ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Λατρεύεις τη μουσική; Το 360 Music Contest του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι η ευκαιρία σου για δωρέαν σπουδές!

1, 2...1, 2... Μας ακούτε; Σας έχουμε νέα για υποτροφία!

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

18 Αυγούστου, 2020

Είμαστε κι εμείς που απολαμβάνουμε να ακούμε τα διάφορα είδη μουσικής και να συνοδεύουμε τις καθημερινές μας στιγμές με αυτήν, είναι κι εκείνοι που το πάνε ένα βήμα παραπέρα, δημιουργώντας το δικό τους ήχο. Το σίγουρο είναι πως ζωή χωρίς την 5η τέχνη δεν υφίσταται! 

Ωστόσο, οι πωρωμένοι της παρέας, εκείνοι δηλαδή που δε σταματούν μόνο στο να φορέσουν τα ακουστικά τους και να ακούσουν τα hit της εποχής, αλλά αγαπούν εξίσου να κάνουν δικές τους δημιουργίες, να πειραματίζονται με τους ήχους και να ανακαλύπτουν συνεχώς κάτι νέο, έχουν έναν λόγο παραπάνω να γιορτάζουν την τέχνη της μουσικής και να κάνουν όνειρα γι’ αυτήν.

Γιατί όταν τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 σκάνε την ευκαιρία για δωρεάν σπουδές πάνω σ’ αυτό που αγαπάς, η μόνη επιλογή είναι να βάλεις τα δυνατά σου και να την αρπάξεις!

Το 360 Music Contest είναι ο διαγωνισμός που περίμενε κάθε λάτρης της μουσικής, προκειμένου να αναδείξει το ταλέντο του. Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 διοργανώνει τον ανοικτό πανελλήνιο διαγωνισμό μουσικής και καλεί να συμμετάσχουν όλοι όσοι τολμούν να εκφράσουν το πάθος τους για τη μουσική, οπότε εφοδιάσου με θάρρος και αποφασιστικότητα και δείξε τι αξίζεις!

Το καλοκαίρι αποτελεί μακράν την καλύτερη έμπνευση σε τέτοιες περιπτώσεις, γι’ αυτό βγάλε τον καλύτερό σου εαυτό και στείλε εδώ τη μουσική που έγραψες ή διασκεύασες για να πάρεις μέρος στο 360 Music Contest. Η προθεσμία είναι μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, ενώ το έπαθλο που περιμένει όσους ξεχωρίσουν είναι υποτροφίες σπουδών στις ειδικότητες Μουσική Τεχνολογία και Ηχοληψία.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών σου στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, θα έχεις την ευκαιρία να συμμετέχεις σε διάφορα projects και μουσικά events, όπως το Delta Art Days, το Digitall 360 κ.α. είτε παρουσιάζοντας τη δική σου πρωτότυπη μουσική, είτε βοηθώντας ενεργά την ηχητική υποστήριξή τους, ενώ παράλληλα, θα εκπαιδευτείς σε σύγχρονα studio με στόχο την πολύπλευρη και ολοκληρωμένη κατάρτισή σου.

Αν ενδιαφέρεσαι κι εσύ…

να μετρήσεις τις δυνάμεις σου με άλλους καλλιτέχνες όσον αφορά την ποιότητα, την πρωτοτυπία και την τεχνική αρτιότητα της μουσικής σου σύνθεσης.

να κερδίσεις υποτροφία σπουδών στις ειδικότητες Μουσική Τεχνολογία και Ηχοληψία.

να δεις το μουσικό σου κομμάτι και το όνομά σου να προβάλλονται από τα πολύ δυναμικά social media του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 αλλά και τα μεγαλύτερα νεανικά ελληνικά site.

…Τότε αυτός ο διαγωνισμός είναι στα μέτρα σου!

Δήλωσε τώρα συμμετοχή σε αυτό τον σύνδεσμο από τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, την Πάτρα, την Καλαμάτα, τα Χανιά, την Ξάνθη και από όλη την υπόλοιπη Ελλάδα και κέρδισε φοίτηση με πλήρη υποτροφία στον Καλύτερο Εκπαιδευτικό Όμιλο της Χρονιάς.

Οι καλύτεροι εκπαιδευτικοί και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 σε περιμένουν για μια συγκλονιστική εμπειρία σπουδών!

* Όροι και πληροφορίες συμμετοχής στον διαγωνισμό

  • Το χρονικό όριο της μουσικής παραγωγής θα πρέπει να αντιστοιχεί στα 1 με 2 λεπτά.
  • Ο τύπος του αρχείου θα πρέπει να είναι MP3.
  • Επιτρέπεται η χρήση δείγματος, αρκεί να είναι μικρότερο από 7 second.
  • Οι μουσικές θα αξιολογηθούν από τους καθηγητές των αντίστοιχων ειδικοτήτων.
  • Κάθε παραγωγός έχει τη δυνατότητα να στείλει μόνο μία μουσική παραγωγή.
  • Το είδος της μουσικής παραγωγής είναι ελεύθερο (hip hop, house, rock, pop, electro κλπ).

Γιατί #οΗρωαςΕισαιΕσυ


Photo by cottonbro from Pexels

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν/μιο Πατρών: Οι 20.000 φοιτητές είναι «αιώνιοι» – Οι Σχολές με τα μεγαλύτερα ποσοστά!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΠΘ: Φοιτητές διακρίθηκαν σε Διεθνή Μαθηματικό Διαγωνισμό και μας έκαναν περήφανους!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Στις 26/5 ο τελικός του 1ου Διαγωνισμού Καινοτομίας του Κομβού Καινοτομίας του ΔΠΘ!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Lifeskills: Άνοιξαν οι αιτήσεις συμμετοχής στα Hackathons κοινωνικής επιχειρηματικότητας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET