ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 σημεία του σώματος που αν τα αγγίξεις, τα προκαταρκτικά σας θα πάνε σε άλλο επίπεδο!

Είναι κι αυτά τα σημεία που αν τους δώσεις λίγη παραπάνω σημασία, κάνεις τον άλλον να βλέπει πυροτεχνήματα!

Mademoisex

24 Οκτωβρίου, 2018

Αν για κάτι είμαι απόλυτη, αυτό είναι ότι σεξ χωρίς προκαταρκτικά, είναι κακό σεξ.

Εντάξει, δεν αντιλέγω ότι μερικές φορές είναι τέτοιο το πάθος, που θες κατευθείαν να ορμήσεις για το «κυρίως πιάτο». Ο γενικός κανόνας όμως λέει ότι τα προκαταρκτικά είναι αναγκαία για να προετοιμαστείς κατάλληλα. Είναι το ορεκτικό. Είναι τόσο σημαντικά, που πολλές φορές, ειδικά όταν ο άλλος τα κάνει καλά, είναι πιο απολαυστικά κι από την πράξη την ίδια.

Ακόμη κι αν δε σε ξετρελαίνει η ιδέα των προκαταρκτικών, δεν έχεις την επιλογή να τα προσπεράσεις, γιατί μιλάμε ξεκάθαρα για θέμα βιολογικό.

Από τη μία ο άντρας έχει ανάγκη να ερεθιστεί και να σκληρύνει το πέος του, ενώ η γυναίκα θα πρέπει να υγρανθεί, ειδάλλως η διείσδυση θα είναι επίπονη. Δεν ξέρω καν γιατί το συζητάω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει έστω και κάποιος που δεν του αρέσουν τα προκαταρκτικά. Οι ερωτογενείς ζώνες του/της συντρόφου σου είναι πολλές κι αν βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει, μπορείς να ασχολείσαι με διαφορετικά σημεία του σώματος κάθε φορά. Ωστόσο, δώσε έμφαση στα παρακάτω και ετοιμάσου να δεις πολλά πυροτεχνήματα στο κρεβάτι σας:

1 | Λοβοί των αυτιών

Τα αυτιά είναι γεμάτα από νευρικές απολήξεις, γι’ αυτό και η περιοχή αυτή είναι άκρως ερωτική. Δεν ξέρω αν το έχεις δοκιμάσει, αλλά μπορείς να κάνεις αρκετά ερεθιστικά πράγματα στα αυτιά του/της συντρόφου σου. Μπορείς να τα δαγκώσεις ελαφρά, να γλείψεις το εσωτερικό τους και φυσικά να ψιθυρίσεις ό,τι πρόστυχο θες. Ο ερεθισμός θα έρθει στην στιγμή. Το ήξερες ότι μπορείς να έρθεις σε οργασμό, λόγω της διέγερσης από τους λοβούς των αυτιών; Σπάνιο, αλλά συμβαίνει!

2 | Λαιμός

Το σημείο του σώματος που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς ότι ανήκει στις περιοχές που ερεθίζουν φουλ κάποιον/α. Ο λαιμός είναι μία περιοχή ευαίσθητη, στην οποία το παραμικρό άγγιγμα, ρούφηγμα ή φιλί, δρα απίστευτα διεγερτικά. Κάθε επαφή με τον λαιμό, με όποιον τρόπο κι αν γίνεται, είναι τόσο έντονη που μεταφέρει αυτή την ένταση σε ολόκληρο το σώμα και κάνει τον ερεθισμό παιχνιδάκι.

3 | Εσωτερικό των μηρών

Μερικά από τα πιο ευαίσθητα νεύρα ολόκληρου του σώματος είναι τοποθετημένα ανάμεσα στα πόδια σου. Δεν είχες ιδέα έτσι; Στο εσωτερικό των μηρών, κρύβονται αυτές οι απολήξεις των νεύρων-διαμαντάκια, που όσο πιο απαλά και αισθησιακά χρησιμοποιεί κάποιος/α τα χέρια του για να τα χαϊδέψει, κάνουν τον/την άλλο/η να ανατριχιάζει ολόκληρος/η από απόλαυση. Άγγιξε, γλείψε, γαργάλισε αυτήν την περιοχή και παρατήρησε πώς ο/η σύντροφός σου γίνεται ανήμπορος/η στα χέρια σου.

4 | Θηλές

Υποθέτω ότι ξέρεις πως οι ρώγες είναι ανάμεσα στις ερωτογενείς ζώνες με τις οποίες επιβάλλεται να ασχολείσαι, αν θες να διεγείρεις ερωτικά τον/την σύντροφό σου. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους αρέσει να τους πειράζουν τις ρώγες, αλλά δε θέλουν ούτε και οι ίδιοι να διεγείρουν εκείνες του/της συντρόφου τους. Και ερωτώ: «ΓΙΑΤΙ;». Η διέγερση των θηλών προσφέρει την υπέρτατη απόλαυση και είναι ένα ακόμη μέρος του σώματος που αν ασχοληθείς μαζί του, αποφέρει οργασμό. Μπορείς να τις γλείψεις, να τις δαγκώσεις, να τις στρίψεις. Τα πάντα μπορείς να κάνεις.

5 | Σπονδυλική στήλη

Ξεκινάς χαμηλά από τη μέση και σιγά-σιγά με απαλά αγγίγματα ακολουθείς τη γραμμή της σπονδυλικής στήλης και προσφέρεις μία απίστευτη αίσθηση χαλαρότητας και ερεθισμού στον/στη σύντροφό σου, μιας κι αυτή η περιοχή είναι πραγματικά καυτή. Πώς αλλιώς εξηγείς το γεγονός ότι απολαμβάνουμε τόσο να μας κάνουν μασάζ και μετά έχουμε όρεξη για σεξ; Εμ, το σημείο αυτό είναι άκρως ερεθιστικό και δικαιολογείται απόλυτα.

Μη διστάσεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex.
Εσύ στέλνεις στο [email protected], εκείνη απαντάει!

OUR20s

DIGITAL

Καθηγητής του Γεωπονικού διδάσκει αγένεια και σεξισμό σε ταμεία, λογικά ξέρει από παιδεία!

DIGITAL

Κάπως έτσι μοιάζει ο «τέλειος άντρας» και η «τέλεια γυναίκα», σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET