ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 sex toys που πρέπει να δοκιμάσει κάθε ζευγάρι φοιτητών σήμερα!

Λένε πως η γενιά μας είναι η πιο απελευθερωμένη από σεξουαλικής άποψης και ταυτόχρονα η πιο ώριμη να διαχειριστεί αυτού του είδους την ελευθερία. Ακόμη κι έτσι όμως, τα sex toys συνεχίζουν να αποτελούν ταμπού, με τους σημερινούς 20χρονους να νιώθουν άβολα στην ιδέα της χρησιμοποίησής τους. Με αυτό το άρθρο, φιλοδοξούμε να βάλουμε ένα τέλος σε […]

Neopolis Team

26 Σεπτεμβρίου, 2016

Λένε πως η γενιά μας είναι η πιο απελευθερωμένη από σεξουαλικής άποψης και ταυτόχρονα η πιο ώριμη να διαχειριστεί αυτού του είδους την ελευθερία. Ακόμη κι έτσι όμως, τα sex toys συνεχίζουν να αποτελούν ταμπού, με τους σημερινούς 20χρονους να νιώθουν άβολα στην ιδέα της χρησιμοποίησής τους.

Με αυτό το άρθρο, φιλοδοξούμε να βάλουμε ένα τέλος σε αυτού του είδους τις «ντροπές» και να βοηθήσουμε τα ζευγάρια να βάλουν …φωτιά στις νύχτες τους. Δεν είναι τυχαίο πως τα σεξουαλικά βοηθήματα συστήνονται ακόμη κι από ειδικούς σεξολόγους ως λύση στη ρουτίνα μεταξύ ερωτικών συντρόφων.

Οκ, δεν εγγυώμαστε πως και τα 5 από τα sex toys που ακολουθούν θα ταιριάξουν στον καθένα σας, σίγουρα όμως, κάποιο από αυτά είναι ακριβώς αυτό που περιμένατε για να ξανανιώσετε την …έξαψη της πρώτης φοράς. Και στην τελική, δοκιμάστε και κρίνετε αργότερα.

1. Δονητής τσέπης

sex-toy1

Δονητής; Όντως; Ξεκινάμε ένα τέτοιο άρθρο με την πιο …μη πρωτότυπη επιλογή; Το μυστικό αγαπητοί μας φίλοι, κρύβεται στη δεύτερη λέξη (τσέπης). Διότι υπάρχουν δονητές τόσο μικροσκοπικοί, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τον πλέον διακριτικό τρόπο, οπουδήποτε μακριά από το σπίτι. Οπότε η φάση έχει ως εξής: Πηγαίνετε μαζί σινεμά και κάπου στα μέσα της ταινίας (μην επιλέξετε blockbuster προφανώς) και μετά τα πρώτα χαδάκια για να ανάψουν τα αίματα, μπαίνει και το νέο απόκτημα στο παιχνίδι. Προσοχή μόνο, μην εθιστείτε!

2. Ομοίωμα αιδοίου

sex-toy2

Προφανώς και υπάρχει αντίστοιχο του δονητή προϊόν, για την ικανοποίηση των αντρών! Δεν το ήξερες; Αμφιβάλλουμε. Απλά, μάλλον αδιαφόρησες ή θεώρησες πως αυτά τα πράγματα είναι για …ανώμαλους. Δεν το κατακρίνουμε, άλλωστε το άρθρο ξεκίνησε με την παραδοχή πως τα sex toys συνεχίζουν να αποτελούν θέμα ταμπού, ακόμη και στις τάξεις της «προχώ» νεολαίας. Όσοι άντρες δοκίμασαν αυτό το «αντικείμενο» πάντως, δηλώνουν εκστασιασμένοι. Το συγκρίνουν με το καλύτερο στοματικό της ζωής τους κι άνετα θα το έκαναν ξανά και ξανά και ξανά. Για του λόγου το αληθές, μια αναζήτηση στην Google αρκεί…

[scis id=”59″]

3. Συσκευή κλειτοριδικής διέγερσης

sex-toy3

Πρόκειται για μια συσκευή που σχεδιάστηκε έτσι ώστε να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή διέγερση στην (ήδη) ευαίσθητη αυτή περιοχή του γυναικείου σώματος. Μοιάζει με …πεταλούδα και θα την βρείτε σε όλα σχεδόν τα sex shops. Τουλάχιστον στα μεγαλύτερα εξ’ αυτών. Να σημειωθεί πως ορισμένες γυναίκες την προτιμούν ως μέθοδο αυτοϊκανοποίησης, ο πραγματικός ωστόσο λόγος ύπαρξης αυτού του προϊόντος, είναι η χρησιμοποίηση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, με στόχο την επίτευξη πολλαπλών οργασμών από την πλευρά της κοπέλας.

4. Δονούμενο δαχτυλίδι

sex-toy4

Το θετικό με το δονούμενο δαχτυλίδι, είναι η ικανοποίηση που προσφέρει τόσο στον άντρα όσο και στην γυναίκα. Ταυτόχρονα. Αρκεί βέβαια, να χρησιμοποιηθεί με τον σωστό τρόπο και την σωστή στιγμή (αυτό το πούστικο το timing εμφανίζεται παντού!). Τέλος πάντων, τοποθετείται στο πέος του άντρα λίγο πριν τη διείσδυση, ούτως ώστε να προσφέρει ικανοποίηση μέσα από τη λειτουργία της χαλαρής αλλά τόσο ηδονικής, δόνησης. Στα συν του οτι εντοπίζεται πολύ εύκολα αφού οι μεγαλύτερες εταιρείες προφυλακτικών, έχουν δημιουργήσει δικές τους εκδοχές του προϊόντος. Τσεκάρετέ το λοιπόν, την επόμενη φορά που θα βρεθείτε σε φαρμακείο ή σούπερ μάρκετ.

5. Ρυθμιζόμενοι ιμάντες χεριών

sex-toy5

Σίγουρα η πιο kinky πρόταση του άρθρου. Οκ, δεν πρόκειται για βοηθήματα ακραίων σαδομαζοχιστικών φάσεων, σίγουρα όμως, θα αποτελέσει κάτι …καινούριο στη σχέση και το κρεβάτι σας. Οι ιμάντες μπορούν να χρησιμοποιηθούν το ίδιο εύκολα τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες με το αίσθημα της κυριαρχίας να είναι άκρως ερεθιστικό και για τους δύο εμπλεκώμενους.

Όπως είπαμε όμως, γούστα είναι αυτά. Δεν ταιριάζουν όλα σε όλους… 

 

OUR20s

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Οι νέοι αδιαφορούν για το «πτυχίο πανεπιστημίου» – Ποια επαγγέλματα κερδίζουν έδαφος!

DIGITAL

Με το νέο app ‘Next by NBG’ όλα γίνονται πιο εύκολα, ακόμα και η διαχείριση των οικονομικών σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET