ΕΛΛΑΔΑ

Κατηγορείται από πρώην του για «revenge porn» ο Στάθης των Ράδιο Αρβύλα!

Ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε πριν λίγο το τέλος του από την εκπομπή.

Neopolis Team

13 Δεκεμβρίου, 2021

Βιώνουμε πραγματικά μια άσχημη εποχή και τα χτυπήματα που δεχόμαστε είναι απανωτά. Όλες αυτές οι ειδήσεις που διαβάζουμε σε καθημερινή βάση δε βγαίνουν με τίποτα από το μυαλό μας. Είναι εκεί να μας βασανίζουν όλη μέρα και να μας κάνουν να προβληματιζόμαστε αν θα υπάρξει ποτέ κάποια αλλαγή.

Και το ακόμα πιο εξοργιστικό είναι ότι πρόκειται για πρόσωπα που έχουμε παρακολουθήσει πολλές ώρες, έχουμε γελάσει μαζί τους, τους έχουμε συμπαθήσει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτέλεσε ο Πέτρος Φιλιππίδης και τώρα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος των Ράδιο Αρβύλα.

Ο τελευταίος ήταν μέχρι σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι μιας εκπομπής που έχει προσφέρει πολύ γέλιο, έχει σατιρίσει κι έχει κατακρίνει καταστάσεις και άτομα, δίνοντας την εντύπωση πως βρίσκεται στην άλλη πλευρά. Σε αυτήν που είμαστε εμείς αυτή τη στιγμή και με αηδία και λύπη ανακαλύπτουμε πως άλλη μία γυναίκα έπεσε θύμα ενός ακόμη άντρα.

Ο Στάθης λοιπόν, είναι άλλος ένας που μπαίνει στη μαύρη λίστα, με τη βαριά κατηγορία του revenge porn ή αλλιώς της διακίνησης εκδικητικού πορνό.

Συγκεκριμένα, μια σειρά από stories του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη στο Instagram (ο οποίος μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες αποκαλύψεις), έφεραν στο φως την καταγγελία μιας πρώην συντρόφου του, η οποία αναφέρει ότι μετά τον χωρισμό τους, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ανέβασε βίντεο και φωτογραφίες της σε site πορνογραφικού περιεχομένου. Πρόκειται για 300 φωτογραφίες, με το ένα βίντεο να έχει φτάσει τις 99.300 προβολές. 

Η κοπέλα κατέφυγε αμέσως στη δικαιοσύνη μόλις το συνειδητοποίησε, με τον παρουσιαστή να αποφεύγει τη σύλληψη, καθώς βρισκόταν στην Αλόννησο.

Πιο αναλυτικά η καταγγελία αναφέρει:

«Ακολουθεί η καταγγελία μιας κοπέλας, που έπειτα από την συζήτηση που είχαμε εδώ και αρκετές εβδομάδες και μετά από τη συγκατάθεσή της μου ζήτησε να κοινοποιήσω την ιστορία. Η κοπέλα έχει κινηθεί νομικά, ωστόσο επειδή δεν την στηρίζει το οικογενειακό της περιβάλλον και ο θύτης είναι δημόσιο πρόσωπο θέλει να παραμείνει ανώνυμη και θα το σεβαστούμε.

Η κοπέλα γνώρισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα το καλοκαίρι του 2016 σε διακοπές της στην Αλόννησο, που ο ίδιος έχει κατοικία και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Ύστερα από μια τυχαία συνάντηση εκείνος την προσέγγισε ερωτικά με αποτέλεσμα να συνάψει σχέση μαζί του, η οποία κράτησε δύο χρόνια.

Έπειτα από το χωρισμό τους ένα φιλικό πρόσωπο ενημέρωσε την κοπέλα ότι σε πορνογραφικό σάιτ βρήκε ένα βίντεο με εκείνη. Έπειτα έψαξε σε αυτό και άλλα σάιτ παρόμοιου περιεχομένου με βάση τον τίτλο του βίντεο και το username του χρήστη και ανακάλυψε ότι υπάρχουν τρία βίντεο δικά της με το συγκεκριμένο άτομο και πληθώρα φωτογραφιών (περίπου στις 300). Το ένα βίντεο είχε πάνω από 99.300 προβολές. Ήταν προφανές ότι τα κανάλια και όλο αυτό το υλικό έχει ανέβει από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς ήταν ο μόνος που το είχε στην κατοχή του.

Αμέσως έγινε μήνυση σχετικά και επίσης ενώ είχε καταθέσει μήνυση και εκείνος ήταν σε νέα σχέση, ανέβασε και άλλο ένα βίντεο με την κοπέλα. Αμέσως έγινε καταγγελία στην αστυνομία και κινήθηκε διαδικασία αυτοφώρου του οποίου απέφυγε την σύλληψη καθώς την περίοδο εκείνη ήταν στην Αλόννησο. Μετά από αυτό και έχοντας γνώση της κατηγορίας εις βάρους του δεν κατέβασε κανένα από τα βίντεο. Όλο το υλικό κατέβηκε ύστερα από αίτημα της καταγγέλουσας στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες. Επιπλέον σε ένα άλλο blog που είχε προφίλ συνέχιζε να ανεβάζει πορνογραφικό υλικό από άλλες γυναίκες, το οποίο υπάρχει έως σήμερα.

Ύστερα από ένα χρόνο μετά τη μήνυση επικοινώνησε μαζί της, εκμεταλλευόμενος την αγάπη της προς το πρόσωπό του, την άσχημη ψυχική κατάσταση στην οποία βρισκόταν ζητούσε να τον συγχωρέσει και να αποσύρει τη μήνυση εις βάρος του. Εκείνη αποφάσισε να του δώσει μια ευκαιρία και να τα βρουν εξωδικαστικά. Ο ίδιος μάλιστα προσποιούνταν ότι νοιάζεται και ότι θέλει να τη βοηθήσει να βρει δουλειά και ότι θα κάλυπτε τα δικαστικά της έξοδα. Μέχρι που της δήλωσε ότι θα ήθελε να την παντρευτεί.

Εν τέλη σε μια δια ζώσης συνάντηση εκείνος είπε ότι θα παντρευτεί μια κοπέλα που γνώρισε πριν από 15 ημέρες και δεν θέλει αν έχει καμία σχέση μαζί της και ούτε να τα βρουν εξωδικαστικά σε μια υπόθεση που ήταν εκείνος κατηγορούμενος.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο δηλώνοντας ότι έκανε επέμβαση και δεν μπορούσε να μετακινηθεί πράγμα που δεν ήταν αλήθεια, καθώς 3 μέρες πριν τη δίκη ταξίδεψε και κυκλοφορούσε δημόσια στο νησί με το μηχανάκι του. 

Τώρα έχει οριστεί νέα δικάσιμος για τον Φεβρουάριο του 2022 και το θύμα ευελπιστεί να βρει έστω και λίγη δικαίωση από τη δικαιοσύνη. Αν και όλο αυτό την έχει καταστρέψει ψυχολογικά επηρεάζοντας διάφορους τομείς της ζωής και της καθημερινότητάς της ενώ εδώ και 3 χρόνια ο δράστης προστατεύεται και συνεχίζει κανονικά τη ζωή του.»

Όλο αυτό, όπως ήταν αναμενόμενο, έφερε στην επιφάνεια προσωπικές εμπειρίες κι άλλων γυναικών που είχαν έρθει σε επαφή μαζί του στο παρελθόν, τις οποίες συνέχισε να παρουσιάζει μέσα από τα stories του ο Ηλίας Γκιώνης.

Σ’ ένα από αυτά μάλιστα διαβάζουμε ότι στην Αλόννησο είναι κοινό μυστικό πως πρόκειται για τέτοιο άτομο και πως έστελνε dick pics σε ανήλικα 16 και 17 ετών.

H ιστορία εξαπλώθηκε γρήγορα και στο Twitter, βρισκόμενη πλέον στα trendings. Οι χρήστες χρησιμοποίησαν πολύ και το hashtag #radioarvyla, προκειμένου να φέρουν το περιστατικό στην προσοχή τής εκπομπής και να απαιτήσουν σωστή μεταχείριση.

Ευτυχώς αυτή ήρθε, με τον Αντώνη Κανάκη να ανακοινώνει την απομάκρυνση του Στάθη από την ομάδα και να εκφράζει τον αποτροπιασμό του για την πράξη, αλλά και τη λύπη του απέναντι στο θύμα. Τον λόγο πήραν επίσης ο Χρήστος Κιούσης και ο Γιάννης Σερβετάς, επισημαίνοντας ότι δε γνώριζαν τίποτα για το γεγονός και δηλώνοντας επίσης τη συμπαράστασή τους απέναντι στο θύμα.

Και κάτι ακόμα που δεν πρέπει να ξεχνάμε!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

H EΡΤ σε στέλνει στην Eurovision με εισιτήρια για τις 3 βραδιές και δωρεάν αεροπορικά!

ΕΛΛΑΔΑ

Το παγωτό Pokémon είναι άλλη μία επική στιγμή της θεσσαλονικιώτικης κουζίνας!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Υπ. Παιδείας: Τέλος τα κινητά στο σχολείο – Οι μαθητές θα τα παραδίδουν κάθε πρωί!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Τα τμήματα που κινδυνεύουν να κλείσουν με τον ερχομό των ιδιωτικών πανεπιστημίων!

TECH NEWS

To Facebook ξύπνησε στο 2014 και αποφάσισε να επαναφέρει το «σκούντημα»!

ΕΛΛΑΔΑ

Ζήσαμε να ακούσουμε ότι ένα 12χρονο παιδί επέλεξε να εκδίδεται για να βιοποριστεί, αντίο ελπίδα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET