ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΞΕΡΟΥΝ

Οι Αιγόκεροι έχουν τα γενέθλιά τους κι ετοιμάσαμε μία λίστα με δώρα που θα εκτιμήσουν!

Επειδή τα γενέθλια τους πέφτουν πάνω στις γιορτές, δεν πάει να πει ότι δεν θέλουν κάτι special!

Γεωργία Σιμιτζή

28 Δεκεμβρίου, 2021

Ο χειμώνας φέρνει κρύα σκηνικά, festive vibes και ζεστά ρούχα που δημιουργούν ένα winter wonderland, αλλά και τα γενέθλια του φίλου Αιγόκερου. Αυτές οι bossy θαλάσσιες κατσίκες (ναι, είπα θαλάσσιες κατσίκες) δεν ήρθαν για να παίξουν, ήρθαν για να νικήσουν και να κάνουν τα αδύνατα δυνατά!

Εργασιομανείς και φιλόδοξοι, οι Αιγόκεροι θέλουν να κατακτήσουν τον κόσμο και να κερδίσουν τα πάντα με σκληρή και πολλή δουλειά. Τα λίγα δεν είναι για αυτούς. Μπορεί λοιπόν τα γενέθλιά τους (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου) να πέφτουν πάνω στα Χριστούγεννα, αλλά έχουν ανάγκη τη special μέρα τους. Επομένως, πρέπει να βρεις το τέλειο δώρο για τον πιο μεθοδικό σου φίλο. 

Είναι μια δύσκολη αποστολή, αυτό είναι αλήθεια. Με τον Κρόνο να τους κυβερνά, οι Αιγόκεροι έχουν big boss energy. Καμία έκπληξη μη σου κάνει αν @ φίλ@ σου έχει σχεδιασμένα τα επόμενα 5 χρόνια και to-do lists για την κάθε μέρα που ξυπνάει. Ως ζώδια της γης, ασχολούνται με υλικά πράγματα, ενώ ζουν στο τώρα αντί να μένουν στο παρελθόν. Επίσης, σαν φίλοι μοιάζουν σκληροί με τις ωμές και ρεαλιστικές τους συμβουλές, αλλά ξέρεις ότι είναι ειλικρινείς μαζί σου! Οκ, εκτός από τις φορές που η κουβέντα πάει στα δώρα και σου λένε «πάρε μου ότι θες, δεν έχω θέμα». Εκεί ο ανιχνευτής ψεύδους χτυπάει κόκκινο.

Είναι δύσκολο να βρεις κάτι που αγαπούν 100%, καθώς δεν ακολουθούν τάσεις και προτιμούν να έχουν ένα κλασικό στυλ. Εκτιμούν τα καλοφτιαγμένα και προσεγμένα δώρα – είναι τύπος quality over quantity –, οπότε είτε θέλεις να πάρεις κάτι που θα δώσει boost στην καριέρα τους, είτε κάτι για να οργανώσουν το ήδη οργανωμένο σπίτι τους, σου βρήκα 10 ιδέες δώρων που ο Αιγόκερως θα λατρέψει:

Ατζέντα

Οι Αιγόκεροι σχεδιάζουν πάντα κάτι, είτε πρόκειται για την επόμενη επιτυχία τους, είτε για την παγκόσμια κυριαρχία τους. Οφείλουμε να σταθούμε πλάι τους και να τους βοηθήσουμε να το καταφέρουν! Μια ατζέντα ποτέ δεν είναι αρκετή για αυτούς, οπότε πάρε μια έξτρα, πιο personalized. Θα τη λατρέψει!

Μεταλλικός πίνακας ανακοινώσεων

Αν ψάχνεις έναν Αιγόκερω, σίγουρα θα τον βρεις σε ένα γραφείο να διαβάζει ή να δουλεύει σε κάτι πολύ σημαντικό (για τον ίδιο τουλάχιστον). Είναι το μέρος που λατρεύουν να περνούν το χρόνο τους, οπότε επικεντρώσου εκεί και προσπάθησε να το κάνεις πιο fun, με ένα διακοσμητικό που παράλληλα έχει και κάποια χρήση. Ένας μεταλλικός πίνακας ανακοινώσεων είναι αυτό που ψάχνεις!

Jade roller

Όλη την ώρα τρέχουν να προλάβουν deadlines και το άγχος τους είναι μονίμως στα πιο ανεβασμένα επίπεδα. Με ένα jade roller είναι σαν να του λες «Πρέπει να φροντίζεις και τον εαυτό σου πού και πού»! Θα λατρέψουν το προϊόν αλλά και τη χειρονομία αγάπης. 

Κούπα ‘Boss’

Τι πιο accurate; Είναι γεννημένοι αρχηγοί και το ξέρουμε! Για να προειδοποιήσεις όμως και όσους δεν τους γνωρίζουν πολύ καλά, πάρ’ τους μια κούπα boss που θα το δηλώνει ξεκάθαρα, για την αποφυγή παρεξηγήσεων.

Ρολόι

Δύο βασικά χαρακτηριστικά του εν λόγω ζωδίου είναι το κλασικό τους στυλ και το μίσος τους για την αργοπορία. Θέλουν όλα να είναι στην ώρα τους… Με ένα ρολόι χειρός συνδυάζεις αυτά τα δύο τέλεια. Διάλεξε χρώματα που να πηγαίνουν με όλα, επειδή δύσκολα θα το βγάλει από πάνω τ@!

Βιβλίο για επίτευξη στόχων

Είναι αυτό που λέμε, έχουν πλάνο για τα πάντα! Αυτό σημαίνει ότι βρίσκονται συνεχώς στην τσίτα και ρίχνουν πολλή δουλειά, ενώ σε περίπτωση που κάτι δεν πετύχει, δεν έχουν και την πιο ψύχραιμη αντίδραση. Για να αποφύγεις αυτές τις περιπτώσεις, αγόρασε στ@ φίλ@ σου ένα βιβλίο για επίτευξη στόχων και ας ελπίσουμε να δουλέψει.

Κασκόλ

Τα γενέθλιά τους είναι μες στο καταχείμωνο, πράγμα που σε βοηθάει πολύ να κινηθείς στην αγορά ενός εποχιακού αξεσουάρ. Ένα κασκόλ είναι πολύ καλή επιλογή, αφού δείχνει ότι τ@ προσέχεις να μην κρυώσει και θα το χρησιμοποιήσει σίγουρα.

Καφετιέρα

Αιγόκερως + καφεΐνη = LFE. Είτε μιλάμε για τσάι είτε για καφέ, πάντα θα έχουν κοντά τους μια κούπα έτοιμη να τους δώσει ενέργεια. Μια νέα, μοντέρνα καφετιέρα λοιπόν, είναι το κουμπί τους! Θα τη δει και σαν διακοσμητικό εκτός των άλλων.

Παλέτα σκιών σε nude αποχρώσεις

Αν και δεν μπορείς να πεις ότι αγαπούν το μακιγιάζ, θέλουν να δείχνουν πάντα προσεγμένοι και φυσικοί. Μια παλέτα σκιών σε nude αποχρώσεις θα τους έρθει κουτί. Nude φυσικά, επειδή θέλουν κάτι classy και γήινο!

Μαθήματα yoga

Self love is key. Κάνουν τόσα πολλά πράγματα κατά τη διάρκεια της μέρας, που πρέπει κάπου, κάπως να χαλαρώσουν. Επειδή όμως δε θέλουν να αποσυντονιστούν και να χάσουν πολύ χρόνο, τα μαθήματα yoga είναι ο πιο αποτελεσματικός και ουσιαστικός τρόπος να το καταφέρουν. Τα χρειάζονται!

Ευχόμαστε χρόνια πολλά στον φίλο Αιγόκερω και καλή επιλογή δώρου σε εσένα!

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET