fbpx

27 μαγικά τατουάζ εμπνευσμένα απο τον Χάρι Πότερ!


Είναι γεγονός πλέον ο μικρός μάγος , Χάρι Πότερ, που μας έχει ξετρελάνει με τα βιβλία και τις ταινίες του, τώρα μας δίνει απίστευτες και πρωτοποριακές ιδέες ακόμα και για ΤΑΤΟΥΑΖ!

Οι συντάκτες του BuzzFeed έκαναν αφιέρωμα στα δικά τους τατουάζ, εμπνευσμένα από τον μαγικό κόσμο της Τζ. Κ. Ρόουλιγνκ και πραγματικά, μας συγκινούν. Όχι τόσο για το σχέδιο, όσο για την ιστορία που κρύβεται πίσω από το εκάστοτε «χτύπημα»:

1. «Οι ιστορίες του Χάρι Πότερ ήταν η συνεχής υπενθύμισή μου, καθ’όλη τη διάρκεια της ανάρρωσής μου, ότι ο εθισμός δεν είναι πιο ισχυρός από εμένα»

hp-tattoo1

«Έδωσα μάχη για 6 χρόνια με τον εθισμό μου . Σε όλη την διάρκεια της ανάρρωσης μου μία διέξοδος ελπίδας και πηγή ανακούφισης υπήρξε το βιβλίο του Χάρι Πότερ. Δεν έχει σημασία τι δεν πηγαίνει καλά στη ζωή σου αρκεί να βρεις τρόπο να το αντιμετωπίσεις, και το να βυθίζεσαι σε βιβλία του Χάρι Πότερ αποτελεί έναν απο αυτούς. Το τατουαζ βρίσκεται στο αντιβράχιο μου , τόπο όπου πληγώθηκε περισσότερο κατά την διάρκεια του εθισμού μου».

2. «Η φιλία είναι η ισχυρότερη μαγεία!»

hp-tattoo2

«Εγώ και η κολλητή μου εκτός απο απίστευτα αλληλοσυμπληρούμενες ψυχές είμαστε και ιδιαίτερα φανατικές φαν του Χάρι Πότερ. Το LUMOS και το ΝΟΧ λοιπόν είναι τόσο ταιριαστά αλλά και αταίριαστα που όμως με ενέπνευσαν όσο τίποτα άλλο».

3. «Ένα μικρό σύμβολο απο το οποίο ξεκίνησαν όλα»

hp-tattoo3

«Ο Χάρι Πότερ παίζει σημαντικό ρόλο στην πορεία της ζωής μου , ίσως από τότε που πήρα για πρώτη φορά στα 11 το βιβλίο «Philosopher’s Stone». Έχω λοιπόν αυτό το τατουάζ εδώ και 6 μήνες και μπορώ να πω ότι το έχω λατρέψει».

4. «Είναι τα καλύτερα μου τατουάζ κι ο καλύτερος τρόπος να αναγνωρίζω τους άλλους, επίσης «εθισμένους» με τον Χάρι Πότερ»

hp-tattoo4

«Η κολλητή μου , εγώ και το αγόρι μου έχουμε όλοι τέτοια αναγνωριστικά τατουάζ , όλοι έχουμε αυτά τα μικρά αστέρια απο την σουηδική έκδοση του βιβλίου στους καρπούς μας και τα μικροσκοπικά γυαλιά του Χάρι Πότερ σε οποιαδήποτε σημεία του σώματος μας».

5. «Δεμένοι για μια ζωή»

hp-tattoo5

«Η αγάπη μας για τον Χάρι Πότερ και η αδιάσπαστη ένωση που έχουμε είναι αυτή που μας οδήγηση σε αυτά τα διακριτικά αλλά υπέροχα τατουάζ».

6. «Ο κόσμος του Χάρι Πότερ είναι πάντα εκεί για μένα, για να με βοηθήσει να ξεφύγω απο την πραγματικότητα»

hp-tattoo6

«Πήρα αυτό το βιβλίο όταν ήμουν ακόμη 6 χρονών και είχα πάει κατασκήνωση . Ενώ λοιπόν όλοι μου οι φίλοι ήθελαν να βγουν έξω και να κάνουν διάφορες ασχολίες εγώ προτιμούσα να μείνω βυθιμένος στο βιβλίο που είχε καταφέρει να μου πάρει τα μυαλά! Έτσι προσποιήθηκα ότι είμαι άρρωστος και κατάφερε με αυτόν τον τρόπο να το τελειώσω και να προχωρήσω στο δεύτερο με μεγάλη αφοσίωση».

7. «Οι επιλογές μας κι όχι οι ικανότητές μας, είναι αυτές που φανερώνουν το ποιοι πραγματικά είμαστε»

hp-tattoo7

«Απόφθευγμα που προωθείται αισθητά μέσα απο την ζωή του μικρού μας μάγου που κατάφερε μέσα απο τις επιλογές του να αξιοποίησει και να προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο τις εξαιρετικές του ικανότητες».

8. «Μερικές φορές είμαστε τόσο απορροφημένοι από την καθημερινότητα, που σταματάμε να εκτιμάμε αυτά που ήδη έχουμε»

hp-tattoo8

«Το τατουάζ μου είναι ένα Ντάμπλντορ απόσπασμα απο το Half-blood Price : «Ο χρόνος μας γελιοποιεί ξανά».Για μένα αυτή η φράση πρεσβεύει ότι έχουμε πολύ περισσότερο χρόνο από όσο νομίζουμε και πρέπει να αξιοποίησουμε σωστά αυτόν τον χρόνο. Η ζωή είναι μικρή για αυτό είναι υποχρέωση μας να την εκμεταλλευτούμε στο έπακρον με τον καλύτερο τρόπο».

9. «Έχω κάνει τατουάζ τη λέξη «Lumos», για να μου υπενθυμίζει κάθε χαρούμενη, αισιόδοξη κι εκπληκτική πλευρά της ζωής»

hp-tattoo9

«Έχω χρόνιο πόνο στην πλάτη απο τα 22 μου και πολλές φορές νιώθω τόσο πίεση που δεν μπορώ να κάνω τίποτα απο ότι πρέπει. Όπως όμως αναφέρεται και στον Χάρι Πότερ. Η χαρά υπάρχει ακόμη και στις πιο σκοτεινές πλευρές τις ζωής , αρκεί κάποιος να βρεθεί να ανάψει το φως».

10. «Μου αρέσουν οι Κλήροι του Θανάτου γιατί αντιπροσωπεύουν μια ιδιαίτερη φιλοσοφία της ζωής. Την αδυναμία που επιφέρει η δύναμη και το αντρίστροφο»

hp-tattoo10

«Αγαπώ τον Χάρι Πότερ απο τότε που πρωτοδιάβασα τα βιβλία του όταν ήμουν 6 ετών και μέσα απο αυτό το τατουαζ νιώθω ότι εκφράω απόλυτα την προσωπικότητα μου».

11. «Το τατουαζ μου εκφράζει τη δύναμη και την θέληση για επιβίωση»

https://www.instagram.com/p/BFgZzDuJFkY/

<<O Χάρι Πότερ με συντροφεύει απο την παιδική μου ηλικία μέχρι και τη φοιτητική ζωή μου. Τα κέρατα του μονόκερου εκφράζουν ια ελπιδοφόρα πλευρά της ζωής που ξεφεύγει απο την ανυπόφορη πραγματικότητα και σε μεταβιβάζει σε έναν άλλο κόσμο, ονειρικό! >>

12. «Ο Χάρι Πότερ είναι το καλύτερο αντικαταθληπτικό μου»

hp-tattoo12

«Το να βλέπω τις σειρές του Χάρι Πότερ ξανά και ξανά μου έδινε μια πιο αισιόδοξη ματιά για τη ζωή».

13. «Ως ένας εθισμένος αναγνώστης έκανα το τατουάζ για να μου υπενθυμίζει πως πρέπει να βγω έξω και να κάνω όλα αυτά τα οποία διάβασα στην καλύτερη ιστορία έβερ»

hp-tattoo13

«Πάντα νιώθω καθησυχασμένη όταν βλέπω το τατουαζ  μου και νιώθω σαν να μου έχει δοθεί απο τον Χάρι Πότερ μια συμβουλή για την ζωή».

14. «Ξεπερνάμε μαζί τα προβλήματα εδώ και 25 χρόνια»

hp-tattoo14

«Είναι το τέλειο τατουαζ για μένα και την κολλητή μου».

15.  «Ήξερα ότι έπρεπε να απαθανατίσω με κάποιον τρόπο, τι σημαίνουν τα εν λόγω βιβλία για μένα, στην πραγματική μου ζωή»

hp-tattoo15

«Πέρασα μια ζωή με τα βιβλία και τις ταινίες του Χάρι Πότερ και ήξερα ότι έπρεπε να αποδώσω ένα φόρο τιμής σε αυτό και να το κάνω τατουαζ στον αστράγαλο μου».

16. «Ένα πράγμα που έχει μείνει σταθερό στην ζωή μου είναι η αγάπη μου για τον Χάρι Πότερ»

hp-tattoo16

«Έχουν περάσει πάρα πολλοί φίλοι και γνωστοί απο τη ζωή μου αλλά πάντα αυτό που αποτελούσε διέξοδο στις δύσκολες στιγμές μου ήταν το διάβασμα ενός βιβλίου Χάρι Πότερ».

17. «Έχω αυτό το τατουάζ εδώ και 4 χρόνια και κάθε μέρα που περνά, το αγαπώ όλο και περισσότερο»

hp-tattoo17

«Η αγάπη για τον Χάρι Πότερ είναι παντοτινή και ανυπέρβλητη».

18. «Η αδερφή μου κι εγώ κάναμε αυτά τα τατουαζ για να τιμήσουμε τους αγαπημένους μας χαρακτήρες»

hp-tattoo18

«Έχω τον Padfoot και  έχει την Moony»

19. «Έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία για μένα τώρα που ο Αlan Rickman δεν είναι πια κοντά μας»

hp-tattoo19

«Δεν μπόρεσα να το χρωματίσω εξαιτίας του ανυπόφορου πόνου αλλά ακόμα το αγαπάω πολύ»

20. «Ο αδερφός μου κι εγώ κάναμε αυτά τα τατουαζ στα 20 μας»

hp-tattoo20

«Πιστεύουμε ότι είναι πραγματικά μοναδικά»

21. «Ο Χάρι Πότερ αντιπροσωπεύει όλη μου την παδική ηλικία και ποτέ δε νιώθω πιο όμορφα από τη στιγμή που διαβάζω κάποιο από τα βιβλία της σειράς»

hp-tattoo21

«Το διάβασμα ενός βιβλίου του είναι αυτό που με ξεκουράζει και με ανανεώνει πιο πολύ».

22. «Έχω πολλά Harry Potter tattoo αλλά αυτό είναι το αγαπημένο μου»

hp-tattoo22

«Το πιο προσεμένο και βαθιά εμπνευσμένο τατουαζ μου».

23. «Μου αρέσει να νιώθω ότι πάντα έχω λίγη δόση τύχης μαζί μου»

hp-tattoo23

«Έκανα αυτό το τατουαζ σε μια περίοδο της ζωής μου που όλα μου πήγαιναν χάλια».

24. «Πέρασα μέσα απο πολλές φάσεις κατάθλιψης, αλλά πάντα ήταν ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου»

hp-tattoo21 hp-tattoo244

«Πηγή θάρρους και αντοχής».

25. «Έκανα την λέξη «πάντα» στην γλώσσα Tolkein’s Elvish»

hp-tattoo25

«Είναι μια υπενθύμιση ότι πρέπει να πέφτουμε και τη φωτιά για τον έρωτα ή οποιοδήποτε άλλο πάθος μας από το να γίνουμε κυνικοί».

26. «Είναι η διέξοδος μου σε έναν κόσμο που πραγματικά συμβαίνουν πολλά δυσάρεστα πράγματα»

hp-tattoo26

«Έχω μεγάλη προϊστορία απο κατάθλιψη και αυτό το τατουαζ μου υπενθυμίζει ότι το Hogwarts είναι ο κόσμος που ανήκω εκεί που ότι και αν συμβαίνει στην πραγματική μου ζωή όλα λύνονται και αντιμετωπίζονται».

27. «Μου υπενθυμίζει ότι οι λέξεις έχουν μεγαλύτερη δύναμη από ότι νομίζουμε»

hp-tattoo27

«Τα βιβλία του Χάρι Πότερ ήταν πάντα καλός μου βοηθός στις δύσκολες στιγμές και μου απέδειξαν ότι η δύναμη που έχουν οι λέξεις μπορεί να είναι καλά κρυμμένη αλλά πολύ ισχυρή».

Ελπίζουμε λοιπόν να σε εμπνεύσαμε και να σε παρακινήσαμε προς τον σωστό δρόμο … ειδικά μάλιστα αν ανήκεις και εσύ σε αυτή την ομάδα των εθισμένων στο Χάρι Πότερ!

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET