fbpx

5 σημάδια που ένας 20χρονος φοιτητής πρέπει να αλλάξει κούρεμα!


Προσοχή! Υπάρχει ουσιώδης διαφορά στο να έχεις ένα χαρακτηριστικό κούρεμα που σου πηγαίνει και «δείχνει» στο πρόσωπό σου και στο να κάνεις το ίδιο βαρετό κούρεμα ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, γιατί δεν έχεις καν σκεφτεί να δοκιμάσεις κάτι καινούριο!

Ναι, στην πρώτη περίπτωση νιώθεις εσύ ο ίδιος καλά, εκπνέεις μια αυτοπεποίθηση και σιγουρια για την εμφάνισή σου και γενικότερα αισθάνεσαι καλά με τα μαλλιά σου. Στη δεύτερη περίπτωση όμως, πρόκειται για τεμπελιά κι έλλειψη θάρρους να πάρεις έστω αυτό το ελάχιστο ρίσκο. Στην τελική είναι μαλλιά. Αργά ή γρήγορα, θα επανέλθουν…

Ακολουθούν 5 βασικά σημάδια, που δείχνουν πως ένας 20χρονος φοιτητής οφείλει επιτέλους, να πάρει την απόφαση για τη (μεγάλη) αλλαγή:

1. Όταν τα μαλλιά σου απαιτούν πολύ χρόνο για να τα φτιάξεις.

kourema1

Είναι γεγονός ότι η πρωινή προετοιμασία πρόκειται για μια δύσκολη κι επίπονη διαδικασία αφού πρέπει να πλύνεις δόντια, να κάνεις μπάνιο, να φας και γενικότερα να …ξυπνήσεις!Έτσι, αν μέσα σε όλα αυτά χρειάζεσαι πάνω από 10 λεπτά για να φτιάξεις τα μαλλιά ή να βάλεις έναν τόνο ζελέ για να έρθουν στα ίσια τους, τότε η κεφαλή σου φωνάζει για αλλαγή. Μην την αγνοείς άλλο!

2. Έχεις να αλλάξεις look από το …σχολείο.

kourema2

Ο κανόνας λέει, πως όσο περνούν τα χρόνια, τόσο αλλάζει και το κούρεμα που σου ταιριάζει περισσότερο. Για παράδειγμα, διαφορετικό κούρεμα πρόκειται να έχει ένας πρωτοετής που θέλει να βγαίνει από το πρωί μέχρι το βράδυ και διαφορετικό κούρεμα θα έχει ένας τελειόφοιτος που ίσως κάνει την πρακτική του σε κάποια εταιρεία και χρειάζεται να βρίσκεται σε meetings και γενικότερα πιο επίσημες καταστάσεις. Τι γίνεται όμως, όταν εσύ έχει να αλλάξεις στυλ από την 1η λυκείου; Τηλεφωνάκι και ραντεβού …χθες!

3. Το κούρεμά σου είναι ξεπερασμένο.

kourema3

Οι κομμώσεις έχουν τις δικές τους τάσεις. Οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί κουλ τη μια χρονιά, μπορεί κάλλιστα την επόμενη, να το απεχθάνονται όλοι ή από ένα σημείο και μετά, να φαντάζει αστείο πάνω σου! Αυτό ισχύει κυρίως για πιο τολμηρές επιλογές, οι οποίες δεν ανήκουν σε κάποια από τις κλασσικές κι ασφαλείς λύσεις. Αν νιώθεις ότι είσαι εκτός εποχής λοιπόν, μη διστάσεις να ζητήσεις στον κομμωτή σου, άλλες προτάσεις.

4. Τα μαλλιά σου δείχνουν πολύ ταλαιπωρημένα.

kourema4

Αυτό το σημάδι, ανταποκρίνεται περισσότερο στους άντρες που έχουν μακριά μαλλιά ή τα έχουν βάψει, οπότε έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά και είναι η ώρα να επανέλθουν στην αρχική τους κατάσταση. Όταν λοιπόν, παρατηρείς τριχόπτωση, αδύναμη ή τραχιά τρίχα ή οτιδήποτε άλλο παράξενο στην κεφαλή σου, ίσως η λύση βρίσκεται στην αλλαγή (κι επιλογή κάτι λιγότερο extreme) κόμμωσης. Δεν έχεις να χάσεις κάτι, να το δοκιμάσεις…

5. Όταν ο κομμωτής σου σε ρωτάει «το συνηθισμένο;»…

kourema5

Είναι ωραίο όταν μπαίνεις στο κομμωτήριο κι ο κομμωτής ξέρει τι ακριβώς θες να κάνεις με τα μαλλιά σου! Ωστόσο, δεν υπάρχει πιο χαρακτηριστική απόδειξη πως σ’ έχει φάει η ρουτίνα από τα …20! Διάολε, αν δεν τολμήσεις τώρα την αλλαγή, πότε σκοπεύεις να το κάνεις; Όταν θα σε κοροϊδεύουν τα …παιδάκια σου;!

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET