Είναι viral

Θεούλης «Photoshopάρει» περαστικούς και τους τρολάρει άσχημα!

Ο Geeohsnap, όπως αυτοαποκαλείται, είναι ένας καλλιτέχνης του…snapchat. Δημιουργώντας καθημερινά πάνω σε φωτογραφίες ανθρώπων που βλέπει τυχαία στο δρόμο, όχι μόνο σπάει την πλάκα του, αλλά καταφέρνει και να συντηρεί τον εαυτό του. Η όλη ιστορία ξεκίνησε το 2014, ενώ πλέον είναι από τους λίγους τυχερούς που το χόμπι του έχει γίνει κι η δουλειά του […]

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

6 Δεκεμβρίου, 2017

Ο Geeohsnap, όπως αυτοαποκαλείται, είναι ένας καλλιτέχνης του…snapchat. Δημιουργώντας καθημερινά πάνω σε φωτογραφίες ανθρώπων που βλέπει τυχαία στο δρόμο, όχι μόνο σπάει την πλάκα του, αλλά καταφέρνει και να συντηρεί τον εαυτό του.

Η όλη ιστορία ξεκίνησε το 2014, ενώ πλέον είναι από τους λίγους τυχερούς που το χόμπι του έχει γίνει κι η δουλειά του και μπορεί να αφοσιώνεται και να ασχολείται με αυτό καθημερινά.

Στόχος του είναι να μετατρέπει φωτογραφίες ανθρώπων, τους οποίους πετυχαίνει σε πολύ απλές, καθημερινές στιγμές, σε μικρές κι ενδιαφέρουσες ιστορίες.

Ο ίδιος δηλώνει για αυτό που κάνει: «Αν μπορώ να κάνω τον κόσμο να χαμογελάσει έστω και για ένα δευτερόλεπτο, νιώθω πως κάτι έχω καταφέρει με την δημιουργικότητα μου. Ένα μικρό χαμόγελο καθημερινά μπορεί να αλλάξει πολύ κόσμο.»

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Το ανανεωμένο cashier του Neon54 Casino διευκολύνει τις πληρωμές στην Ελλάδα το 2023

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η καμπάνια των adidas Originals αφιερωμένη στους δημιουργικούς πρωτοπόρους των τελευταίων 50 ετών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET