ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

50 ευρώ απαιτεί το Ανοικτό Πανεπιστήμιο από κάθε υποψήφιο.

Το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο θέτει ως απαραβίαστη προϋπόθεση για κάθε υποψήφιο την κατάθεση 5ο ευρώ τόσο για την εκπόνηση των 6 Προπτυχιακών όσο και των 24 Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, μάλιστα, του Πανεπιστημίου τα 50 ευρώ αποτελούν προκαταλαβολή για τα οικονομικά έξοδα των σπουδών και θα τεθούν προς όφελος του ίδιου του φοιτητή […]

Default avatar

Guest Author

14 Νοεμβρίου, 2016

Το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο θέτει ως απαραβίαστη προϋπόθεση για κάθε υποψήφιο την κατάθεση 5ο ευρώ τόσο για την εκπόνηση των 6 Προπτυχιακών όσο και των 24 Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, μάλιστα, του Πανεπιστημίου τα 50 ευρώ αποτελούν προκαταλαβολή για τα οικονομικά έξοδα των σπουδών και θα τεθούν προς όφελος του ίδιου του φοιτητή και φυσικά της ακαδημαϊκής του πορείας.

Αναλυτικά, τα περσινά στατιστικά αναφέρουν πως κατατέθηκαν 27.085 αιτήσεις (10.183 στα Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών για 4.640 θέσεις και 16.902 για 5.260 θέσεις στα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών).

Εάν έχουμε και φέτος ανάλογο αριθμό αιτήσεων το ΕΑΠ θα εισπράξει- μέχρι και 20 Δεκεμβρίου που λήγει η προθεσμία αιτήσεων- 1.350.000,00 ευρώ.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία Πέμπτης (21/9): Χωρίς Μετρό και ΗΣΑΠ όλο το 24ωρο – Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία!

ΕΛΛΑΔΑ

Youth Pass: Καθυστερεί το επίδομα των νέων – Πότε ανοίγει τελικά η πλατφόρμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Λέσβος: Σκυλάκι πέθανε από φόλα μέσα σε σχολείο, μέχρι εκεί φτάνει ο πολιτισμός κάποιων!

TECH NEWS

H νέα λειτουργία του Google Maps για να βάλεις σε τάξη τις αποθηκευμένες τοποθεσίες σου!

ΕΛΛΑΔΑ

Κοπέλα δέχτηκε επίθεση από άγνωστο στον σταθμό Ομόνοιας και δεν αντέδρασε κανείς!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET