποίθησής μας θα είναι στα ύψη!

Εν τάχει, τα βασικά που πρέπει να γνωρίζεις για έναν Κριό είναι ότι αποτελεί τον ορισμό του ατρόμητου ανθρώπου, γεμάτου πρωτότυπες ιδέες και με έντονη προσωπικότητα. Ζώδιο της φωτιάς, τι περίμενες; Δύσκολα θα βαρεθείς έναν Κριό, καθώς το μυαλό του είναι γεμάτο από διαφορετικά και άκυρα facts. Καλύτερό τους είναι μια περιπέτεια ή μια λογομαχία (συζήτηση δηλαδή, κατά την οποία όμως δύσκολα θα αποδεχτούν ότι έχουν άδικο). Θέλουν να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά και γενικότερα έχουν αρχηγικές τάσεις. Το στυλ τους είναι ιδιαίτερο και δεν μπορούν τα ουδέτερα πράγματα. Statement pieces only

Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι να βρεις το δώρο που θα τους εξιτάρει, θα το λατρέψουν και θα ταιριάζει με την ψυχοσύνθεσή τους είναι κομματάκι δύσκολο. Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ, για να δώσεις στον πιο ενεργητικό άνθρωπο της ζωής σου το τέλειο δώρο γενεθλίων. Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, ορίστε οι 10 προτάσεις μας που θα κάνουν το ξεροκέφαλο, αποφασιστικό και τολμηρό αυτό ζώδιο να αναρωτηθεί γιατί δεν τα έχει αγοράσει ήδη για τον εαυτό του!

Μάσκαρα 

Για το beauty δώρο του Κριού δε θα μπορούσαμε να κοιτάξουμε πουθενά αλλού πέρα από το bold item: τη μάσκαρα. Γενικά δεν είναι από τα ζώδια που δίνει βάση στην εμφάνισή του. Συνήθως επενδύει στη ζωηράδα και τη ζωντάνια του βλέμματός του, για αυτό κι εμείς θα προσπαθήσουμε να το τονίσουμε με μια μάσκαρα. Βρες την πιο έντονη και σίγουρα δε θα την αποχωρίζεται.

Κάλτσες με σχέδια

Είπαμε, δε θέλουν τα basics. Τρελαίνονται να δίνουν στυλ σε απλά πράγματα. Επομένως, ένα ζευγάρι κάλτσες με σχέδια (αγαπημένης σειράς, με μοτίβα κλπ) είναι ό,τι πρέπει. 

Γυαλιά ηλίου 

Με την άνοιξη να έχει μπει ημερολογιακά, οι ηλιόλουστες μέρες θα αρχίσουν να κάνουν δειλά δειλά την εμφάνισή τους. Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου λοιπόν, ταιριάζουν τόσο σε θέμα timing, όσο και σε στυλ. Οι Κριοί εκπέμπουν πολύ δυναμισμό, και το σωστό γυαλί μπορεί να αποτελέσει το απόλυτο statement για την προσωπικότητά τους!

Εισιτήρια stand-up comedy

No listen, οι Κριοί φημίζονται για το χιούμορ τους, και ειδικότερα για το dark χιούμορ τους. Αγαπούν πρωτότυπα αστεία και σιχαίνονται τα απλά. Ψάχνουν από παντού έμπνευση για να δώσουν ένα τσικ πλάκας στη ζωή τους, οπότε τι καλύτερο από εισιτήρια για μια stand up comedy παράσταση; Θα περάσουν τέλεια, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Bucket Hat 

Κοίτα να δεις, ο Κριός θέλει να ξεχωρίζει, αλλά χωρίς να το πολυδείχνει. Για παράδειγμα, ιδανικά θα ήθελε να «κρυφτεί» πίσω από ένα bucket hat, δηλαδή το πιο statement καπέλο. Βρες ένα πολύχρωμο και θα δεις ότι δε θα ξεκολλάει από το κεφάλι του/της. 

Κούπα ‘best…’ ή ‘No1’

Άμα δεν το έχεις καταλάβει, ο Κριός είναι ο καλύτερος σε όλα κάτι. Και φυσικά το μεγάλο ego του θέλει να το γνωρίζουν οι πάντες γύρω του. Είτε λοιπόν είναι στο γραφείο, είτε στη σχολή, είτε απλά στο σπίτι τρώγοντας πρωινό, θέλει μια κούπα με την επιγραφή ‘best…’ ή ‘No1’ – οτιδήποτε, μόνο και μόνο για υπενθύμιση και για να μπορεί να το τρίβει στη μούρη όποιων είναι κοντά του. Best gift ever!

Μικροπαιχνιδάκια

Αν κάτι μπορείς να πεις με σιγουριά, είναι ότι ο Κριός που έχεις στη ζωή σου είναι μεγάλο πειραχτήρι. Θέλει πάντα να παίζει και να τσιγκλάει τους γύρω του. Επίσης, βαριέται και κάπως εύκολα. Μερικά παιχνιδάκια λοιπόν, πιστεύω είναι ιδανικά για τις ώρες εκείνες που πρέπει να δουλέψει/διαβάσει, αλλά η υπερκινητικότητά του ακμάζει! Ξέρεις, ένα μίνι μπασκετάκι, ένα fidget spinner, ένα μπαλάκι αντιστρές ή ακόμα και ένα yo-yo. 

Extreme sport 

Οι Κριοί είναι αυθόρμητοι και παρμορμητικοί τύποι. Αυτό δεν τους βγαίνει πάντα σε καλό, αλλά σίγουρα αρπάζουν τη ζωή από τα αυτιά και τη γεμίζουν με εμπειρίες! Αν θες λοιπόν να είσαι 100% σίγουρος/η ότι το δώρο σου θα τους ενθουσιάσει, βρες κάτι που θα κάνει την ανδρεναλίνη τους να χτυπήσει κόκκινο. Κάτι που θα έχουν να το θυμούνται για πάντα. Ένα extreme sport δηλαδή! Από bungee jumping μέχρι parachuting και surfing, οτιδήποτε είναι out of the ordinary θα το λατρέψουν.

 Νεσεσέρ

Ως ζώδιο της φωτιάς, ο Κριός είναι πάντα on the go και πολύ σπάνια θα τον δεις να αράζει κάνοντας απολύτως τίποτα. Μέσα σε αυτή τη βιασύνη ξεχνάνε πολλά πράγματα. Ένα νεσεσέρ με έντονο πάντα χρώμα και μοτίβο που ταιριάζει στο στύλ τους, είναι ό,τι πρέπει για να έχει τα απαραίτητα μαζί του.

Μπρελόκ με το ζώδιο τους

Μια αγάπη προς τα αυτοκίνητα την έχουν. Μια τάση να «φωνάζουν» ότι είναι Κριοί, επίσης την έχουν. Βάλε αυτά αυτά τα δύο κάτω και… ΤΑΡΑΑΑΝ, έχεις το τέλειο δώρο! Ένα μπρελόκ με το ζώδιό τους θα τους υπενθυμίσει πόσο περήφανοι είναι που είναι Κριοί και για αυτό θα σε αγαπήσουν. Όσο πιο φανταχτερό και πολύχρωμο, τόσο το καλύτερο.

Ευχόμαστε στα Κριαράκια μας χρόνια πολλά και να μη χάσουν ποτέ την φλογερή τους ενέργεια!

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET